Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
No ciekawe kiedy będzie oświadczenie w sprawie oświadczenia... trochę
ludzie ich jebią (słusznie) na fb w komentarzach.
www.MetalSide.pl
Nie chce ich bronic ale tak sobie mysle ze oni pewnie nawet nie wiedza o tym wpisie na FB
Bronek w USA,Smith koncertuje,reszta pewnie gra w golfa i lezy do gory wentylem
Co nie zmienia faktu ze ktos powinien sie jakos odniesc do ostatnich wydarzen....Meta juz wspomogla jakas charytatywna organizacje a tu panowie milcza.
Niemcy w III Rzeszy też "nie wiedzieli".
Z drugiej strony naprawdę dziwię się wszystkim, którzy liczyli na jakiś odrobinę emocjonalny komentarz. Mogłem się założyć, że będzie maksymalnie neutralny i skrótowy. Być może z perspektywy czasu stwierdzimy, że takie wyważenie było całkiem akceptowalne. Osobiście nie liczyłem na nic więcej poza skasowaniem koncertu w RU. Ale i tak domyślam się, że powodami anulacji Moskwy są (1) Logistyka - mogące się przeciągnąć ograniczenia lotów, (2) Kasa - niewypłacalność promotora - A nie "bezpieczeństwo" czy tym bardziej "pokazanie wała kacapom."
M.
Z drugiej strony naprawdę dziwię się wszystkim, którzy liczyli na jakiś odrobinę emocjonalny komentarz. Mogłem się założyć, że będzie maksymalnie neutralny i skrótowy. Być może z perspektywy czasu stwierdzimy, że takie wyważenie było całkiem akceptowalne. Osobiście nie liczyłem na nic więcej poza skasowaniem koncertu w RU. Ale i tak domyślam się, że powodami anulacji Moskwy są (1) Logistyka - mogące się przeciągnąć ograniczenia lotów, (2) Kasa - niewypłacalność promotora - A nie "bezpieczeństwo" czy tym bardziej "pokazanie wała kacapom."
M.
Nie chcę bronić, ale bronięqracoss pisze: ↑pt mar 04, 2022 5:50 pm Nie chce ich bronic ale tak sobie mysle ze oni pewnie nawet nie wiedza o tym wpisie na FBBronek w USA,Smith koncertuje,reszta pewnie gra w golfa i lezy do gory wentylem
Co nie zmienia faktu ze ktos powinien sie jakos odniesc do ostatnich wydarzen....Meta juz wspomogla jakas charytatywna organizacje a tu panowie milcza.
Dali ciała i tyle. Nie ma tłumaczenia, że zajęci itp. Tak pi ludzku, wystarczyło napisać jedno zdanie. I tyle.
Jutro się pewno ockną i będzie sprostowanie
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 4783
Nie ma co ich bronić. To, że Adrian jest w trasie, Dave z Nicko grają w golfa, Stefek z Janem siedzą w chałupach, a Bruce wali swoje wykłady w USA, nie zmienia faktu, że mają dostęp do informacji i wiadomości ze świata. Bruce jakoś mógł pojechać do Sarajewa, teraz też może wyskrobać kilka zdań od siebie. Czy może doszli do momentu, że bez zgody Roda nie mogą mieć swojego zdania? W ch.j to słabe...
Jest to słabe. Dickinson ma zawsze zdanie na wszystko, ich twórczość wskazuje na to, że powinni się jakoś sensowniej do tego odnieść, ale nie wiem, może mają taką sprzedaż w Rosji, że boją się utraty fanów? W każdym razie oczekiwałem od nich więcej niż lakonicznej informacji o odwołanych koncertach i że niby najbardziej im zależy na zdrowiu i bezpieczeństwie wszystkich swoich fanów...
Jeszcze bardziej żenuje ich zachowanie w połączeniu z całkiem niedawnym dokumentem o Dickinsonie w Sarajewie
Jak to dał ludziom radość, wsparcie itd. A tu proste pokazanie wsparcia Ukrainie ich przerosło.
Nawet nic pisać by nie musieli, a głupi obrazek Troopera z Flagą Ukrainy byłby całkiem spoko.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Jerzy Urban
- -#Invader

Mogli to zrobić. W Rosji akurat IM nie jest zbyt popularne.
Nawet tyle nie oczekiwałbym... Trooper z flagą Ukrainy i byłoby elegancko.Kuba pisze: ↑ndz mar 06, 2022 10:36 pmWystarczyło zrobić tak:
https://www.thehighwaystar.com/news/202 ... tical-but/
www.MetalSide.pl
Dziś 66urodziny świętuje Mr Steve Harris !
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Jerzy Urban
- -#Invader

Jeny, się BOSS zestarzał.
No czas się nie cofa 
-
Jerzy Urban
- -#Invader

Kurde, nieciekawe wieści: https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/ot ... np1taskbar
Istotne jest czy Ci ludzie leczą się w domach i zdrowieją czy leżą po szpitalach i umierają. Jeżeli to pierwsze, to nie ma o czym pisać.Jerzy Urban pisze: ↑sob mar 12, 2022 4:52 pm Kurde, nieciekawe wieści: https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/ot ... np1taskbar
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Jerzy Urban
- -#Invader

To pierwsze - na dzień dzisiejszy.
- Saimon1995
- -#Moderator

40 lat "TNOTB" 
-
Deleted User 5155
Jak dla mnie - 40 lat z Iron Maiden, czyli 72,7% mojego żywota. Plus skromny zbieg daty z rocznicą moich urodzin. Przypadek? ...