Koncert w Moskwie jest logistycznie niemożliwy do zrealizowania i dobrze o tym wiesz. "Forma protestu"Jerzy Urban pisze: ↑czw mar 10, 2022 12:04 pm Samo odwołanie koncertu w Moskwie (bo Kijów to rzecz oczywista) jest już formą protestu.
Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
A ja trochę z innej beczki
Robi ktoś z forumowiczów Berlin?
Jest planowany jakiś wyjazd?
Miejsce w aucie?
Robi ktoś z forumowiczów Berlin?
Jest planowany jakiś wyjazd?
Miejsce w aucie?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Nawet jeśli wojna skończy się na dniach to straty urbanistyczne w Ukrainie są na tyle duże, że szybko tam raczej nie wrócą
Pytanie czy trasa promująca Senjutsu obejmie miasta Rosyjskie
No ale przed nami LOTBtour więc skupmy się na konkretach.
Na obrażanie się na Chłopaków będę miał jeszcze sporo czasu, a póki co nie byłem na koncercie Maiden od Krakowa 2018
więc dawka koncertowa musi być solidna

bilety kupione:
- Budapeszt
- Praga
- Berlin
- Warszawa
- Barcelona
- Lizbona
jeszcze w planach:
- Zagrzeb
- Zurych
- Toronto
- Hamilton
- Ottawa
ale jeszcze urlopy muszę muszę zgrać
więc może jeszcze inne wypalą miejsca 
Pytanie czy trasa promująca Senjutsu obejmie miasta Rosyjskie
No ale przed nami LOTBtour więc skupmy się na konkretach.
Na obrażanie się na Chłopaków będę miał jeszcze sporo czasu, a póki co nie byłem na koncercie Maiden od Krakowa 2018
więc dawka koncertowa musi być solidna
bilety kupione:
- Budapeszt
- Praga
- Berlin
- Warszawa
- Barcelona
- Lizbona
jeszcze w planach:
- Zagrzeb
- Zurych
- Toronto
- Hamilton
- Ottawa
ale jeszcze urlopy muszę muszę zgrać
-
Jerzy Urban
- -#Invader

Jeśli Putin nie zapewni EU nadprogramowych "atrakcji" to trasa powinna się odbyć. Życzmy sobie aby tak właśnie było.
Daję góra 50% szans i na razie nie czynię żadnych przygotowań (bilety lotnicze, rezerwacje noclegów.)
M.
M.
-
Jerzy Urban
- -#Invader

Właśnie czytam, że ponoć zaczyna pojawiać się nowa odmiana nazwana Deltacron. Ja pierdzielę, nigdy z tego szamba nie wyjdziemy. Nie kupię biletu prędzej, jak w czerwcu. Na ten moment w Niemczech i Francji wciąż masa zakażeń.
W Niemczech i Francji już się odbywają duże koncerty, jakoś byłem na tym Genesis 5 dni temu, a w Paryżu grają za kilka dni.Jerzy Urban pisze: ↑pt mar 11, 2022 10:57 pmWłaśnie czytam, że ponoć zaczyna pojawiać się nowa odmiana nazwana Deltacron. Ja pierdzielę, nigdy z tego szamba nie wyjdziemy. Nie kupię biletu prędzej, jak w czerwcu. Na ten moment w Niemczech i Francji wciąż masa zakażeń.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
-
Jerzy Urban
- -#Invader

Oby, oby! Narobiło się.Sardi z Batumi pisze: ↑pt mar 11, 2022 11:52 pmW Niemczech i Francji już się odbywają duże koncerty, jakoś byłem na tym Genesis 5 dni temu, a w Paryżu grają za kilka dni.Jerzy Urban pisze: ↑pt mar 11, 2022 10:57 pmWłaśnie czytam, że ponoć zaczyna pojawiać się nowa odmiana nazwana Deltacron. Ja pierdzielę, nigdy z tego szamba nie wyjdziemy. Nie kupię biletu prędzej, jak w czerwcu. Na ten moment w Niemczech i Francji wciąż masa zakażeń.
Jak na początku trochę się tego obawiałem tak teraz widząc tą desperacką amartoszczyzne jestem spokojny. Ze świrusem też nam raczej na lato odpuszczą więc trasa powinna się odbyć, o ile u żadnego muzyka nic nie wyjdzie. Póki co za sobą mają tylko Bruce i Nicko.Jerzy Urban pisze: ↑pt mar 11, 2022 3:09 pm Jeśli Putin nie zapewni EU nadprogramowych "atrakcji" to trasa powinna się odbyć. Życzmy sobie aby tak właśnie było.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
-
Jerzy Urban
- -#Invader

Inne grupy grają trasy po USA i jakoś sobie radzą (ostatnio np. Ghost /Volbeat czy Slipknot), nie wiem, może Ajronsów zamknąć na klucz i wypuszczać ich tylko na estradę. Muszą zachować szczególne środki ostrożności, czyli nici z autografów itd. Co do Ruskich, ja tylko się obawiam, że mogą puścić z dymem elektrownię atomową, czy wypuścić na Ukrainę jakąś zarazę. Byłoby po ptakach.marekkraw pisze: ↑sob mar 12, 2022 11:36 amJak na początku trochę się tego obawiałem tak teraz widząc tą desperacką amartoszczyzne jestem spokojny. Ze świrusem też nam raczej na lato odpuszczą więc trasa powinna się odbyć, o ile u żadnego muzyka nic nie wyjdzie. Póki co za sobą mają tylko Bruce i Nicko.Jerzy Urban pisze: ↑pt mar 11, 2022 3:09 pm Jeśli Putin nie zapewni EU nadprogramowych "atrakcji" to trasa powinna się odbyć. Życzmy sobie aby tak właśnie było.
A po co ich izolować ? Wg mnie i tak każdy to przejdzie w dodatku z reguły lekko więc im szybciej tym lepiej i z głowy. Ten temat jest dla mnie totalnie wyczerpany.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
-
Jerzy Urban
- -#Invader

Ja też tak myślę, to nic groźnego, tylko że jak ich pozytywnie zweryfikują na trasie, to będą mieli przestój 10 dni - czyli po ptokach.
No tak dlatego lepiej żeby wyszło teraz.
Two further shows have been added to the Legacy of the Beast 2022 World Tour!
31st May - Zalgirio Arena, Kaunas – LITHUANIA
2nd June – Riga Arena, Riga – LATVIA
Tickets go on sale Thursday 17th March. Support for both shows will be Lord of the Lost.
31st May - Zalgirio Arena, Kaunas – LITHUANIA
2nd June – Riga Arena, Riga – LATVIA
Tickets go on sale Thursday 17th March. Support for both shows will be Lord of the Lost.
Hala w Kownie bardzo spoko, jak kogoś odrzuca basen narodowy to polecam.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Znowu zobaczę Iron Maiden w mojej Ojczyźnie <3
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Rewelacyjna wiadomość. Tym samym możemy założyć, że koncert w Warszawie będzie bezpieczny, bo kacapy będą się skupiały na gigach w Litwie i Łotwie i to tam będą się mścili na fanach z Ukrainy, którzy przyjdą słuchać piosenek typu 2 Minutes To Midnight itp.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Nikt nie wierzył Brucowi gdy powiedział „ we will be back Kaunas thank you” w 2016 
Kuszące daty.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Jerzy Urban
- -#Invader

Muszę pomyśleć!