Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
taa 300 tys luda. Chyba jakby to byl sped bydla (za darmo) typu Inwazja mocy czy Woodstock i najlepiej jakby gwiazda bylo Ich Troje - moze by sie ludzie zjechali. Tak to szczytem bedzie zapelnienie śląskiego :]
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No Okęcie na pewno odpada.Piwowarus pisze:Okęcie może nie ale Bemowo jest chyba wolne
Na Bemowie było już kilka koncertów - ile osób było na Jacksonie?
W Kraku jak Papież robił msze to było koło 1 000 000 co nie??? To na Maiden połowa 
ale pomysł z helikopterem całkiem niezły i na pewno widowiskowy, no nie? 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ok. Ale już nie off-topujcie.

Nie mam nic przecwiko Rock In Kraków zwłaszcza, że na Błonia mam stosunkowo niezły dojazd
no na Inwazji Mocy jak byli Scorpionsi to 700 tys chłopa się zwaliło (szkoda, że mnie zabrakło:()
Na jednej Inwazji mocy i na ostatnim Woodstoku też byłem ( na Ich Troje na szczęście nie) i jakoś się bydłem ne czujęSzymon pisze:taa 300 tys luda. Chyba jakby to byl sped bydla (za darmo) typu Inwazja mocy czy Woodstock i najlepiej jakby gwiazda bylo Ich Troje - moze by sie ludzie zjechali. Tak to szczytem bedzie zapelnienie śląskiego :]
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
Na Jacksonie w Warszawie było około 100 000 ludzi. W ty ja 
no ja tez na inwazjach bylem ze 2 razy i tez sie za bydlo nie uwazam. Jednak cos w tych wszystkich imprezach tego typu jest ze sie poprostu trzoda robi. NIe powiem bo na platnych koncertach tez sie roznie dzieje, ale jednak bilet jest jakims sposobem na wyeliminowanie pewnego "elementu", ktory jakby bylo darmo to by zjawil sie w ilosci nadmiernej....
Wlasnie popatrzylem na temat i faktycznie mocno zesmy pojechali OFF tak wiec koniec dyskusji. Ewentualnie trzeba to gdzies przeniesc
Wlasnie popatrzylem na temat i faktycznie mocno zesmy pojechali OFF tak wiec koniec dyskusji. Ewentualnie trzeba to gdzies przeniesc
byl moze ktos z was na koncercie organizowanym przez Mystica ?
wiecie jacy tam ochroniaze sa na koncertach przez nich organizowanych ?
bo jak bedą tacy kolesie jak na metallice to ykhm
nie wolno bylo w tlumie "pływac" bo sie kreski na opaskcah dostawalo i jak masz 3 kreski to do wiedzenia
ja mam nadzieje ze mystic zatrudnia jakis normalnych ochroniazy ktorzy nie traktuja ludzi jak smieci
wiecie jacy tam ochroniaze sa na koncertach przez nich organizowanych ?
bo jak bedą tacy kolesie jak na metallice to ykhm
nie wolno bylo w tlumie "pływac" bo sie kreski na opaskcah dostawalo i jak masz 3 kreski to do wiedzenia
ja mam nadzieje ze mystic zatrudnia jakis normalnych ochroniazy ktorzy nie traktuja ludzi jak smieci
fantastyczny pomysł z odsyłaniem "płaywaków" w cholere
przynajmniej nikt na łeb nie będzie spadał 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie!Kea pisze:fantastyczny pomysł z odsyłaniem "płaywaków" w cholereprzynajmniej nikt na łeb nie będzie spadał
ja bym takie bydło od razu odsyłała do domu :/ za pierwszym nie trzecim razem.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Może zgłoś się do Fosy! Potrzebują takich jak Ciebie!Kea pisze:ja bym takie bydło od razu odsyłała do domu :/ za pierwszym nie trzecim razem.
Ale na serio - co do "pływaków" to absolutnie nie powinni tolerować i nic dziwnego, że ich wyrzucali. Można się inaczej bawić - tak, żeby było to bezpieczne dla innych.
no szalkiowcow tez powinni elimonowac, bo we wrocku skakal taki jedden za mna i zaczepial szaliczkiem 
Jazz is not dead, it just smells funny.
Mam pytanie do kogos zorientowanego....
na razie nie mam forsy na koncert wiec chcialbym go kupic naprzelomie stycznia/lutego.. jak myslicie beda jeszcze bilety ?
bo na allegro nie widzi mi sie kupowac biletow za 300 zl
na razie nie mam forsy na koncert wiec chcialbym go kupic naprzelomie stycznia/lutego.. jak myslicie beda jeszcze bilety ?
bo na allegro nie widzi mi sie kupowac biletow za 300 zl
Pijesz? Nie pisz.
bedą. choc zawssze ryzyko jakies jest... ale to duzy koncert i duzo miejsc... wiec byc powinny
Jazz is not dead, it just smells funny.
nawet połowa do tego czasu nie zejdzie
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Spokojnie. To gigantyczny koncert więc bilety powinny jeszcze być.