kupione/pożyczone/zamienione/ukradzione
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: kupione/pożyczone/zamienione/ukradzione
Jasne. Nic ciekawego dla mnie już nie było. Ale jakieś pojedyncze za pół ceny mógłbym wziąć. Ogólnie spore pustki.
Też mam sentyment do MM (choć dawno nic nie kupiłem), bo swego czasu regularnie robiłem tam zakupy. Od dłuższego czasu widać było braki w zaopatrzeniu.
Też mam sentyment do MM (choć dawno nic nie kupiłem), bo swego czasu regularnie robiłem tam zakupy. Od dłuższego czasu widać było braki w zaopatrzeniu.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 357
Dostałem paczkę z Media...a raczej paczki - przez to że szło to z różnych marketów dostałem łącznie 6 przesyłek do paczkomatu - ekologia na propsie! - Jedynie nowy Exodus wypadł z zamówienia, biorąc pod uwagę jak się ludzie rzucili i tak nieźle. Obecnie już praktycznie nic nie zostało, ale jak ktoś chce może sobie taki oto rarytas dodać do kolekcji 
https://mediamarkt.pl/muzyka/last-convoy
https://mediamarkt.pl/muzyka/last-convoy
-
Deleted User 4876
Kowboy na promce nawet 65% wow
...nie namówiłeś.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 5490
Ja bym nie chciał tego gówna nawet jako darmowy bonus do zakupów.
-
Deleted User 4876
Z ciekawych rzeczy to ostał się jeszcze nowy Gahan.
8 rzeczy z Media Markt za niewiele ponad stówkę:
Camel - Moonmadness
Dead Can Dance - Into The Labyrinth
Kruk & Wojtek Cugowski - Be There
Megadeth - The World Needs A Hero /niestety, digipack/
Pendragon - Kowtow
Riverside - Shrine Of New Generation Slaves /2CD mediabook/
Saxon - Rock The Nations
Testament - Brotherhood Of The Snake
The Last Convoy, beee... Kowboj mojej złotówy nie zobaczy, no chyba że jakimś cudem nagra porządny Tribute To Roman K.
Camel - Moonmadness
Dead Can Dance - Into The Labyrinth
Kruk & Wojtek Cugowski - Be There
Megadeth - The World Needs A Hero /niestety, digipack/
Pendragon - Kowtow
Riverside - Shrine Of New Generation Slaves /2CD mediabook/
Saxon - Rock The Nations
Testament - Brotherhood Of The Snake
The Last Convoy, beee... Kowboj mojej złotówy nie zobaczy, no chyba że jakimś cudem nagra porządny Tribute To Roman K.
- Frank Drebin
- -#Clansman

Trochę nie w temacie a trochę w temacie.
Czy ktoś się orientuje, czy gdzieś jeszcze można dostać nowe, metalowe stojaki na płyty cd, o takie mniej więcej (po ok. 70 sztuk):
https://archiwum.allegro.pl/oferta/stoj ... 28856.html
Kiedyś było tego sporo, a teraz szukam i nie mogę namierzyć dziadostwa nigdzie w internetach, więc chyba zostaną używki. Ale wolałbym nowe.
Czy ktoś się orientuje, czy gdzieś jeszcze można dostać nowe, metalowe stojaki na płyty cd, o takie mniej więcej (po ok. 70 sztuk):
Kiedyś było tego sporo, a teraz szukam i nie mogę namierzyć dziadostwa nigdzie w internetach, więc chyba zostaną używki. Ale wolałbym nowe.
FotD = TOP5 albumów Maiden
Nówek to nie widziałem ale na bazarach ,czy ludzie nawet oddają i sprzedają za free w necie.Osobisbie jak mi się spodoba stojak to kupuję ,ostatnio dorwałem dwa duże stojaki na około 200 płyt na bazarze za dychę ktoś się pozbywał.
Mam już 5 dodatkowych stojaków w piwnicy ,czekają na swoją kolej.
Mam już 5 dodatkowych stojaków w piwnicy ,czekają na swoją kolej.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 5490
A nie lepsze coś takiego?Frank Drebin pisze: ↑pn mar 07, 2022 10:49 pm Trochę nie w temacie a trochę w temacie.
https://allegro.pl/oferta/regal-stojacy ... 30d07f520b
Widzę, że podrożały bo ja kupowałem za jakieś 400zł ale fajne są. Już 3 takie złożyłem i na jakiś czas mam problem z głowy.
- Saimon1995
- -#Moderator

Ostatnio z MM w promocji
- Kruk - Be There
- Arctic Monkeys - Humbug
- Żurkowski - Włóczęga
- Żurkowski - Kurz
- Me and That Man - New Man, New Songs, Old Shit Vol. 2
- Kruk - Be There
- Arctic Monkeys - Humbug
- Żurkowski - Włóczęga
- Żurkowski - Kurz
- Me and That Man - New Man, New Songs, Old Shit Vol. 2
- Frank Drebin
- -#Clansman

Pewnie na takim regale/regałach się skończy z uwagi na niedostępność nowych stojaków, chociaż wolałbym dalej dostawiać te nieszczęsne druciaki, bo na nich jakoś łatwiej się szuka płyt. Mam taki mniejszy regał na digipaki jako punkt odniesienia;-)Pierre Dolinski pisze: ↑wt mar 08, 2022 8:20 amA nie lepsze coś takiego?Frank Drebin pisze: ↑pn mar 07, 2022 10:49 pm Trochę nie w temacie a trochę w temacie.
https://allegro.pl/oferta/regal-stojacy ... 30d07f520b
Widzę, że podrożały bo ja kupowałem za jakieś 400zł ale fajne są. Już 3 takie złożyłem i na jakiś czas mam problem z głowy.
FotD = TOP5 albumów Maiden
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Jak jesteśmy przy stojakach mam pytanie. Kojarzycie może regał Gnedby z Ikei? Jakiś czas temu zniknęły czarne i zostały tylko białe. Wiecie może czy to problemy z łańcuchem dostaw, czy może trwałe go usunęli z oferty?
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
- Saimon1995
- -#Moderator

Babeczka w Ikei mi powiedziała, że na trwałe zostały usunięte z oferty. I te białe też mają być jeszcze kilka miesięcy, a potem - z tego co zrozumiałem - również znikną.
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Saimon1995 pisze: ↑śr mar 16, 2022 9:09 pm Babeczka w Ikei mi powiedziała, że na trwałe zostały usunięte z oferty.
Koszmarek... Macie jakieś alternatywy dla tych regałów? Myślałem o "Billy" też z Ikei, chyba najlepszy z tych co zostały, ale trzeba dodatkowe półki kupować. Ech, znak czasu...
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
- Saimon1995
- -#Moderator

No właśnie, próbowałem coś poszukać. Np. w Empiku są fajne półki, ale kompletnie inne wymiary (wysokość niecałe 90 cm). I wcale nie są takie tanie... Więc chyba po prostu kupię na zapas te białe, póki jeszcze są dostępne w ofercie, i spróbuje jakoś je przemalować, żeby w miarę pasowały do pozostałych.
-
Deleted User 4876
Epka Bodom After Midnight za mniej niż 12 pln na Amazonie to całkiem dobry deal 
Świeżo odebrane
Nowy Kreator + autografy Petrozzy
Morbid - December Moon, oczywiście boot, kolejny już w kolekcji
Gruzja - Vulgator

Nowy Kreator + autografy Petrozzy
Morbid - December Moon, oczywiście boot, kolejny już w kolekcji
Gruzja - Vulgator

NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 8107
-
Deleted User 5490
Czekam na Risk Megadeth, żeby skompletować czachę.