Ta i będzie nawet drożej.
24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Jerzy Urban
- -#Invader

Re: 24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
a Turbo kosztuje 130 zł. Ale za koncert klubowy, a nie stadionowy.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- blackcocker
- -#Moderator

Kiedy Turbo w klubie kosztowało 130 zł? Nie mówmy tutaj o wyjątkowych koncertach akustycznych dla 20 osób... Ostatni Poznań kosztował 50 zł, a nie muszę mówić jakim setem przyjebali
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
Jak to było z tym EE? Fan club i tak wchodzi pierwszy na stadion prawda? Patrząc na ceny EE to chyba lepiej kupić GA + membership w FC
(i liczyć oczywiście na szczęście w losowaniu)
Tak, FC pierwsze. Chyba tylko w Łodzi czy tam Gdańsku był jakiś cyrk, że wpuścili GCEE przed. Coś mi tak świta.
Nie spodziewam się by będąc na trybunach dźwięk był przyzwoity pomijając sprawę oglądania koncertu na telebimie albo za pomocą lornetki, co moim zdaniem mija się z celem. Ten stadion ma tragiczną akustykę w pełnym tego słowa znaczeniu. AC/DC nawet nie poradziło sobie przecież z nagłośnieniem. Ten obiekt to dno akustyczne. Wystarczy opinie poczytać
-
Jerzy Urban
- -#Invader

Ja tam byłem X razy i zawsze brzmiało słabo, bez względu na rodzaj prezentowanej muzyki. Niestety, tylko ze duże koncerty w Wawie tylko na PGN organizują. Nie mam wyboru.morten pisze: ↑śr mar 16, 2022 12:54 pm Nie spodziewam się by będąc na trybunach dźwięk był przyzwoity pomijając sprawę oglądania koncertu na telebimie albo za pomocą lornetki, co moim zdaniem mija się z celem. Ten stadion ma tragiczną akustykę w pełnym tego słowa znaczeniu. AC/DC nawet nie poradziło sobie przecież z nagłośnieniem. Ten obiekt to dno akustyczne. Wystarczy opinie poczytać
- blackcocker
- -#Moderator

No tak, stoją nad tobą z pistoletem przy skroni, wyboru nie maJerzy Urban pisze: ↑śr mar 16, 2022 1:38 pmJa tam byłem X razy i zawsze brzmiało słabo, bez względu na rodzaj prezentowanej muzyki. Niestety, tylko ze duże koncerty w Wawie tylko na PGN organizują. Nie mam wyboru.morten pisze: ↑śr mar 16, 2022 12:54 pm Nie spodziewam się by będąc na trybunach dźwięk był przyzwoity pomijając sprawę oglądania koncertu na telebimie albo za pomocą lornetki, co moim zdaniem mija się z celem. Ten stadion ma tragiczną akustykę w pełnym tego słowa znaczeniu. AC/DC nawet nie poradziło sobie przecież z nagłośnieniem. Ten obiekt to dno akustyczne. Wystarczy opinie poczytać
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Dokładnie. Praga i Berlin niedaleko. Można też w inne miejsca pojechać, jak się dobrze ogarnie transport, to wcale nie musi wyjść dużo drożej.blackmailer pisze: ↑śr mar 16, 2022 2:31 pmNo tak, stoją nad tobą z pistoletem przy skroni, wyboru nie maJerzy Urban pisze: ↑śr mar 16, 2022 1:38 pmJa tam byłem X razy i zawsze brzmiało słabo, bez względu na rodzaj prezentowanej muzyki. Niestety, tylko ze duże koncerty w Wawie tylko na PGN organizują. Nie mam wyboru.morten pisze: ↑śr mar 16, 2022 12:54 pm Nie spodziewam się by będąc na trybunach dźwięk był przyzwoity pomijając sprawę oglądania koncertu na telebimie albo za pomocą lornetki, co moim zdaniem mija się z celem. Ten stadion ma tragiczną akustykę w pełnym tego słowa znaczeniu. AC/DC nawet nie poradziło sobie przecież z nagłośnieniem. Ten obiekt to dno akustyczne. Wystarczy opinie poczytać![]()
![]()
![]()
![]()
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Jerzy Urban
- -#Invader

Byłem też na koncertach w Niemczech i w Czechach. Niemniej zawsze jest ten sentyment aby zobaczyć ich w Polsce. Taki patriotyzm lokalny, zawsze tak mam.
No, ale to już Twój wybórJerzy Urban pisze: ↑śr mar 16, 2022 3:12 pm Byłem też na koncertach w Niemczech i w Czechach. Niemniej zawsze jest ten sentyment aby zobaczyć ich w Polsce. Taki patriotyzm lokalny, zawsze tak mam.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Tyle że Berlin już wyprzedany.pz pisze: ↑śr mar 16, 2022 2:37 pmDokładnie. Praga i Berlin niedaleko. Można też w inne miejsca pojechać, jak się dobrze ogarnie transport, to wcale nie musi wyjść dużo drożej.blackmailer pisze: ↑śr mar 16, 2022 2:31 pmNo tak, stoją nad tobą z pistoletem przy skroni, wyboru nie maJerzy Urban pisze: ↑śr mar 16, 2022 1:38 pm
Ja tam byłem X razy i zawsze brzmiało słabo, bez względu na rodzaj prezentowanej muzyki. Niestety, tylko ze duże koncerty w Wawie tylko na PGN organizują. Nie mam wyboru.![]()
![]()
![]()
![]()
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja np kupiłem na presale fc najbardziej dziadowskie trybuny żeby odhaczyc koncert koło domu, ale nie chce mi się tam na płycie walczyć o życie z tym bydłem.
Ja jeszcze nie zdecydowałem czy brać. Wiem, że będzie słabo (w porównaniu do innych), bo dźwięk i bydło, ale chyba na trybunach bym nie wytrzymał koncertu Maiden.Bon Dzosef pisze: ↑ndz mar 20, 2022 8:09 pm Ja np kupiłem na presale fc najbardziej dziadowskie trybuny żeby odhaczyc koncert koło domu, ale nie chce mi się tam na płycie walczyć o życie z tym bydłem.
-
Jerzy Urban
- -#Invader

To masz jak ja, miałem nauczkę na Bemowie w 2011, jak mnie kilku osiłków przewróciło na glebę, nie było wesoło. Mam miejsce w połowie górnej trybuny vis a vis estrady, ciekawe, czy coś tam usłyszę? Byłem parę razy na PGE i wrażenia akustyczne dość dziadowskie, niestety.Bon Dzosef pisze: ↑ndz mar 20, 2022 8:09 pm Ja np kupiłem na presale fc najbardziej dziadowskie trybuny żeby odhaczyc koncert koło domu, ale nie chce mi się tam na płycie walczyć o życie z tym bydłem.
-
Jerzy Urban
- -#Invader

Daj spokój, po tylu latach jednak warto zobaczyć Maiden, nawet na PGE.pz pisze: ↑ndz mar 20, 2022 8:17 pmJa jeszcze nie zdecydowałem czy brać. Wiem, że będzie słabo (w porównaniu do innych), bo dźwięk i bydło, ale chyba na trybunach bym nie wytrzymał koncertu Maiden.Bon Dzosef pisze: ↑ndz mar 20, 2022 8:09 pm Ja np kupiłem na presale fc najbardziej dziadowskie trybuny żeby odhaczyc koncert koło domu, ale nie chce mi się tam na płycie walczyć o życie z tym bydłem.
Nie no, ja ogólnie mam bilety do Pragi i Kowna. Ale na Narodowy mam 25 minut z buta, więc kusi.Jerzy Urban pisze: ↑ndz mar 20, 2022 8:20 pmDaj spokój, po tylu latach jednak warto zobaczyć Maiden, nawet na PGE.pz pisze: ↑ndz mar 20, 2022 8:17 pmJa jeszcze nie zdecydowałem czy brać. Wiem, że będzie słabo (w porównaniu do innych), bo dźwięk i bydło, ale chyba na trybunach bym nie wytrzymał koncertu Maiden.Bon Dzosef pisze: ↑ndz mar 20, 2022 8:09 pm Ja np kupiłem na presale fc najbardziej dziadowskie trybuny żeby odhaczyc koncert koło domu, ale nie chce mi się tam na płycie walczyć o życie z tym bydłem.
-
Jerzy Urban
- -#Invader

Weź nie żartuj, nigdy nie wiadomo ile jeszcze pograją.
Dzień przed Maiden mamy Liona do wyszalenia się i spotkania ze Stefanem
Jakby mi ktoś zaproponował, czy Basen Narodowy (spod domu mam tam 20 minut z buta) czy 2-3x droższe Waldbuhne, to wybrałbym Berlin. Jeśli bilety na amfiteatr się nie pojawią, to na pewno kupię na Basen, ale nie za 300 zł
Jakby mi ktoś zaproponował, czy Basen Narodowy (spod domu mam tam 20 minut z buta) czy 2-3x droższe Waldbuhne, to wybrałbym Berlin. Jeśli bilety na amfiteatr się nie pojawią, to na pewno kupię na Basen, ale nie za 300 zł
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...