No wiemy, że ciebie by to obrażało i byś wolał rosyjskie xDBon Dzosef pisze: ↑śr mar 09, 2022 10:25 am A po co w ogóle dodawać na forum Maiden jakies ukraińskie akcenty graficzne?
Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Re: Księga Skarg i wniosków
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

W przeciwieństwie do ciebie ja przeciwko rosji jestem od wielu lat, a nie od 2 tygodniShedao Shai pisze: ↑śr mar 09, 2022 1:53 pmNo wiemy, że ciebie by to obrażało i byś wolał rosyjskie xDBon Dzosef pisze: ↑śr mar 09, 2022 10:25 am A po co w ogóle dodawać na forum Maiden jakies ukraińskie akcenty graficzne?
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Da, Tawarisz, dezinformacja zasiana, może ktoś uwierzy <3Bon Dzosef pisze: ↑śr mar 09, 2022 6:35 pm W przeciwieństwie do ciebie ja przeciwko rosji jestem od wielu lat, a nie od 2 tygodni
ależ Wy się lubicie Towarzysze 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Wszyscy na forum już dawno wiedzą, że uważasz Dzosefa i Krusejdera za ruskich troli, więc mógłbyś odpuścić te teksty, bo to nudne i do nikąd nie prowadzi.Shedao Shai pisze: ↑śr mar 09, 2022 7:33 pmDa, Tawarisz, dezinformacja zasiana, może ktoś uwierzy <3Bon Dzosef pisze: ↑śr mar 09, 2022 6:35 pm W przeciwieństwie do ciebie ja przeciwko rosji jestem od wielu lat, a nie od 2 tygodni
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Wszyscy się zjednoczyli na moment w zaistniałej sytuacji.
Ale nie tutaj
Ale nie tutaj
- blackcocker
- -#Moderator

+1pz pisze: ↑śr mar 09, 2022 10:02 pmWszyscy na forum już dawno wiedzą, że uważasz Dzosefa i Krusejdera za ruskich troli, więc mógłbyś odpuścić te teksty, bo to nudne i do nikąd nie prowadzi.Shedao Shai pisze: ↑śr mar 09, 2022 7:33 pmDa, Tawarisz, dezinformacja zasiana, może ktoś uwierzy <3Bon Dzosef pisze: ↑śr mar 09, 2022 6:35 pm W przeciwieństwie do ciebie ja przeciwko rosji jestem od wielu lat, a nie od 2 tygodni
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

I w żadnym wypadku rurki z kremem !
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Ta jest!
Tylko najwięksi twardziele przetrwają
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Trzeba walczyć z Invaderem Shedao !
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Wystarczy wpisać w wyszukiwarke forum "NS2" i "Nord Stream", to zobaczysz jakie miałem zdanie o dealach z Rosja już kilka lat temuShedao Shai pisze: ↑śr mar 09, 2022 7:33 pmDa, Tawarisz, dezinformacja zasiana, może ktoś uwierzy <3Bon Dzosef pisze: ↑śr mar 09, 2022 6:35 pm W przeciwieństwie do ciebie ja przeciwko rosji jestem od wielu lat, a nie od 2 tygodni
Jak zwykle wyszedles na cymbała
-
Deleted User 626
Tak z ciekawości to w tej chwili jestem jedynym zarejestrowanym użytkownikiem na forum oprócz "Bing(Bot)". Oprócz nas forum przegląda 81 gości a wcześniej było tych "gości" 150.
Jest jakieś wytłumaczenie tego? Administracja forum coś wie na ten temat? Ruscy?
Jest jakieś wytłumaczenie tego? Administracja forum coś wie na ten temat? Ruscy?
- blackcocker
- -#Moderator

Kacapy zaglądają, żeby się dowiedzieć jaki album z 1997 najlepszy
a potem przygotować zemstę na polak.ach za odwołany koncert w Rosji

#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
To normalna sprawa ,tak jest na wszystkich forach od lat ,to googleboty ,nie do "zwalczenia".
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Zastanawiam się, czy dla higieny kontaktów międzyludzkich do regulaminu tego forum, w założeniu przecież muzycznego/kulturalnego, nie powinno się wprowadzić bana na tematy jednoznacznie poświęcone polityce. Generują one multum złych emocji i zachowań. Proszę admina i modów o wypowiedzi i ew. decyzje w tej sprawie.
-
Deleted User 5490
Dawno temu, była propozycja regulaminowej likwidacji możliwości dyskutowania na forum na temat polityki i religii, co miało wprowadzić święty spokój na forum po wsze czasy, ale wolnościowcy bardzo się oburzyli, że to uderza w wolność słowa i możliwość wyrażania poglądów. Mamy tego skutki. 
Dlaczego blokować rozmowę o polityce? Bo jden typ nie potrafi o tym rozmawiać?Zakkahletz pisze: ↑ndz mar 27, 2022 11:52 am Zastanawiam się, czy dla higieny kontaktów międzyludzkich do regulaminu tego forum, w założeniu przecież muzycznego/kulturalnego, nie powinno się wprowadzić bana na tematy jednoznacznie poświęcone polityce. Generują one multum złych emocji i zachowań. Proszę admina i modów o wypowiedzi i ew. decyzje w tej sprawie.
Za toksyczne zachowania powinin być ban i tyle.
www.MetalSide.pl