A za chwilę ktoś poczuje się toksycznie w kibelku i też będzie chciał go zamknąć...Pierre Dolinski pisze: ↑ndz mar 27, 2022 11:57 am Dawno temu, była propozycja regulaminowej likwidacji możliwości dyskutowania na forum na temat polityki i religii, co miało wprowadzić święty spokój na forum po wsze czasy, ale wolnościowcy bardzo się oburzyli, że to uderza w wolność słowa i możliwość wyrażania poglądów. Mamy tego skutki.![]()
Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i wniosków
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5490
W kibelku zawsze jest toksycznie i to wynika z jego specyfiki chemicznej. Piwo w nim nie pływa, chyba, że przetworzone. 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Mnożą się wzajemne skrajnie chamskie jazdy po sobie w tamtym temacie, tak więc problem nie jest ograniczony do 1 osoby.
-
Deleted User 4876
Nie jest ograniczony do 1 osoby? Który użytkownik za wyjątkiem tego jednego życzył drugiemu forumowiczowi śmierci? Staram się czytać wnikliwie tamten temat, ale właśnie ta jedna jedyna osoba nie dorosła do dyskusji z Dorosłymi o polityce.Zakkahletz pisze: ↑ndz mar 27, 2022 12:03 pm Mnożą się wzajemne skrajnie chamskie jazdy po sobie w tamtym temacie, tak więc problem nie jest ograniczony do 1 osoby.
- blackcocker
- -#Moderator

Abstrahując od tego co pisał pan Dz. i że powinno być to potępione, bo to raczej logiczne, ale wskazujesz TĄ JEDNĄ JEDYNĄ OSOBĘ jako niedojrzałą do dyskusji z "Dorosłymi" o polityce, ale uważasz, że Shedao prowadził takową w tym temacie? Od wielu, wielu dni Shedao prowokuje i trolluje w sposób męczący dla wielu forumowiczów, a potem wielkie lamenty. Nie bronie tutaj Dz. ani nie usprawiedliwiam go w żadnym stopniu, po prostu uważam, że wina nie jest po jednej stronie, bo czytanie postów obu panów powoduje odruch wymiotny.thorgal_30 pisze: ↑ndz mar 27, 2022 4:01 pmNie jest ograniczony do 1 osoby? Który użytkownik za wyjątkiem tego jednego życzył drugiemu forumowiczowi śmierci? Staram się czytać wnikliwie tamten temat, ale właśnie ta jedna jedyna osoba nie dorosła do dyskusji z Dorosłymi o polityce.Zakkahletz pisze: ↑ndz mar 27, 2022 12:03 pm Mnożą się wzajemne skrajnie chamskie jazdy po sobie w tamtym temacie, tak więc problem nie jest ograniczony do 1 osoby.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
-
Deleted User 4876
No nie. Stawiasz znak równości między "trolowaniem"= a jawnym życzeniem śmierci. To chyba nie jest ten sam ciężar gatunkowy. Może takie porównanie bardziej zobrazuje sytuację: Ktoś ukradnie komuś cukierka,a ten ktoś spali złodziejowi dom, auto i wybije rodzinę w pień. Nie można tak stawiać sprawy imo. Jakaś gradacja chyba jednak jest. Temat jest jaki jest, czasem coś się napisze ironicznie, czasem wysublimowany sarkazm, czasem Piwowarius wrzuci dużo merytorycznego kontentu, którym gasi mrzonki jednego czy dwóch użytkowników. Ale WŁAŚNIE ten jeden użytkownik wkracza co jakiś czas i jedyne co potrafi to wyzwiska albo jak ostatnio te życzenia śmierci na covid dla Shedao. No ale jeśli Ci pasuje być adwokatem Dz. to ok, to luz.
- blackcocker
- -#Moderator

No i właśnie nie chciałbym być czyimkolwiek adwokatem, bo tak jak mówię, nie chcę go usprawiedliwiać i za to co pisze powinien wyłapać bana, ale może ja znów jestem jakiś przewrażliwiony, bo to "trollowanie" Shedao było dla mnie strasznie słabe. Tak czy siak administracja na tym forum nie istnieje i myślę, że już zostały przekroczone pewne granice i należałoby się zastanowić nad ustawieniem dodatkowych administratorów, którzy są aktywni na forum i mogą banować za pewne rzeczy. Ja sam dostałem warna kiedyś za offtop w jakimś temacie, a tutaj lecą teksty nie na miejscu i nic się nie dzieje...
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
-
Deleted User 5490
Proponuję Invadera. Nie zrobi nikomu krzywdy i nie lubi Senjutsu. 
- blackcocker
- -#Moderator

Jeśli chodzi o poważnych kandydatów to ja proponowałbym pz i gumbyy, są aktywni, raczej wyważeni w tym co mówią i wierzę, że byliby bezstronni w rozstrzyganiu jakiś dziwnych kwestii. Może, żeby przywołać kogoś kto tutaj ma jakieś moce sprawcze trzeba zacząć wyzywać Iron Maiden, zawsze działało 
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
-
Deleted User 5490
Na wszystkie hemoroidy samurajów i wzdęcia Majów - przybywajcie. Abra Kadabra. 
-
Deleted User 5155
Admin działa - to czerwone to wpis z 14 marca. Każdy może sam ocenić, na ile to działanie jest:Zdan pisze: ↑pn mar 14, 2022 1:16 amZawsze doceniałem diagnozę PROFESJONALISTÓW w temacieBon Dzosef pisze: ↑ndz mar 13, 2022 11:09 pm Szkodnik Radziwiłl i prezydent Trzaskowskikabaret, fanatycy pisu i antypisu to jest jednak kompletny psychiatryk.
Staram się nie usuwać Waszych tyrad politycznych i około politycznych bo one zawsze rządzą się swoimi prawami ale usunąłem dwa ostatnie posty Shedao i Thorgala bo one zupełnie nic nie wnosiły do dyskusji ,skupcie się bardziej na merytoryce wypowiedzi a nie na podważaniu ad personam wypowiedzi BD.Nie musicie sie z nim zgadzać ,sam się z nim w wielu kwestiach nie zgadzam ale przeginacie ,szczególnie Shedao - mic7
1. adekwatne i
2. obiektywne.
Dawno temu już zwracałem uwagę, że sposób popisywania się gówniarza (piszę to z całą świadomością, ale lżej się nie da) rozp...ala trudny, ale przecież momentami zarąbiście interesujący i - bez dwóch zdań - ważny temat. Nie chcę kminić spiskowej teorii, ale czasem odnosiłem wrażenie, że bezkarność ww. pozwala myśleć o jego bezpośrednim i szeroko pojętym wpływie na administrację.
-
Deleted User 5490
To co? Sankcjami jak w Putina? Mam pomysła. Załóżcie sobie polityczny sraczyk(w sensie grupę z ograniczeniem dostępu lub pisania) z zakazem wstępu dla np. tapirów i gość nie wejdzie.
Sami zdecydujecie kto miałby tam prawo pisać. Wiem - niedemokratyczne, ale przecież tu jest tylu komuszków, że będziecie mieć demokratyczną większość i spokojnie to przegłosujecie. 
Nazwa grupy - Polityka dla dorosłych dziadów(gówniarzom wstęp wzbroniony).
Nazwa grupy - Polityka dla dorosłych dziadów(gówniarzom wstęp wzbroniony).
-
Deleted User 5155
Znam zarówno młodocianych staruchów jak i starych gówniarzy.
A sam pomysł, nie dość że wart co najwyżej sracza, to nijak się ma do (nie)działań adminów, bo w odniesieniu do poziomu wpisów gówniarza - to jest klu problemu.
A sam pomysł, nie dość że wart co najwyżej sracza, to nijak się ma do (nie)działań adminów, bo w odniesieniu do poziomu wpisów gówniarza - to jest klu problemu.
-
Deleted User 5490
Granica między jednymi a drugimi jest bardzo płynna.
Pomysł nie jest zły, ale jest tu wystarczająco dużo "entuzjastów", żeby się nie powiódł.
-
Deleted User 5155
Ok, niech będziePierre Dolinski pisze: ↑ndz mar 27, 2022 5:37 pmGranica między jednymi a drugimi jest bardzo płynna.
Pomysł nie jest zły, ale jest tu wystarczająco dużo "entuzjastów", żeby się nie powiódł.
Niemniej powtórzę, nawet narażając się - admini od dawna nie domagają w tym konkretnym problemie.
Mogę dać po ostrzeżeniu i Sheado i Dzosefowi tylko nie wiem czy przyniesie to zamierzony skutek.Temat Polityki był zawsze newralgiczny dlatego osobiście wolałem go nie tykać ,niech się pozabijają słownie.Po za tym faktycznie przydałby się z jeden dwóch moderatorów bo szczerze mówiąc Budziol pojawia się tu raz na miesiąc jak dzieje się coś w temacie z Maiden a Deleted User 804 pojawia się wtedy jak zostanie poproszony o pomoc odnośnie spraw technicznych.Ja "sprzątam " co się da ,choćby dziś usunąłem 6 spamowych tematów ale nie zamierzam walczyć sam z całym forum i kilkoma idiotami bo mi się po prostu nie chce.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Zachowujmy się po prostu jak dorośli ludzie ,nie obrażajmy się dajmy się innym wypowiedzieć bez wtrącania swoich głupich uwag.Osobiecie mam teraz więcej pracy i ciężko mi czasami doczytać choćby w temacie Polityki ktory idiota zaczął i który ma racje w tym sporze ,albo może tak jak pisał Pierre ,zamkne temat Polityka i będzie spokój.Inna opcja przy następnej utarczce obydwu dostaje ostrzeżenie lub od razu bana.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Tyle z mojej strony ,ja się nie będę wysilał jeśli jeden i drugi jest głupi albo brak im zwyczajnego wychowania,tym bardziej ,że upominałem zainteresowane osoby w temacie Polityka.
Zakkahketz ,pz ,gumbyy ,Zdan ,Saimon a może ktoś inny chciałby pomóc moderować to nasze forum (tutaj znów musiałbym zagadać do Deleted User 804a o dołączenie do teamu).
W razie gdyby ktoś chciał zostać modem to prośba o priv.
W razie gdyby ktoś chciał zostać modem to prośba o priv.
-
Deleted User 5490
No... już się tak nie krygujcie.
Ciekaw jestem komu mam oddać czołobitny pokłon i wykrzyknąć nabożnie - Arbuzu Rabarbar!!
Ciekaw jestem komu mam oddać czołobitny pokłon i wykrzyknąć nabożnie - Arbuzu Rabarbar!!