Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa

Wszystko na temat Legacy Of The Beast World Tour 2018

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa

Post autor: MaidenFan »

Co teraz Rock in Rio pewnie zostanie odwołane
Jerzy Urban
-#Invader
-#Invader

Post autor: Jerzy Urban »

MaidenFan pisze: śr kwie 06, 2022 12:52 pm Co teraz Rock in Rio pewnie zostanie odwołane
Raczej nie, natomiast były/są plany kolejnych koncertów w Brazylii i można powiedzieć, że zasadniczo spaliły na panewce. Sporo osób jest rozczarowanych faktem, że to ta sama trasa od 2019 roku, co nie powinno dziwić.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Michał pisze: śr kwie 06, 2022 12:47 pm
Jerzy Urban pisze: śr kwie 06, 2022 9:21 am Wracając do tematu trasy. Wczoraj rozpoczęła się sprzedaż biletów na Rock in Rio. Wszystkie daty zostały wyprzedane w mgnieniu oka, natomiast Metal Day, którego headlinerem jest Maiden... NIE! To pierwszy raz w historii, kiedy sprzedaż na RiR jest tak wolna. Trochę to dziwne znając status grupy w Brazylii i mając na uwadze fakt, że w 2019 ich koncert był sprzedany w rekordowym czasie. Być może fani już nie chcą oglądać tej samej trasy po raz kolejny?! To powinno dać do myślenia panu Smallwoodowi. Wiadomo, ze planowano kolejne koncerty w Ameryce Południowej, w tym w Brazylii podobno aż trzy (można w necie wyczytać) a tu... nici.

Hej Ralf
Miło, że wróciłeś
Będą kropki :lol:
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
remi
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: remi »

RiR się wyprzeda w kilka dni. W 2019 była inna formuła. Teraz narzekali że popowo, że Bieber. Myśle że fani Metalu czuja że ten festiwal to nie ich klimat. iMO Nie można tego tłumaczyć ani jako klęski lub rozczarowania ani zrzucać tego na nazwę trasy. Tam jest mnóstwo fanów, którzy czekają na normalne stadionowe gigi niezależnie od tego co będą grali. Trochę tak jak z Narodowym - cześć woli jechać do Pragi, Berlina
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Macie problemy... czy RiR się wyprzeda, czy też nie.

Mi to osobiście wisi i powiewa.
www.MetalSide.pl
Jerzy Urban
-#Invader
-#Invader

remi pisze: śr kwie 06, 2022 4:38 pm RiR się wyprzeda w kilka dni. W 2019 była inna formuła. Teraz narzekali że popowo, że Bieber. Myśle że fani Metalu czuja że ten festiwal to nie ich klimat. iMO Nie można tego tłumaczyć ani jako klęski lub rozczarowania ani zrzucać tego na nazwę trasy. Tam jest mnóstwo fanów, którzy czekają na normalne stadionowe gigi niezależnie od tego co będą grali. Trochę tak jak z Narodowym - cześć woli jechać do Pragi, Berlina
Może i tak. Wiesz, uwierzyłbym w słabą sprzedaż koncertów IM dosłownie wszędzie, tylko nie w Chile i Brazylii. Zobaczymy za tydzień. Ciekawe, czy ogłoszą te dodatkowe koncerty stadionowe?
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

gumbyy pisze: śr kwie 06, 2022 5:21 pm Macie problemy... czy RiR się wyprzeda, czy też nie.

Dla niektórych to mam wrażenie jak osobista porażka

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Jerzy Urban pisze: śr kwie 06, 2022 5:37 pm Może i tak. Wiesz, uwierzyłbym w słabą sprzedaż koncertów IM dosłownie wszędzie, tylko nie w Chile i Brazylii. Zobaczymy za tydzień. Ciekawe, czy ogłoszą te dodatkowe koncerty stadionowe?
Kuźwa RALF jak nic :shock: :lol:
pz pisze: śr kwie 06, 2022 5:47 pm
gumbyy pisze: śr kwie 06, 2022 5:21 pm Macie problemy... czy RiR się wyprzeda, czy też nie.

Dla niektórych to mam wrażenie jak osobista porażka
Dokładnie, tak jakby to było najważniejsze, czy zespół zagra dodatkowe koncerty w Brazylii...
www.MetalSide.pl
Jerzy Urban
-#Invader
-#Invader

A u Ciebie te kropki, przypadek?
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Ale przyznam że długo Wam zajęło odkrycie tożsamości nowego użytkownika :mryellow: Ja miałem podejrzenia po jakichś 3 postach, ale nie chciałem psuć zabawy.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Już wolałbym, żeby kto inny wrócił, ale dobra. Przeżyję. :lol:
Awatar użytkownika
marekkraw
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: marekkraw »

gumbyy pisze: śr kwie 06, 2022 10:36 am
marekkraw pisze: śr kwie 06, 2022 7:38 am Ta i śmiertelność wg worldometers.info na poziomie 0.7%...
Bez znaczenia. Rozleje się to zaś po Europie i będą bany na koncerty.
Jeżeli hospitalizacja i zgony zostaną na takim poziomie to po cholere mieli by znów wszystko banować, zwłaszcza że te testy też są jakie są . Żyć z tym i tyle. Ale dobra nie o tym temat.

Jestem ciekaw kiedy zespół zacznie próby. Za bardzo też nie chwytam pomysłu zmiany całego świata pod 3 utwory, które ponownie będą jechane na trasie promo płyty. W końcu i tak wracają do większości krajów więc mogli kilka kotletów wymienić na inne aby trzymało się to dalej tematyki trasy a wcisnąć gdzieś jedynie Writing on the Wall.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Uwielbiam jak w temacie o trasie IM jak ktoś dyskutuje o koncertach IM to te same osoby zawsze musza zamanifestowac, że ich to nie interesuje
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Jerzy Urban
-#Invader
-#Invader

Bon Dzosef pisze: czw kwie 07, 2022 12:33 am Uwielbiam jak w temacie o trasie IM jak ktoś dyskutuje o koncertach IM to te same osoby zawsze muszą zamanifestować, że ich to nie interesuje
Dokładnie tak już bywa. Albo udzielać się na forum IM tylko po to aby co chwilę podkreślać, że się tego nie słucha, nie lubi i w ogóle "wiocha". Niektórzy chyba się nudzą.

Odnośnie koncertów 2022. Sądzę, że się odbędą zgodnie z planem. Dominujący wariant może jest wysoce zakaźny, niemniej zdecydowanie słabnie. To już nie ten stopień zagrożenia (hospitalizacje/zgony) co pierwsza i druga fala. Bardziej bym się obawiał, że Ruscy coś odstawią :) Odnośnie trasy promującej"Senjutsu". Niby Dickinson mówił, iż będą grali płytę w całości na mniejszych koncertach. Ja śmiem w to wątpić. Jeśli się za to wezmą, to w momencie, kiedy od premiery płyty minie już półtora roku. Moim zdaniem granie tego materiału od A do Z to bardzo średni pomysł.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Jerzy Urban pisze: czw kwie 07, 2022 9:01 am Albo udzielać się na forum IM tylko po to aby co chwilę podkreślać, że się tego nie słucha, nie lubi i w ogóle "wiocha". Niektórzy chyba się nudzą.

Jeśli pijesz do mnie to mega pudło :D Bardzo często słucham IM i wciąż to mój ulubiony zespół. Natomiast nie przeszkadza mi to np. krytykować ostatnich poczynań kapeli.

No i śmieszy mnie, że dorośli ludzie przeżywają i rozkminiają słabą sprzedaż biletów na festiwal w Brazylii.

Pomijam już zupełnie fakt powrotu na forum pod zmienionym nickiem :lol:
www.MetalSide.pl
Jerzy Urban
-#Invader
-#Invader

gumbyy pisze: czw kwie 07, 2022 9:34 am
Jerzy Urban pisze: czw kwie 07, 2022 9:01 am Albo udzielać się na forum IM tylko po to aby co chwilę podkreślać, że się tego nie słucha, nie lubi i w ogóle "wiocha". Niektórzy chyba się nudzą.

Jeśli pijesz do mnie to mega pudło :D Bardzo często słucham IM i wciąż to mój ulubiony zespół. Natomiast nie przeszkadza mi to np. krytykować ostatnich poczynań kapeli.

No i śmieszy mnie, że dorośli ludzie przeżywają i rozkminiają słabą sprzedaż biletów na festiwal w Brazylii.

Pomijam już zupełnie fakt powrotu na forum pod zmienionym nickiem :lol:
Akurat nie do Ciebie, sorry. Nikt nie "rozkminia" - dyskutujemy tylko, niemniej na necie jest spory szok. Uwierz mi, dorośli ludzie na wielu stronkach "przeżywają" i omawiają te kwestię. Maiden nawet zamieścili reklamę show, pewnie sami są zadziwieni.
Awatar użytkownika
marekkraw
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: marekkraw »

Jerzy Urban pisze: czw kwie 07, 2022 9:01 am
Bon Dzosef pisze: czw kwie 07, 2022 12:33 am Uwielbiam jak w temacie o trasie IM jak ktoś dyskutuje o koncertach IM to te same osoby zawsze muszą zamanifestować, że ich to nie interesuje
Dokładnie tak już bywa. Albo udzielać się na forum IM tylko po to aby co chwilę podkreślać, że się tego nie słucha, nie lubi i w ogóle "wiocha". Niektórzy chyba się nudzą.

No zwłaszcza taki który potrafi w jednym temacie podkreślić kilkanaście razy jakie te Maiden gra syf, może to choroba sieroca?
Jerzy Urban pisze: czw kwie 07, 2022 9:01 am
. Niby Dickinson mówił, iż będą grali płytę w całości na mniejszych koncertach. Ja śmiem w to wątpić. Jeśli się za to wezmą, to w momencie, kiedy od premiery płyty minie już półtora roku. Moim zdaniem granie tego materiału od A do Z to bardzo średni pomysł.
A ja nie uważam że to zły pomysł. Gorszym jest wrzucenie świata Senjutsu jako otwieracz.
Zdecydowanie ciekawszym pomysłem jest zagranie całej S, niż po trasie Legacy mieli by tłuc znów klasyczny schemat setu, czyli 5-6 nowości, 1-2,, dawno" nie grane, kotlety. Znając ich lenistwo do setu, połowa kotletów z Legacy znalazła by się na Senjutsu Tour :D
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Dalej mam na sprzedaż bilet do Pragi, zachęcam do kupna :)
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: beaviso »

Jerzy Urban pisze: śr kwie 06, 2022 9:21 am Wiadomo, ze planowano kolejne koncerty w Ameryce Południowej, w tym w Brazylii podobno aż trzy (można w necie wyczytać) a tu... nici.
No i właśnie je ogłoszono.

M.
Jerzy Urban
-#Invader
-#Invader

Owszem, nawet jestem ciekaw, czy dodadzą jeszcze coś?
ODPOWIEDZ