Ja wezmę
KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2022
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2020
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
W moim słowniku nie ma takiego pojęcia jak "najgorszy" czy "słaby" koncert Maiden. Ten z Wrocka według mnie był bardzo dobry, ale fakt, byłem na kilku które uważam za lepsze 
Ja też mam swoją koszulkę. Petarda! Dotarła dość dawno, ale
dopiero ją ujrzałem. Wielkie dzięki!!
dopiero ją ujrzałem. Wielkie dzięki!!
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Moze gdyby przez 2/3 koncertu nie gniotło mnie polskie bydło to byłby dobry
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Wiem, trochę się spóźniłem, ale czy są jakieś plany na dodruk koszulek? Z uwagi na zmienioną datę koncertu część osób dopiero teraz kupiła bilet, pewnie będzie spore zainteresowanie na nowe koszulki Budziola 
Koszulki robi Wydra, a nie Budziol (Budziol zazwyczaj je rozsyła
). O ile wiem dodruk nie był planowany, ale na przyszłoroczny koncert Wydra planował zaprojektować nową koszulkę.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Świetnie! Dzięki za odpowiedź, coś mi się musiało pomylić, zresztą już kilka lat minęło od otrzymania przepięknej wrocławskiej koszulki 
Ja coraz bardziej nie widzę koncertu maiden w 2021 podobnie zresztą jak i innych, ale to już gdybania na inny temat
UWAGA!!!
Przymierzam się do wypuszczenia polskich koszulek Senjutsu. Dwie wersje kolorowe. Tradycyjna czarna i biało-czerwona. Więcej info wkrotce
Przymierzam się do wypuszczenia polskich koszulek Senjutsu. Dwie wersje kolorowe. Tradycyjna czarna i biało-czerwona. Więcej info wkrotce
Czekamy na szczegóły Wydra !!!
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
-
Deleted User 5490
Jak to polskich? To samuraje będą latali w góralskich kieckach?
- Emilio
- -#Lord of the flies

Wałęsa obiecywał drugą Japonię, więc może coś z Lechem?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Nie. Będą Pierre Dolic 3po3Pierre Dolinski pisze: ↑pn paź 04, 2021 8:43 pm Jak to polskich? To samuraje będą latali w góralskich kieckach?
Kupuję...
-
Deleted User 5490
Że dobrze umiesz liczyć, to ja dobrze wiem.wydra77 pisze: ↑pn paź 04, 2021 9:38 pmNie. Będą Pierre Dolic 3po3Pierre Dolinski pisze: ↑pn paź 04, 2021 8:43 pm Jak to polskich? To samuraje będą latali w góralskich kieckach?![]()
![]()
![]()
Cześć. Czy jest jeszcze szansa na zdobycie koszulki?
Czy będą jakieś nowe koszulki na 2022?
Tak będą. Właśnie zabieram się do roboty. Grafika będzie ta sama co w 2020 z lekkimi dodatkami i przeróbkami, żeby była bardziej aktualna. Tył będzie oczywiście nowy. Więcej szczegółów wkrotce