Dlatego ja tego Mystica traktuję na spokojnie, Judasów barierkować będę w Bratysławie a MF na Brutalu (tam nie do końca są targetem festiwalowym więc będzie łatwiej)
02-04/06/2022 - Mystic Festival - Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 02-04/06/2022 - Mystic Festival - Gdańsk
I tylko ten dzień ma dla mnie sens.
Choć Opeth czy Mercyful chętnie bym zobaczył to reszta tego dnia nie skusi mnie na kupno biletu.
Więc domyślnie wpadnę na jeden dzień
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Nie wiesz czy Brutal zwyczajnie ma bilety na jeden dzien?
Na razie na stronie nie ma, ale nie wiem czy to wynika z braku przypisanych dni czy w ogóle nie prowadzą biletów na jeden dzień
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Karuzela śmiechu kręci się dalej, właśnie rzucili do sprzedaży bilety jednodniowe na warmup day. Ciekawe co o tym myślą ludzie, którzy wypruli się na VIPy żeby mieć wstęp na ten dzień xD
Takich osób pewnie było z 5Shedao Shai pisze: ↑pt kwie 22, 2022 10:15 am Karuzela śmiechu kręci się dalej, właśnie rzucili do sprzedaży bilety jednodniowe na warmup day. Ciekawe co o tym myślą ludzie, którzy wypruli się na VIPy żeby mieć wstęp na ten dzień xD
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Prawda, ale teraz wyobraź sobie że jesteś jedną z nich xD
Trochę się zastanawiam nad wypuszczeniem się na któryś dzień, ale w sumie żaden nie wybija się na tyle, żebym miał jakiegoś jasnego faworyta.
-
Deleted User 357
Z tego co pamiętam to zależy od tego jak karnety schodzą.
Inna sprawa to to, że na jeden dzień nie ma większego sensu tam jechać. Jakbyś Ty, albo reszta ekipy potrzebowali to mogę wam jakieś miejsce na polu bo i tak pewnie będziemy tam wcześniej
A kto z forumowiczów się wybiera na Mystic?
Znalazłem dziś moje bilety, jeszcze z lokalizacją w Krakowie.
Znalazłem dziś moje bilety, jeszcze z lokalizacją w Krakowie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Przed chwilą dostałem odpowiedź na maila którego wysłałem do brutala tydzień temu.
Biletów jednodniowych na brutala nie będzie
Planuje ale tylko dzień z Judasami i Mayhem.pz pisze: A kto z forumowiczów się wybiera na Mystic?
Znalazłem dziś moje bilety, jeszcze z lokalizacją w Krakowie.![]()
Chciałbym zobaczyć Mercyful ale nie zależy aż tak żeby kupić specjalnie dla nich bilet za 300
Też będę z moją w dzień Judasowy
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
- blackcocker
- -#Moderator

Wbijamy sie! Ja i Sardi planujemy całość + warm up
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
Poważnie? To tragedia
A ogólnie widzę, że trochę ludzi może być na drugim dniu, można jakiś beforek/afterek ogarnąć.
A ogólnie widzę, że trochę ludzi może być na drugim dniu, można jakiś beforek/afterek ogarnąć.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Wrzucam tutaj, bo to lepszy temat niż "teraz słucham" 
Chociaż my pewnie pocelujemy wcześniej. Chyba, że G będzie chciała na tą deathmetalową rzeźnię iść. 
Z wcześniejszych rozmów odniosłem wrażenie, że planujecie dotrzeć na WarmUpa, a tu widzę, że na samą końcówkę. Kurde jeszcze się okaże, że tym samym pociągiem będziemy jechaliblackmailer pisze: ↑śr kwie 27, 2022 2:04 pmMy planowo dojeżdżamy do Gdańska 21.02![]()
- blackcocker
- -#Moderator

No ja to urlop mam czwartek, piątek, więc wyjazd dopiero po 15 wchodzi w grę, chyba, że uda mi się ze dwie godzinki uczknąć. Sardi mówił chyba też o jakiś sprawach uczelnianych w ten dzień więc nie wiem do końca jeszcze jak to będzie
ale no, zależy nam głównie na Warriorze 
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ciągle uważam, że Mystic robi wioche wrzucajac logo Celtic Frost
To lepiej by było wg Ciebie jakby napisali Tom G Warrior i nazwy zespołów w których grał zwykła czcionka bez logotypów?Bon Dzosef pisze: ↑czw kwie 28, 2022 1:43 am Ciągle uważam, że Mystic robi wioche wrzucajac logo Celtic Frost
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie, po prostu mogliby wrzucic Hellhammer+Triptykon, skoro i tak od zawsze Tom jako Triptykon gra numery CFSardi z Batumi pisze: ↑czw kwie 28, 2022 2:02 pmTo lepiej by było wg Ciebie jakby napisali Tom G Warrior i nazwy zespołów w których grał zwykła czcionka bez logotypów?Bon Dzosef pisze: ↑czw kwie 28, 2022 1:43 am Ciągle uważam, że Mystic robi wioche wrzucajac logo Celtic Frost
To jest specjalny koncert, użycie tego loga jest uzasadnione
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Co jest w nim specjalnego? Tom Warrior od lat gra numery CF. Tak jak od jakiegoś czasu jeździ jako Hellhammer.
Marketing, ale jak ktoś jest mocno wkręcony w twórczość Warriora jak ja to trochę kłuje w oczy.
Ten koncert to jakby benefis Toma, pewnie set będzie podzielony na 3 mniej więcej równe części, z czego jedną z nich będzie oczywiście CF. Triptykon owszem, gra utwory Hellhammer i CF, ale raczej nie na takich zasadach. Zresztą sam czas trwania tego koncertu sugeruje, że to nie będzie po prostu kolejny gig Triptykon, bo 2h jednak robi wrażenie. Fani tych 3 kapel spoza Polski mają spory ból dupy o to, że na ten moment jest to jedyna okazja do zobaczenia takiego koncertu.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller