spotkanie na Backstage
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
spotkanie na Backstage
a moze wzorem Overkilla Sanktuarium postarało by sie o spotkanie z zespołem na backstagu?? w koncu jestescie oficjalnym fanklubem i macie w swych szeregach Wicker Mana
to tez zacheci ludzi do wstepowania do FC

Re: spotkanie na Backstage
Tiaa..... marzenie 
-
El Dorado
ej no nie ma rzeczy niemozliwych.. moze COS by sie dało zrobic 
To jednak należy do bardziej niemożliwych...nawet nie wiadomo czy opski sie bedzie dalo zalatwic a co dopiero takie coś...chyba, że wylosujemy 5 osób z FC i nagrodą biedzie krótkie spotkanko
niekoniecznie backstage
Fajnie by bylo spotkac sie z zespolem ale dla mnie to nierealne 
na początek żeby o tym marzyć to chyba trzeba być w Oficjalnym FC (W przypadku Metallici tak było)
A ilu ich było ?? 
-
El Dorado
a sanktuarium nei jest oficjalnym?? poza tym w styczniu mam zamiar sie zapisac jesli była to jakas aluzja do mojej osobyMan_Of_The_Edge pisze:na początek żeby o tym marzyć to chyba trzeba być w Oficjalnym FC (W przypadku Metallici tak było)
Ostatnio zmieniony śr gru 22, 2004 6:08 pm przez El Dorado, łącznie zmieniany 1 raz.
Overkill jest oficjalny, my nie
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
chodzi mi o oficjalny z Anglii
nie robię żadnych aluzji
nie robię żadnych aluzji
Overkill ma jakies papiery oficjalności... a nasz FC nie jest kontrolowany przez Steve`a Lazarusa...i nawet dobrze 
-
El Dorado
niby dlaczego?S1MON pisze:Overkill ma jakies papiery oficjalności... a nasz FC nie jest kontrolowany przez Steve`a Lazarusa...i nawet dobrze
bo byłoby piekielnie drogo i wogóle niekorzystnie
Bo wtedy składka będzie dużo wieksza niż 30 zł rocznie, koniec z MP3, bootami i innymi bootami, Wygląd strony zalezy od niego itp.
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
Wole kontrole MaYeR`a... :beer i innych Adminów 
-
El Dorado
heh.. byc maybe :/ szkoda... zamknijcie ten tematSaymon pisze:Bo wtedy składka będzie dużo wieksza niż 30 zł rocznie, koniec z MP3, bootami i innymi bootami, Wygląd strony zalezy od niego itp.
moze udalo by sie ich zlapac i przywitac na lotnisku
heh np overkillowi to sie udalo z metallica
heh np overkillowi to sie udalo z metallica
overkill to.. overkill tamto..... nasi też potrafią trza tylko chcieć .. np : Wicker... moim zdaniem TEMU to zalezy!!! tak trzymac :beer