KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2022
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2020
On tak często umiera że najmniej 5 dawkami
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Ten z przodu koszulki nie wiem. Ale ten z tylu będzie już bez maski wiec chyba tak
Dla mnie S
Tył koszulki tez już gotowy.
Jak tylko dostanę wycenę z drukarni. Ruszają zapisy
Jak tylko dostanę wycenę z drukarni. Ruszają zapisy
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To ukraińskie serduszko będzie na finalnej wersji koszulki?
TakBon Dzosef pisze: ↑śr maja 04, 2022 12:40 pm To ukraińskie serduszko będzie na finalnej wersji koszulki?
-
Deleted User 4876
Dzosef by wolał rosyjską
Zrób wyjątek
Nie no sorrki 
Rosyjską można zrobić dla Izabeli Leszczyny
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Domyślam się co ten debil mógł napisać, ale to serduszko bardzo się odznacza i jakoś tak "gryzie". Nie lepsza byłaby jakaś wstęga w rogu?
Tak, wstęga. A najlepiej, żeby układała się w kształt litery "Z".Bon Dzosef pisze: ↑czw maja 05, 2022 4:55 pm Domyślam się co ten debil mógł napisać, ale to serduszko bardzo się odznacza i jakoś tak "gryzie". Nie lepsza byłaby jakaś wstęga w rogu?
M.
Zrobiłem pierwotnie z taka wstążka na klapie. Ale się tak zlewala z kraciastą marynarka, ze była w ogóle nie widocznaBon Dzosef pisze: ↑czw maja 05, 2022 4:55 pm Domyślam się co ten debil mógł napisać, ale to serduszko bardzo się odznacza i jakoś tak "gryzie". Nie lepsza byłaby jakaś wstęga w rogu?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Że co? XDbeaviso pisze: ↑czw maja 05, 2022 5:45 pmTak, wstęga. A najlepiej, żeby układała się w kształt litery "Z".Bon Dzosef pisze: ↑czw maja 05, 2022 4:55 pm Domyślam się co ten debil mógł napisać, ale to serduszko bardzo się odznacza i jakoś tak "gryzie". Nie lepsza byłaby jakaś wstęga w rogu?
M.
Kurde może sobie jeszcze nick zmienie na Dzossef żeby nie było tej okropnej litery Z?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Kumam, jakoś tak mocno się odznacza. Może na wydrukowanej koszulce już będzie bardziej naturalniewydra77 pisze: ↑czw maja 05, 2022 6:56 pmZrobiłem pierwotnie z taka wstążka na klapie. Ale się tak zlewala z kraciastą marynarka, ze była w ogóle nie widocznaBon Dzosef pisze: ↑czw maja 05, 2022 4:55 pm Domyślam się co ten debil mógł napisać, ale to serduszko bardzo się odznacza i jakoś tak "gryzie". Nie lepsza byłaby jakaś wstęga w rogu?
na DsossefBon Dzosef pisze: ↑czw maja 05, 2022 7:11 pm
Kurde może sobie jeszcze nick zmienie na Dzossef żeby nie było tej okropnej litery Z?
-
Deleted User 4783
Albo DsoSSef
bez przesady. Przez tego ch.ja putlera jest jak jest i żaden z nas tego nie zmieni. Ale delikatny akcent ukraiński jak najbardziej na plus. W ogóle myślę sobie, że Bruce na Blood Brothers mógłby wywalić z flagami Polski i Ukrainy i dać krótką pogadankę o braterstwie, bez jebania roSSji. Tak dosadnie, jak nie raz pokazał w historii.
Pierwszy post aktualny z wszystkimi danymi.
Lista zamawiających będzie tradycyjnie w drugim poście.
Po zamówieniu koszulki będę wysyłał wiadomość z danymi do przelewu i poproszę o ogarnięcie przelewu ASAP, gdyż okres do wydruku koszulek jest dosyć krótki.
Dzieki i do zobaczenia na trasie wkrotce
Lista zamawiających będzie tradycyjnie w drugim poście.
Po zamówieniu koszulki będę wysyłał wiadomość z danymi do przelewu i poproszę o ogarnięcie przelewu ASAP, gdyż okres do wydruku koszulek jest dosyć krótki.
Dzieki i do zobaczenia na trasie wkrotce
Na razie 4 osoby na liście. Chyba ze kogoś nie zauważyłem i pominąłem to piszcie
Dla mnie wpisz XL
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2022
Wydra Medyceuszu mój złoty do mojego zamówienia poproszę jeszcze 2xXL i 1xM 

Pozdrawiam