Ja mam bilety na Berlin, Paryż, Barcelonę, Pragę, Lizbonę i pewnei o czymś zapomniałem, także jeśli trasa się odbędzie to zdążę się pobawić pod scenąJerzy Urban pisze: ↑ndz mar 20, 2022 8:20 pmDaj spokój, po tylu latach jednak warto zobaczyć Maiden, nawet na PGE.pz pisze: ↑ndz mar 20, 2022 8:17 pmJa jeszcze nie zdecydowałem czy brać. Wiem, że będzie słabo (w porównaniu do innych), bo dźwięk i bydło, ale chyba na trybunach bym nie wytrzymał koncertu Maiden.Bon Dzosef pisze: ↑ndz mar 20, 2022 8:09 pm Ja np kupiłem na presale fc najbardziej dziadowskie trybuny żeby odhaczyc koncert koło domu, ale nie chce mi się tam na płycie walczyć o życie z tym bydłem.
24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: 24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
-
Deleted User 4783
Ej no z buta na Maiden to nawet na basen warto. A po drodze można piękną stolyce pozwiedzać 
- blackcocker
- -#Moderator

Tak to brzmi jakby miał ktoś przejść 20 min i za darmo na koncert wejść

#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
-
Jerzy Urban
- -#Invader

Stolyce i okolyce. No i pieniste w perspektywie!The_Alchemist pisze: ↑pn mar 21, 2022 10:37 am Ej no z buta na Maiden to nawet na basen warto. A po drodze można piękną stolyce pozwiedzać![]()
Za darmo mogę posłuchać z balonu. Jakość dźwięku pewnie będzie zbliżona do tej na stadionie. Ale pewnie i tak pójdęblackmailer pisze: ↑pn mar 21, 2022 10:43 am Tak to brzmi jakby miał ktoś przejść 20 min i za darmo na koncert wejść![]()
![]()
![]()
![]()
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 4783
U mnie z balkonu to najwyżej suki słychać jak prezesa do domu przywożą
i tak masz lepiej
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Taki bilet na tanie trybuny to groszowe sprawy, mimo wszystko lepiej wyjsc na Maiden niż do barublackmailer pisze: ↑pn mar 21, 2022 10:43 am Tak to brzmi jakby miał ktoś przejść 20 min i za darmo na koncert wejść![]()
![]()
![]()
![]()
- blackcocker
- -#Moderator

No tylko potem niech nikt nie płacze, że dźwiemk był złyBon Dzosef pisze: ↑pn mar 21, 2022 3:34 pmTaki bilet na tanie trybuny to groszowe sprawy, mimo wszystko lepiej wyjsc na Maiden niż do barublackmailer pisze: ↑pn mar 21, 2022 10:43 am Tak to brzmi jakby miał ktoś przejść 20 min i za darmo na koncert wejść![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
-
Jerzy Urban
- -#Invader

https://www.kobieta.pl/artykul/konkurs- ... a-koncerty
Można wygrać podwójne zaproszenie na koncerty, w tym na Maiden.
Można wygrać podwójne zaproszenie na koncerty, w tym na Maiden.
Tak se wszedłem po jakimś czasie i naprawdę schodzą te trybuny. Fakt, wiele sektorów jest trwale wyłączonych (najwyższe środkowe), cześć chamsko powyłączana (np dostępny co drugi rząd), ale myślę, że nie jest źle i pusto nie będzie. Przemawia za to stopniowe przesuwanie dostępnym miejsc na boki ku środkowi - widocznie te naprzeciw sceny rzeczywiście się wyprzedają (a nie wyłączają). Pewnie sprzedaż zapikuje w lipcu, ale na miejscu LN trochę bym w reklamę tego widowiska zainwestował.
PS> Sam zakupiłem 6 biletów (w tym sobie),
-
Jerzy Urban
- -#Invader

Sadzę, że te 35k się odliczy, to by było bardzo dobrze.remi pisze: ↑ndz maja 15, 2022 8:20 pm Tak se wszedłem po jakimś czasie i naprawdę schodzą te trybuny. Fakt, wiele sektorów jest trwale wyłączonych (najwyższe środkowe), cześć chamsko powyłączana (np dostępny co drugi rząd), ale myślę, że nie jest źle i pusto nie będzie. Przemawia za to stopniowe przesuwanie dostępnym miejsc na boki ku środkowi - widocznie te naprzeciw sceny rzeczywiście się wyprzedają (a nie wyłączają). Pewnie sprzedaż zapikuje w lipcu, ale na miejscu LN trochę bym w reklamę tego widowiska zainwestował.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Sprzedaż trwa już całe lata
, do koncertu zostało jeszcze ponad 2 miesiące, tak że myślę, że odliczy się sporo więcej niż 35k.
Legacy w Krakowie widziało 30,617 + w Wawie nie grali 11 lat + jest całkiem dobry support + będzie to niedziela, wakacje = 45kZakkahletz pisze: ↑ndz maja 15, 2022 8:44 pm Sprzedaż trwa już całe lata, do koncertu zostało jeszcze ponad 2 miesiące, tak że myślę, że odliczy się sporo więcej niż 35k.
Gdyby była odpowiednia promocja w TV, więcej konkursów, banery na stronach WP/ONET to z uwagi na to, że to jednak stolica - 50k byłoby w zasięgu.
Z mojej branży idą 3 osoby (warszawiacy), które nie znają ani jednej piosenki a bilety dostali w pakiecie "trójka na Narodowym" (R+, Maiden, Guns).
-
Jerzy Urban
- -#Invader

Może jeszcze zrobią promocję, w takim "Teraz Rock" nawet nie było reklamy koncertu i to od startu sprzedaży biletów! Powinni w czerwcu coś zadziałać, przecież to w interesie organizatora. Ech!remi pisze: ↑ndz maja 15, 2022 8:57 pmLegacy w Krakowie widziało 30,617 + w Wawie nie grali 11 lat + jest całkiem dobry support + będzie to niedziela, wakacje = 45kZakkahletz pisze: ↑ndz maja 15, 2022 8:44 pm Sprzedaż trwa już całe lata, do koncertu zostało jeszcze ponad 2 miesiące, tak że myślę, że odliczy się sporo więcej niż 35k.
Gdyby była odpowiednia promocja w TV, więcej konkursów, banery na stronach WP/ONET to z uwagi na to, że to jednak stolica - 50k byłoby w zasięgu.
Z mojej branży idą 3 osoby (warszawiacy), które nie znają ani jednej piosenki a bilety dostali w pakiecie "trójka na Narodowym" (R+, Maiden, Guns).
Wiem że to pytanie będzie jakbym z choinki się urwał ale stacjonarnie gdzieś bilety można kupić? Empik? Media Markt?
Czy tylko na złodziejskim ticketmasterze z tymi poronionymi opłatami
Pytam bo nie chce mi się czytać 40 stron wątku i Waszych dywagacji czy będzie 18 czy 118 tysięcy ludzi na tym koncercie

Czy tylko na złodziejskim ticketmasterze z tymi poronionymi opłatami
Pytam bo nie chce mi się czytać 40 stron wątku i Waszych dywagacji czy będzie 18 czy 118 tysięcy ludzi na tym koncercie
No akurat część tych argumentów to raczej przeciw niż za.
Niedziela - następnego dnia roboty, trzeba wrócić do domu, więc wcale nie tak dobrze. Sobota czy nawet piątek to jednak lepsze terminy.
Wakacje - część ludzi ma zaplanowane wyjazdy i ich nie będzie, albo nie będą przerywać urlopu, żeby pojechać na koncert.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
-
Jerzy Urban
- -#Invader

Będzie dobrze, zainteresowani wiedzieli o tym koncercie od końca 2019.pz pisze: ↑ndz maja 15, 2022 10:00 pmNo akurat część tych argumentów to raczej przeciw niż za.
Niedziela - następnego dnia roboty, trzeba wrócić do domu, więc wcale nie tak dobrze. Sobota czy nawet piątek to jednak lepsze terminy.
Wakacje - część ludzi ma zaplanowane wyjazdy i ich nie będzie, albo nie będą przerywać urlopu, żeby pojechać na koncert.
Nie zapominaj, że oryginalna data została zmieniona
I nie twierdzę, że nie będzie dobrej frekwencji, tylko że argumenty Remiego nie koniecznie działają na korzyść. I
Dodatkowo w Krakowie było sporo ludzi, którzy byli na obu koncertach.
Dodatkowo w Krakowie było sporo ludzi, którzy byli na obu koncertach.
We Wrocku było jeśli dobrze pamiętam (proszę mnie poprawić) 38 000?
Warszawa to lepsza lokalizacja (na mapie Polski, nie sam stadion), więc myślę, że gorzej na pewno nie będzie.
Inna sprawa, że narodowy odstrasza.
Nie planuje jechać, no chyba, że koncert w Berlinie mnie powali, a spoza forum znam kilka osób które chętnie, by pojechały gdyby nie ten nieszczęsny narodowy.
Tak czy siak myślę, że 40 000 osób może być.
Edit:
W sumie we wro swoje zrobił jeszcze support Anthrax
Warszawa to lepsza lokalizacja (na mapie Polski, nie sam stadion), więc myślę, że gorzej na pewno nie będzie.
Inna sprawa, że narodowy odstrasza.
Nie planuje jechać, no chyba, że koncert w Berlinie mnie powali, a spoza forum znam kilka osób które chętnie, by pojechały gdyby nie ten nieszczęsny narodowy.
Tak czy siak myślę, że 40 000 osób może być.
Edit:
W sumie we wro swoje zrobił jeszcze support Anthrax
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Z tego co wiem tylko online :/Kuba pisze: ↑ndz maja 15, 2022 9:22 pm Wiem że to pytanie będzie jakbym z choinki się urwał ale stacjonarnie gdzieś bilety można kupić? Empik? Media Markt?
Czy tylko na złodziejskim ticketmasterze z tymi poronionymi opłatami![]()
Pytam bo nie chce mi się czytać 40 stron wątku i Waszych dywagacji czy będzie 18 czy 118 tysięcy ludzi na tym koncercie![]()
![]()