Mam do Ciebie pytanie. Byłeś na płycie czy w sektorze A? bo ja pamiętam dwa szaliki :] jeden był chyba WKS-u a drugi Iron Maiden - mojego kumpla.slayer pisze:no szalkiowcow tez powinni elimonowac, bo we wrocku skakal taki jedden za mna i zaczepial szaliczkiem
Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Mystic Festival 2005 - FAQ - pytania.
moim zdaniem beda napewno. Duzo ludzi czeka na ogloszenie supportow, i wydaje mi sie ze w duzej mierze od tego bedzie zalezalo wypelnienie stadionu... :solo
Jasne że będą. Sądze ze do kwietnia bedzie można kupowac spokojnie niezaleznie od supportów.
Ja sądzę, żę w dzień konceru będzie można kupować niezależnie od supportów
ale inna sprawa, że rajcuje mnie fakt posiadania biletu już
ale inna sprawa, że rajcuje mnie fakt posiadania biletu już
-
ToMek CauseWere Metallica
- -#Wrathchild

Opaski rozdaje zespoł i jego obsługa, IMHO nie da im wczesniej organizatorowi poniewaz nie podlegaja one sprzedazy. Co nie oznacza ze mozna ustnie ustalic z organizatorem iz tyle i tyle osob z FC ma dostac. Tylko wtedy prosze odebrac swoje i nie pchac sie w kolejce po wiecej
Co do zapełnienia stadionu - coby sie nie działo i jakie supporty by nie były - a bedzie tylko jeden powazny i dorównujacy klasa IM - 60 tysiecy ludzi nie przyjedzie. Bilety kupi sie w kasie na kilka dni przed koncertem spokojnie. Metallica wyprodukowała 60 tys biletów, co raz przed koncertem mówiło sie ze bilety sie skończyły - oczywiscie chodziło o skończenie kolejnej partii. Ostatecznie sprzedano nieco ponad 50tys według danych jakie otrzymał zespoł za sceną - widac to na chociazby video z koncertu. Tu bedzie podobnie - NIgdy jeszcze nie zabrakło biletów na slaski
Co do zapełnienia stadionu - coby sie nie działo i jakie supporty by nie były - a bedzie tylko jeden powazny i dorównujacy klasa IM - 60 tysiecy ludzi nie przyjedzie. Bilety kupi sie w kasie na kilka dni przed koncertem spokojnie. Metallica wyprodukowała 60 tys biletów, co raz przed koncertem mówiło sie ze bilety sie skończyły - oczywiscie chodziło o skończenie kolejnej partii. Ostatecznie sprzedano nieco ponad 50tys według danych jakie otrzymał zespoł za sceną - widac to na chociazby video z koncertu. Tu bedzie podobnie - NIgdy jeszcze nie zabrakło biletów na slaski
-
El Dorado
obyToMek CauseWere Metallica pisze:Opaski rozdaje zespoł i jego obsługa, IMHO nie da im wczesniej organizatorowi poniewaz nie podlegaja one sprzedazy. Co nie oznacza ze mozna ustnie ustalic z organizatorem iz tyle i tyle osob z FC ma dostac. Tylko wtedy prosze odebrac swoje i nie pchac sie w kolejce po wiecej![]()
Wyczes to mało powiedziane.tobink pisze:oby :D jakby fanklub dostal te opaski byłby wyczes!ToMek CauseWere Metallica pisze:Opaski rozdaje zespoł i jego obsługa, IMHO nie da im wczesniej organizatorowi poniewaz nie podlegaja one sprzedazy. Co nie oznacza ze mozna ustnie ustalic z organizatorem iz tyle i tyle osob z FC ma dostac. Tylko wtedy prosze odebrac swoje i nie pchac sie w kolejce po wiecej :twisted:
Powinni nam dać, przecież nic nie tracą...
-
El Dorado
jakiez wspaniale stwierdzenieamaZona pisze:Wyczes to mało powiedziane.tobink pisze:obyToMek CauseWere Metallica pisze:Opaski rozdaje zespoł i jego obsługa, IMHO nie da im wczesniej organizatorowi poniewaz nie podlegaja one sprzedazy. Co nie oznacza ze mozna ustnie ustalic z organizatorem iz tyle i tyle osob z FC ma dostac. Tylko wtedy prosze odebrac swoje i nie pchac sie w kolejce po wiecej![]()
Co do zapełnienia stadionu - coby sie nie działo i jakie supporty by nie były - a bedzie tylko jeden powazny i dorównujacy klasa IM - 60 tysiecy ludzi nie przyjedzie. Bilety kupi sie w kasie na kilka dni przed koncertem spokojnie. Metallica wyprodukowała 60 tys biletów, co raz przed koncertem mówiło sie ze bilety sie skończyły - oczywiscie chodziło o skończenie kolejnej partii. Ostatecznie sprzedano nieco ponad 50tys według danych jakie otrzymał zespoł za sceną - widac to na chociazby video z koncertu. Tu bedzie podobnie - NIgdy jeszcze nie zabrakło biletów na slaskijakby fanklub dostal te opaski byłby wyczes!
Powinni nam dać, przecież nic nie tracą...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z opaskami to jest tak, że w krajach takich jak np. Francja na każdym większym koncercie (np. właśnie na stadionie Parc Des Princes w Paryżu gdzie w tym roku wystąpiła Meta, a w przyszłym zagra Maiden) ze względów bezpieczeństwa istnieje taki sektor. Aczkolwiek masz chyba rację - to zespół zajmie sie przygotowaniem tych opasek. Więc dostalibyśmy je (jako FC) prawdopodobnie w dniu koncertu. Wszystko się jeszcze ustali - na razie to nic pewnego.ToMek CauseWere Metallica pisze:Opaski rozdaje zespoł i jego obsługa, IMHO nie da im wczesniej organizatorowi poniewaz nie podlegaja one sprzedazy. Co nie oznacza ze mozna ustnie ustalic z organizatorem iz tyle i tyle osob z FC ma dostac. Tylko wtedy prosze odebrac swoje i nie pchac sie w kolejce po wiecej![]()
Ponoć oficjalne statystyki mówią o około 45.000 sprzedanych biletów na Metallicę na Śląskim. Wydaje mi się to prawdziwą liczbą, bo na płycie było jeszcze trochę miejsca (z tyłu i po bokach) - tak samo na bocznych sektorach. Co nie zmienia faktu, że to imponująca liczba i jeden z największych metalowych koncertów w Polsce (jeśli chodzi o frekwencję to pobił go chyba tylko AC/DC z Metallicą i Queensryche na Śląskim, na którym było ponoć grubo ponad 50 tys.).
Myślę, że przy odpowiedniej promocji i zespołach uda się powtórzyć ten wynik (Metallicy) w przyszłym roku na Mystic Festival. Ludzie w Polsce zasmakowali w takich wielkich koncertach więc z pewnością będą czekali na powtórkę wielkiego metalowego show z 31.05.2004.
-
ToMek CauseWere Metallica
- -#Wrathchild

baa - 5 kapel w jednym dniu ?? do tego podobna ilosc na metalmanii i jeszcze rammstain z apocami ?? według mnie idzie ku lepszemu - niech młodzi patrza i nabieraja checi jak 10 lat temu bywało
No dobre koncerty w tym roku będą:D Ale z tymi 5 zespołami to mnie zaskoczyli 
Nie zapominaj o Judasach 6.04.ToMek CauseWere Metallica pisze:baa - 5 kapel w jednym dniu ?? do tego podobna ilosc na metalmanii i jeszcze rammstain z apocami ?? według mnie idzie ku lepszemu - niech młodzi patrza i nabieraja checi jak 10 lat temu bywało
UpTheIrons
Elo ... mam pytanie w sprawie biletow ...czy tam na Stadionie Śląskim każde miejsce jest numerowane ? czy mozna kupic bilet na sektor i usiaść gdzie sie chce? ....dzieki za odpowieź i Wesołych Świąt !!
:beer 
nie. Kupujesz bilet na ścisle okreslone miejsce.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No właśnie.Eol_Eddie pisze:Nie zapominaj o Judasach 6.04.ToMek CauseWere Metallica pisze:baa - 5 kapel w jednym dniu ?? do tego podobna ilosc na metalmanii i jeszcze rammstain z apocami ?? według mnie idzie ku lepszemu - niech młodzi patrza i nabieraja checi jak 10 lat temu bywało
Ale koniec off-topa.
Już kiedyś zadałem to pytanie ale zadam ponownie. Prawdopodobnie, będę jechał samochodem więc przydałbysię jakiś parking. Czy będąc tak koło 11-12 będę musiał parkować gdzieś w okolicach Krakowa
, czy na parkingu będą wolne miejsca. I jak daleko od stadionu są takie parkingi?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wątpię, żeby już teraz Mystic wiedział coś na temat parkingów, ale z tego co pamiętam to można zaparkować między innymi na osiedlach obok stadionu itp. Bliżej koncertu z pewnością poprosimy o dokładniejsze info od organizatora!Piwowarus pisze:Już kiedyś zadałem to pytanie ale zadam ponownie. Prawdopodobnie, będę jechał samochodem więc przydałbysię jakiś parking. Czy będąc tak koło 11-12 będę musiał parkować gdzieś w okolicach Krakowa, czy na parkingu będą wolne miejsca. I jak daleko od stadionu są takie parkingi?
Przed Metallicą można było parkować bardzo blisko stadionu, jeszcze przed 15... Duża część terenów zielonych była przeznaczona na parkingi i wydaje mi się, że i tym razem większego problemu z tym nie będzie... 
a ja mam pytanie z trochę innej bedzki..... i to raczej do ludzi którzy na Metallice byli.....
mianowicie... czy podczas koncertu sa jakieś Toi toiki :> ??
mianowicie... czy podczas koncertu sa jakieś Toi toiki :> ??
Give me Ed... till I'm dead...