No to łapie się trupa, minutki, fear i 666.
Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Steve Harris człowiek o wielkim sercu, zaprosił niepełnosprawnego fana na backstage 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Xardas2309
- -#Invader

Z tłumaczenia jest.,, dziedzictwo bestii,, co bywskazywalo na to że szykują się do konczenia kariery. Dziedzictwo. Dorobek bestii przez całą swoją karierę.
Czyli pewnie będą tylko piosenki zmieniać a tytuł trasy pozostanie. Czyli albo LOTB part 3 albo nie wiem. Best of the beast
Czyli pewnie będą tylko piosenki zmieniać a tytuł trasy pozostanie. Czyli albo LOTB part 3 albo nie wiem. Best of the beast
Wydaje mi się, że The Writing on the Wall to najlepiej przyjęty przez publikę nowy utwór od bardzo dawna. Nie pamiętałem takich reakcji na TBOS tour, nie mówiąc o TFF.
Refren zaśpiewany przez publikę wcale nie jakoś dużo ciszej od klasyków. Generalnie publika w Zagrzebiu na ogromny plus.
-
Xardas2309
- -#Invader

Ciekawe jak tu będzie. Nie wiem jak w innych miejscach ale w Krakowie to było dno. Wszyscy stali jak słupy. Czułem się tam dziwnie. Bruce skacze pokazuje do publiczności aby śpiewali a ci cisza.
Ogromna przepaść między tym co byłem pierwszy raz w 2011 roku na Bemowie a 2018
Ogromna przepaść między tym co byłem pierwszy raz w 2011 roku na Bemowie a 2018
Trudno mi stwierdzic, bo ostatnio w Tauronie bylem zajety glownie walka o zycie pod barierka z polskim bydlem 
Dokładnie. Na pewno nie dało się powiedzieć, że ludzie stali jak słupy.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
-
Deleted User 8107
Potwierdzam, widziałem wszystko z trybun w sobotnią noc, i nie zazdroszczę nikomu kto był na płycie.
Ja zawsze się staram być na barierce i Kraków nie był łatwy. Filmiki pokazują że był młyn nawet na … gotyckim interlude w Sign of the Cross - tak tym wolnym momencie.
Wiadomo, kazdy wchodzi na wlasne ryzyko na FRONT, ale tamten koncert byl jednym z trudniejszych fizycznie, na jakim bylem.
Bylo ciezko, a momentami po prostu niebezpiecznie.
Bylo ciezko, a momentami po prostu niebezpiecznie.
Ja skończyłem z obitymi żebrami. 2 tygodnie po jeszcze czułem ból i dyskomfort. Musiałem odpuścić JP u Owsiaka, bo przez kilka dni ciężko mi było oddychać.
- Metalophil
- -#Moonchild

Dopiero wczoraj wieczorem posłuchałem trochę tego Zagrzebia. I kurde szok, bo Bruce faktycznie zaśpiewał to Aces High najlepiej od wielu lat, kto wie czy nie od The Ed Hunter Tour! I kurde solówki też chłopaki zagrali zaskakująco podobnie do wersji studyjnych, co jest dla mnie bardzo na plus! Dave też jakby w wysokiej formie nagle był; tylko ta mało ambitna setlista...ale już wszystko zostało powiedziane w tym temacie 
Jest duza roznica pomiedzy fajna zabawa pod scena, a bezmyslnym pchaniem sie.
No ale niestety, cwiercmozgow nie zabraklo, i wcale ich duzo nie musialo byc, zeby reszta sie umeczyla.
Ja po koncercie nie wiedzialem, gdzie jest lewo, a gdzie prawo
ci ludzie od pogowania i ścian śmierci niech chodzą do tancbud na występy discopolactwa - tam nikomu nie zależy na słuchaniu muzyki
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Ja parę razy byłem na GC i swoje się nacierpiałem. Od tego czasu kupuję trybuny - dźwięk + spektakl mam zajebisty. Plus wyjątkowo zawsze dobrze trafiałem do tej pory, bo z ludźmi obok skakaliśmy i śpiewaliśmy zamiast siedzieć.
Nie muszę z pierwszego rzędu oglądać włosów na nogach Harrisa żeby się dobrze bawić
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Było trochę lepiej niż we Wrocku, ale ja też glownie walczylem żeby móc oddychać.
-
Xardas2309
- -#Invader

Ja nie byłem bezpośrednio pod sceną ale kawałek przed tym sprzętem na środku. Natomiast na filmach widziałem faktycznie ostro było dalej pod sceną. Ogólnie chyba najgorsze miejsce sobie wybrałem no ale ja tak nie jeżdżę po koncertach
. Ktoś jakby kolumnę starego w domu podglosil na maksa do efektu pierdzenia plus echo
Wrocek był najgorszy, tydzień do siebie dochodziłem xDBon Dzosef pisze: ↑wt maja 24, 2022 10:19 amByło trochę lepiej niż we Wrocku, ale ja też glownie walczylem żeby móc oddychać.
Kraków to przy tym spacerek