28/05/2022 - NICK MASON'S SAUCERFUL OF SECRETS - Łódź , Wytwórnia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
28/05/2022 - NICK MASON'S SAUCERFUL OF SECRETS - Łódź , Wytwórnia
Nick Mason znowu w Polsce!
28 MAJA 2022
GODZ 18:30 – 22:30
Bilety za pośrednictwem ebilet.pl
249 zł - płyta
299 zł - balkon
28 MAJA 2022
GODZ 18:30 – 22:30
Bilety za pośrednictwem ebilet.pl
249 zł - płyta
299 zł - balkon
Ostatnio zmieniony pt wrz 17, 2021 9:21 am przez labutanol, łącznie zmieniany 4 razy.
-
Deleted User 4876
Re: 14/06/2021 - NICK MASON'S SAUCERFUL OF SECRETS - Łódź , Wytwórnia
To pewnie ta niespodzianka o której pisali w poście Kubica Productions ostatnio. Najs... poprzedni koncert był mega.
Nie zapomnijmy o nazwie trasy...THE ECHOES TOUR
Zapowiada się uczta muzyczna, aczkolwiek mnie niestety najpewniej ominie.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Przełożony na 28 maja 2022 roku, miejsce bez zmian.
-
Deleted User 4876
W dobrej cenie jest obecnie BluRay z Live At The Roundhouse na polskim amazonie - 51 zeta i darmowa wysyłka... obejrzałem w weekend - zacna sztuka, prawie tak dobra jak ta na Torwarze 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: 28/05/2022 - NICK MASON'S SAUCERFUL OF SECRETS - Łódź , Wytwórnia
Przypomnienie o gigu i ciekawy ilustrowany tekst o autach Nicka:
https://muzyka.interia.pl/wiadomosci/ne ... Id,5998185
https://muzyka.interia.pl/wiadomosci/ne ... Id,5998185
BYŁO PYSZNIE! Bardzo dobry koncert, świetna akustyka. Radość grania, profesjonalizm i wspaniała muzyka. Choć ten warszawski na Torwarze zrobił na mnie większe wrażenie. Fajnie było w końcu usłyszeć Echoes na żywo. Może odpala kiedyś na żywo Careful with that axe Eugene co byłoby spełnieniem mojego marzenia, bo jak nie oni to kto
? Jedynie co mi przeszkadzało to ludzie, którzy nie potrafią normalnie uczestniczyć w koncercie tylko cały czas nagrywają na gówno smartfonach zasłaniając cały świat i przeszkadzając innym w odbiorze. Pytanie po co? Większość tych nagrań i tak się do niczego nie nadaje i mało prawdopodobne, że ktoś to będzie namiętnie oglądał..
Z takich mniej oczywistych plusów, fajnie że były pamiątkowe bilety (możliwość zakupu na stronie Summer Fog) .
Mam nadzieję, że to nie ostatni koncert Nicka w Polsce. Publiczność dopisała, więc zapotrzebowanie jest.
Z takich mniej oczywistych plusów, fajnie że były pamiątkowe bilety (możliwość zakupu na stronie Summer Fog) .
Mam nadzieję, że to nie ostatni koncert Nicka w Polsce. Publiczność dopisała, więc zapotrzebowanie jest.
Miło słyszeć, że zainteresowanie było spore. W 2019 frekwencja była nędzna.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Właśnie, niesamowite że teraz nagle tyle osób dotarło, a 3 lata temu były puchy. Teroetycznie przeciez (czas, COVID) target Nicka się skurczył.
-
Deleted User 4876
Z tą frekwencją to bym tak nie przesadzał, nie ma co porównywać Wytwórni do Torwaru. Tym razem było nabite, bo prostu lokal był optymalnie dobrany. Sam koncert przezacny, Echoes cudne.
No dokładnie. Trochę inne warunki były. Myślę że po koncercie w 2019 wyciągnęli wnioski stąd wybór padł na Wytwórnie.
Trochę odkopie temat, bo koncert zacny! Pierwszy koncert na którym byłem od czasu wybuchu pandemii (ehh) i teraz wiem jak tego brakowało. Bardzo zależało mi żeby zobaczyć Nicka, po Davidzie we Wrocku i Rogerze w Krakowie, a gig w Warszawie mnie ominął. Miejscówka spoko, taka w sam raz, udało mi się być wcześniej więc w zasadzie wyczekałam się pod drzwiami na deszczu (szkoda że pozwolili wejść do przedsionka, po czym wygonili i wpuścili znowu jakoś godzinę przed). O barierki się nie ścigałem, ale 3 rząd mi w zupełności wystarczał. Super było usłyszeć te utwory z ery przed Ciemną Stroną Księżyca - szczególnie Echoes, który zagrali prawie w całości, no i Atom Heart Mother. Akustycznie ok, przypuszczam że dalej od sceny było nawet lepiej. Nick już wiekowy, ale daje radę - na szczęście ma siedzącą pracę
, reszta ekipy też świetna, ale w końcu nie są to przypadkowi goście.