Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Megadeth
Zazdro
30 minut do gigu. Jezu jak ja się nie mogę doczekać.
30 minut do gigu. Jezu jak ja się nie mogę doczekać.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Zobaczylem seta, a Mustasz już 15 minut się spoznia. Trochę entuzjazm zmalał z powodu obu rzeczy xD
Pewnie zorientował się, że przyjechałeś i nie chce wyjść na scenę 
Rozumiem, że z setem dalej odwala pańszczyznę?
Rozumiem, że z setem dalej odwala pańszczyznę?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No dorzucil pare rzeczy do setu fedtowego ale sredniawka. Na plus Conju i Dread
-
Deleted User 8107
Ostatnio sprawdzalem sety i tak coś zmieniają, więc to na plus. Ale jak zobaczyłem Devil's Island to się strasznie ucieszyłem, ale potem sie okazalo, że to jakiś cover band.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Mieszane uczucia.
Na plus dźwięk - bardzo fajnie wszystko było słychać. Publika bardzo dobra, rozśpiewana, miło mnie zaskoczyli Norwegowie. Tylko dwóch najebusów szybko specyfikowanych przez ochronę.
Zespół spóźnił się prawie godzinę. Set 75-80 minut taki raczej rozczarowujący. DO TEGO CZARNA KOSZULA CO ZA SKANDAL!!!!!!
Za to Rudzielec mnie zauważył jak machalem flaga, zagadał i puscil oko także jestem w szoku
Wokalnie było solidnie, jak może spiewac nisko i niezbyt szybko to jest naprawdę dobrze.
Tak czy siak wydaje mi się że w tym roku kończę jeżdżenie za Megadeth, bo jak porównam ten wyjazd z Mercyful w Gdańsku, albo Maiden to po prostu nie jest to warte tego wysilku, czasu, kasy i braku snu. Także robię kopenhagę, poprawiam na GMM i na 20 sztukach zamykam temat wyjazdowy.
A no i wpadła frota Dirka prosto do rąk, Kiko uchachany na mój widok, Lomenzo już na Hangarze został kolegą
Na plus dźwięk - bardzo fajnie wszystko było słychać. Publika bardzo dobra, rozśpiewana, miło mnie zaskoczyli Norwegowie. Tylko dwóch najebusów szybko specyfikowanych przez ochronę.
Zespół spóźnił się prawie godzinę. Set 75-80 minut taki raczej rozczarowujący. DO TEGO CZARNA KOSZULA CO ZA SKANDAL!!!!!!
Za to Rudzielec mnie zauważył jak machalem flaga, zagadał i puscil oko także jestem w szoku
Wokalnie było solidnie, jak może spiewac nisko i niezbyt szybko to jest naprawdę dobrze.
Tak czy siak wydaje mi się że w tym roku kończę jeżdżenie za Megadeth, bo jak porównam ten wyjazd z Mercyful w Gdańsku, albo Maiden to po prostu nie jest to warte tego wysilku, czasu, kasy i braku snu. Także robię kopenhagę, poprawiam na GMM i na 20 sztukach zamykam temat wyjazdowy.
A no i wpadła frota Dirka prosto do rąk, Kiko uchachany na mój widok, Lomenzo już na Hangarze został kolegą
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Aha i nie spalem od 37 godzin xD
Rudzielca w klubie chetnie bym przyklepal, wiec zazdro.
Jeszcze jedna sztuke na powietrzu, i w zupelnosci mi wystarczy.
Nadal nie czaje, dlaczego nie szczuja nowym numerem.
Jeszcze jedna sztuke na powietrzu, i w zupelnosci mi wystarczy.
Nadal nie czaje, dlaczego nie szczuja nowym numerem.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

W ogóle wylądowałem z crew i co się nasłuchałem o Rudym to mógłbym książkę napisać.
I dostać za nią zakaz wstępu na gigi Mega xD
I dostać za nią zakaz wstępu na gigi Mega xD
- blackcocker
- -#Moderator

#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Czlowiek z wiekiem jeszcze bardziej zgredzieje.
Wspolczucie dla Ekipy, bo trafil Im sie naprawde wyjatkowy egzemplarz
Wspolczucie dla Ekipy, bo trafil Im sie naprawde wyjatkowy egzemplarz
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ale też byli w szoku że można tak kochać ten zespol i rudego, a jednocześnie tak na niego napierdalac jak ja xD
Coz, u mnie ratio pewnej pogardy do uwielbienia Rdzawego Dejwa to w zasadzie stale 50/50 - i tak od wielu, wielu lat 
Zawsze bylem za ZUEM (w bajkach, filmach), wiec nie moge sobie odmowic pewnej slabosci do DM
Zawsze bylem za ZUEM (w bajkach, filmach), wiec nie moge sobie odmowic pewnej slabosci do DM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Hehe mam podobnie, to bardzo mocne love/hate relationship 
Może dlatego zawsze po paru miesiacacg zwiazku okazuje się, że wybrałem dziewczyne z borderlinem
Może dlatego zawsze po paru miesiacacg zwiazku okazuje się, że wybrałem dziewczyne z borderlinem
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No to dziś Kopen. 4 lata temu o tej porze byłem w Malmo, 6 lat temu w Łodzi. Dzisiaj Mega#19
Znaczy dopiero 19 koncert MD? Kurde, myślałem, że nasz już z 30-50 za sobą.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Tak. Maiden mam 22, późno zaczalem a umowmy się, Megadeth w Europie gra mało... i glownie festy
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No i po gigu.
Set znowu krótki, jedynie Prisoners za Poison i Patrol.
Dźwięk gorszy niż w Oslo, publika też mało spiewała. Na plus bardzo rozgadany Rudy, wokalnie też jak ja siebie to dobrze wypadł. Ogólnie niedosyt jak w Oslo.
Wpadła kostka Lomenzo, więc fajne uzupełnienie kolekcji. No i Mustaine rzucil mi frote, ale czarna także podjarka odpowiednio mniejsza.
Set znowu krótki, jedynie Prisoners za Poison i Patrol.
Dźwięk gorszy niż w Oslo, publika też mało spiewała. Na plus bardzo rozgadany Rudy, wokalnie też jak ja siebie to dobrze wypadł. Ogólnie niedosyt jak w Oslo.
Wpadła kostka Lomenzo, więc fajne uzupełnienie kolekcji. No i Mustaine rzucil mi frote, ale czarna także podjarka odpowiednio mniejsza.
Mysle, ze dwa koncerty Rudego na rok i bylbym zupelnie nasycony, w zasadzie nawet jeden.
Szacun za zajawke i fanbojke na TOPowym poziomie
Szacun za zajawke i fanbojke na TOPowym poziomie
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Hehe dzięki. I no jeszcze jeden wleci ale to festiwal i lece tam na dużo innych pięknych rzeczy