Pożegnania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pożegnania
Dla niektórych jak się okazuje to może być fajna zabawa. Ale generalnie to tylko i wyłączne o tym kimś świadczy
Takimi prostackimi tekstami Invader pokazał dobitnie na co go staćDeleted User 8037 pisze: ↑ndz lis 28, 2021 10:47 am Chuj ci na grób brudasie. I sam się zeszmaciłeś frajerze. Bieber to potęga.
Niestety widać że chłop ma ze sobą konkretny problem
Jebać metal takie urażające? No ludzie, powagi trochę.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Mnie obraź, matkę mi obraź, ale szkalowania metalu nie znieseSardi z Batumi pisze: ↑pn lis 29, 2021 12:14 pm Jebać metal takie urażające? No ludzie, powagi trochę.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Wyzywanie od chuja, osła dla mnie jest tylko szczeniackie tak jak i cały ten trolling Invadera ale osobiście sie tym nie uraziłem. Samo prowokowanie i pisanie o tym jaki metal to jest do dupy mogłoby być dla kogoś denerwujące. Ja sie nawet nieźle bawiłem. Oczywiście na poziomie dziesięciolatkaSardi z Batumi pisze: ↑pn lis 29, 2021 12:14 pm Jebać metal takie urażające? No ludzie, powagi trochę.
Znaczy ja rozumiem potrollować od czasu do czasu, ale po co robić gnój w społeczności jaką tu tworzymy?
Możemy się nie zgadzać, ale doceniajmy, że fejsbuczkowe grupy jeszcze nie pożarły całego internetu i wciaż istanieją fora dla zapaleńców jak to. Jeśli zaczniemy robić tutaj gnój, co modne teraz wśród młodzieży, zapomnimy o netykiecie to ludzie zaczną odchodzić i forum zamieni się w skansen.
Trolling trollingiem, ale trzeba wiedzieć kiedy to jest ze smakiem, a kiedy nie. Szanujmy się Panowie i Panie.
Tak samo jak nie rozumiem tworzenia multikont i dyskutowania samemu ze sobą, pisania najebanym byle bzdur itp itd. Później tylko ciężko się czyta poszczególne tematy.
Szczerze mówiąc to nie wiem o co chodziło Invaderowi z tym popem. Znaczy - szanuję, że słucha i jest otwarty, bo to tylko i wyłacznie rozwijające, ale szkalowanie drugiej strony i trollowanie... po co?
Invader - ochłoiń, ogarnij się i wracaj. Dyskusje na temat proga były ciekawe
Możemy się nie zgadzać, ale doceniajmy, że fejsbuczkowe grupy jeszcze nie pożarły całego internetu i wciaż istanieją fora dla zapaleńców jak to. Jeśli zaczniemy robić tutaj gnój, co modne teraz wśród młodzieży, zapomnimy o netykiecie to ludzie zaczną odchodzić i forum zamieni się w skansen.
Trolling trollingiem, ale trzeba wiedzieć kiedy to jest ze smakiem, a kiedy nie. Szanujmy się Panowie i Panie.
Tak samo jak nie rozumiem tworzenia multikont i dyskutowania samemu ze sobą, pisania najebanym byle bzdur itp itd. Później tylko ciężko się czyta poszczególne tematy.
Szczerze mówiąc to nie wiem o co chodziło Invaderowi z tym popem. Znaczy - szanuję, że słucha i jest otwarty, bo to tylko i wyłacznie rozwijające, ale szkalowanie drugiej strony i trollowanie... po co?
Invader - ochłoiń, ogarnij się i wracaj. Dyskusje na temat proga były ciekawe
W ramach ogólnego porozumienia i Sanktuaryjnej zgody proponuję - przesłuchanie... Senjutsu
Entuzjaści w całości, krytycy - chociaż Hell on Earth
Decyzja Invadera, troszku mnie zdziwiła...
Decyzja Invadera, troszku mnie zdziwiła...
-
Deleted User 5490
Wolałbym już posłuchać pierdów nosorożca. W ramach ogólnego porozumienia i sanktuaryjnej zgody. 
Też nie za bardzo ogarniam, o co chodziło w tym wszystkim Invaderowi, ale no na litość, czy w kontekście całej sytuacji słowa "DT gra trance, ty ośle", czy "jebać metal" to jest coś karygodnego?
Z tym chujem na grób nie dyskutuję, słaby tekst, ale wyciągam go trochę za nawias, bo padł post-factum. Natomiast podtrzymuję to, co pisałem parę tygodni temu - reakcje na te dziecinne żarty Invadera były mocno przesadzone. Przecież to wyglądało jak zachowanie starych bab które widzą, że na rynku w Wadowicach stoi murzyn przebrany za Jaruzelskiego i krzyczy, że Wojtyła jebał małe dzieci.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Kłamca
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

-
Deleted User 357
Za wyciąganie postów sprzed 15 lat znowu Cię upijemy za granicą
Jak nie za moje to poproszę
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Dobrze, że za granicą nie ma żabek
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- blackcocker
- -#Moderator

Żeganam wszystkich. Słyszałem, że dziś migracja forum na serwer tego żyda Dzosefa
miło było, koniec wolnego Sanatorium (jeśli w ogóle wstanie)
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***