Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- AncientMariner
- -#Clansman

- Daveastate
- -#Clairvoyant

Re: Teraz słucham...
Mercyful Fate - Live Gdańsk 2022 (ktoś na jutuby całe wrzucił)
Jeszcze nie do końca szczenę zebrałem z podłogi po sobocie, słucham i nie mogę wyjść z podziwu jaka forma wokalna! Jakie gitary! Mistrzostwo. Kurwa normalnie chyba zrobię z tego koncertu bootleg i sobie na półce postawię na pamiątkę
Jeszcze nie do końca szczenę zebrałem z podłogi po sobocie, słucham i nie mogę wyjść z podziwu jaka forma wokalna! Jakie gitary! Mistrzostwo. Kurwa normalnie chyba zrobię z tego koncertu bootleg i sobie na półce postawię na pamiątkę
Kreator - Endless Pain

Thanatos - Realm of Ecstacy
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Daveastate pisze: ↑wt cze 07, 2022 8:15 am Mercyful Fate - Live Gdańsk 2022 (ktoś na jutuby całe wrzucił)
Jeszcze nie do końca szczenę zebrałem z podłogi po sobocie, słucham i nie mogę wyjść z podziwu jaka forma wokalna! Jakie gitary! Mistrzostwo. Kurwa normalnie chyba zrobię z tego koncertu bootleg i sobie na półce postawię na pamiątkę![]()

So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Sodom - Agent Orange
- AncientMariner
- -#Clansman

Daj link jak jest tak dobra jakość to sobie skonwertuję.Daveastate pisze: ↑wt cze 07, 2022 8:15 am Mercyful Fate - Live Gdańsk 2022 (ktoś na jutuby całe wrzucił)
Jeszcze nie do końca szczenę zebrałem z podłogi po sobocie, słucham i nie mogę wyjść z podziwu jaka forma wokalna! Jakie gitary! Mistrzostwo. Kurwa normalnie chyba zrobię z tego koncertu bootleg i sobie na półce postawię na pamiątkę![]()
- Frank Drebin
- -#Clansman

- Daveastate
- -#Clairvoyant

Tam bez przesady że jakas super dobra ale może uda mi się uzyskać coś po małej obróbcewidman pisze: ↑wt cze 07, 2022 9:20 pmDaj link jak jest tak dobra jakość to sobie skonwertuję.Daveastate pisze: ↑wt cze 07, 2022 8:15 am Mercyful Fate - Live Gdańsk 2022 (ktoś na jutuby całe wrzucił)
Mercyful Fate z Gdańska rządzi!!
natomiast nowy Def Leppard - słabiutki. Dam mu jeszcze jedną szansę, ale chyba się nie polubimy :/

natomiast nowy Def Leppard - słabiutki. Dam mu jeszcze jedną szansę, ale chyba się nie polubimy :/
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Necrodeath "Phylogenesis"
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.