Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Megadeth
Zgodzam sie w powyzszym - jest jakas specyficzna aura w powietrzu wokol Rudego, i wcale nie chodzi o jakiegos wyjatkowo paskudnego pierda.
Ostatnio widzialem, jak Hetfield rozklel sie na scenie, bo mial slabsza dyspozycje, dziwne mysli, brak ochoty na granie.
Banda zaraz go obskoczyla, wiadomo, pokazowka, ale mialo to swoj urok, a emocje na pewno byly prawdziwe.
Zastanaiwam sie, kiedy Dave ostatni raz czul, ze faktycznie MA BAND.
Nie mylic z pelna kontrola nad "pracownikami".
Ostatnio widzialem, jak Hetfield rozklel sie na scenie, bo mial slabsza dyspozycje, dziwne mysli, brak ochoty na granie.
Banda zaraz go obskoczyla, wiadomo, pokazowka, ale mialo to swoj urok, a emocje na pewno byly prawdziwe.
Zastanaiwam sie, kiedy Dave ostatni raz czul, ze faktycznie MA BAND.
Nie mylic z pelna kontrola nad "pracownikami".
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Na Sweden Rocku wleciało Tout. W sumie 14 kawałków, co jeszcze bardziej pokazuje jaką biedą były te gigi w Oslo i Kopenhadze. Dziś sobie zajrzałem do papierowych setlist z 2017 i 2018, tam czasem na headlinerskiej sztuce to i 20 wałków potrafiło się zdarzyć eh...
A w ogóle to Mega już w tym roku nie ma papierowych setlist, tylko tablety. Szkoda bo to fajna pamiątka była.
A w ogóle to Mega już w tym roku nie ma papierowych setlist, tylko tablety. Szkoda bo to fajna pamiątka była.
Był taki moment, że była super chemia z Kiko i Dirkiem, ale wydaje mi się że w pandemii trochę to uleciało, tzn dalej trzyma się z Kiko całkiem nieźle, ale jednak odejście Ellefsona bardzo uwidoczniło ten podział szef-pracownicy.Zastanaiwam sie, kiedy Dave ostatni raz czul, ze faktycznie MA BAND.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Kurwa wczoraj pod dachem biała koszula. On mi robi na złość
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No to dzisiaj pęka równe 20 Megadeth na żywo, jest tak gorąco, że kurwa musi wyjsc na biało. No musi xD
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Wyszedl, ale froty po złości rzucił na boki. Mam nadzieje, ze był stream bo złapał ze mna kontakt i nawet się do mnie odezwał.
Do tego był bardzo uśmiechnięty i rozgadany, mówił że GMM to jego ulubiony festiwal w Europie i bardzo brakowalo mu grania tu. Nigdy na zadnym fescie nie mówił nic takiego. Do tego przejechał się po Download, że tam błoto i syf
ze zmian w secie darował sobie Conquer i wpadł Tout le Monde.
Do tego był bardzo uśmiechnięty i rozgadany, mówił że GMM to jego ulubiony festiwal w Europie i bardzo brakowalo mu grania tu. Nigdy na zadnym fescie nie mówił nic takiego. Do tego przejechał się po Download, że tam błoto i syf
- AncientMariner
- -#Clansman

Kurde jak Mustaine wyszedł w białej koszuli to musiał być faktycznie dobry koncert. Yeah!
Nowy song w przyszlym tygodniu, album PODOBNO we wrzesniu.
Takie kwestie jak koszula na koncercie to ważna sprawa. Podobnie jest z innymi częściami garderoby. Kiedyś widziałem jak wokalista Fates Warning - Ray Alder wyszedł w zielonych spodenkach i koncert był zajebisty! Do dzisiaj go bardzo dobrze wspominam!AncientMariner pisze: ↑sob cze 18, 2022 10:10 am Kurde jak Mustaine wyszedł w białej koszuli to musiał być faktycznie dobry koncert. Yeah!
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Podoba mi się, że bardzo probujecie wyszydzić coś, co od początku jest żartem
. Czekam jeszcze na Lukasieke piszącego megagej
Megagej. Pomogłem? 
A co jeśli ma białą koszulę a czarne gacie?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie, od ciebie się nie liczy
Bez sensu.
Gacie nie mają znaczenia. Liczą się plamy od potu pod pachami, a te najlepiej widać na białej koszuli (plam na gaciach lepiej chyba nie widzieć)
@Dzosef, a planujesz jeszcze jakiś Megadeth w tym roku / tego lata czy to na razie koniec?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Prawdziwy ULTRAS Megadeth nawet przed brazowo-zolta frota, ktora byla w oryginale biala, nie odpuscilby lapy i wylapal z powietrza 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nieee to tyle na ten rok. Nie ma za bardzo gdzie, same festy, jedna klubowka ale w Zurychu, czyli wyjazd kosztowałby z 2 tysie.
- AncientMariner
- -#Clansman

Dobra dobra. Ja np. widziałem już koncert Down gdzie Anselmo ganiał na scenie w czarnej koszuli i koncert był taki sobie. Kiedy indziej na jednym feście wystąpił w białej koszulce i dał dobry showBon Dzosef pisze: ↑sob cze 18, 2022 11:28 am Podoba mi się, że bardzo probujecie wyszydzić coś, co od początku jest żartem.
RiotBoty w natarciu!
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Ostatni koncert Megageja jaki widziałem to była Łódź w 2016 roku, kiedy grali z inną supergwiazdą - Kornem, i Mustgej grał wtedy w czarnej koszuli. O dziwo ten koncert był nawet niezły. Chyba najlepszy jaki widziałem Megageja. Także nie przesadzajcie tak mocno z tymi kolorami koszul.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dzięki, nie zawiodłeś mnie <3