A gdyby jeszcze zaprosił na scenę Verkę Serduchkę, to i zdradziłoby jego słabość do cekinów, i oznaczałoby, że zawsze chciał wystąpić na Eurowizji i że zamierza zmienić nazwę Megadeth na SlavaUkraini.
Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: Megadeth
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Akurat to, że Mustgej był zwykłym gogusiem wyszło już w latach dziewięćdziesiątych. Albo jeszcze wcześniej kiedy dostał w michę na koncercie od gości z Bad Brains czy wtedy kiedy został przekopany przez Cro-Magsów. Taki był z niego cwaniak i buntownik, a jak przyszło co do czego to spierdalał aż się kurzyło hehe. To samo było z tym jego pozowaniem i wyzywaniem na lewo i prawo różnych kapel, które jak się później okazywało miały większe jaja od niego. Czas zweryfikował jaki to był z niego rebeliant i bojownik hehe. Bardzo słomiany zapał miał ten zagubiony i zakompleksiony na punkcie Metallicy chłopiec.Adrian S.O.S. pisze: ↑ndz cze 19, 2022 6:23 pmWtedy potwierdziłoby się to że ten cały jego bunt, świrowanie i kreowanie się na totalnego metalowego ekstremistę w latach osiemdziesiątych to tylko była poza żeby narobić wokół siebie wiecej hałasu. A tak na prawde wiadomo co hehe słuchanie Motley Crue i Poison po cichu żeby inni koledzy hardcore'owi metalowcy nie wiedzieli![]()
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
- AncientMariner
- -#Clansman

Mi się wydaje ze Dave prowokował różne dziwne i głupie sytuacje bo po prostu był zwykłym ćpunem i alkoholikiem. A wiadomo że jak człowiek jest non stop nawalony to zbyt mądrych rzeczy nie robiLukaSieka pisze: ↑pn cze 20, 2022 2:25 pmAkurat to, że Mustgej był zwykłym gogusiem wyszło już w latach dziewięćdziesiątych. Albo jeszcze wcześniej kiedy dostał w michę na koncercie od gości z Bad Brains czy wtedy kiedy został przekopany przez Cro-Magsów. Taki był z niego cwaniak i buntownik, a jak przyszło co do czego to spierdalał aż się kurzyło hehe. To samo było z tym jego pozowaniem i wyzywaniem na lewo i prawo różnych kapel, które jak się później okazywało miały większe jaja od niego. Czas zweryfikował jaki to był z niego rebeliant i bojownik hehe. Bardzo słomiany zapał miał ten zagubiony i zakompleksiony na punkcie Metallicy chłopiec.Adrian S.O.S. pisze: ↑ndz cze 19, 2022 6:23 pmWtedy potwierdziłoby się to że ten cały jego bunt, świrowanie i kreowanie się na totalnego metalowego ekstremistę w latach osiemdziesiątych to tylko była poza żeby narobić wokół siebie wiecej hałasu. A tak na prawde wiadomo co hehe słuchanie Motley Crue i Poison po cichu żeby inni koledzy hardcore'owi metalowcy nie wiedzieli![]()
No to na pewno nie pomagało trzymać fason. Miał w głowie kisiel to gadał pierdoły, potem nie pamiętał, a na backstage dostaje w miche heheAncientMariner pisze: ↑pn cze 20, 2022 4:05 pmMi się wydaje ze Dave prowokował różne dziwne i głupie sytuacje bo po prostu był zwykłym ćpunem i alkoholikiem. A wiadomo że jak człowiek jest non stop nawalony to zbyt mądrych rzeczy nie robiLukaSieka pisze: ↑pn cze 20, 2022 2:25 pmAkurat to, że Mustgej był zwykłym gogusiem wyszło już w latach dziewięćdziesiątych. Albo jeszcze wcześniej kiedy dostał w michę na koncercie od gości z Bad Brains czy wtedy kiedy został przekopany przez Cro-Magsów. Taki był z niego cwaniak i buntownik, a jak przyszło co do czego to spierdalał aż się kurzyło hehe. To samo było z tym jego pozowaniem i wyzywaniem na lewo i prawo różnych kapel, które jak się później okazywało miały większe jaja od niego. Czas zweryfikował jaki to był z niego rebeliant i bojownik hehe. Bardzo słomiany zapał miał ten zagubiony i zakompleksiony na punkcie Metallicy chłopiec.Adrian S.O.S. pisze: ↑ndz cze 19, 2022 6:23 pm Wtedy potwierdziłoby się to że ten cały jego bunt, świrowanie i kreowanie się na totalnego metalowego ekstremistę w latach osiemdziesiątych to tylko była poza żeby narobić wokół siebie wiecej hałasu. A tak na prawde wiadomo co hehe słuchanie Motley Crue i Poison po cichu żeby inni koledzy hardcore'owi metalowcy nie wiedzieli![]()
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Na pewno gość, który trenował ostro sztuki walki spierdalał przy byle okazji XDTaki był z niego cwaniak i buntownik, a jak przyszło co do czego to spierdalał aż się kurzyło hehe.
Mustaine to łatwy cel, bo jest znany i nielubiany. Z całym szacunkiem do Cro-mags bo to fajna kapela, ale ktoś weryfikował takie historyjki, czy po prostu bierzecie to jako pewnik bo nie lubicie Rudego?
Zresztą boze, z kim ja dyskutuje. Wy od roku nie umiecie znalezc przykładu jak Mustaine krytykował Bon Jovi i nikt się do błędu nie przyznał
I like the Cro Mags. We took them out touring with us a very long time ago and it was really fun!! https://t.co/UutHZmfC9w
Mustaine o CroMags. I tyle w temacie tych głupot. Trochę cie nie rozumiem Lukasieka, masz pewnie ponad 3 dychy a się wczuwasz jak ja w liceum
Jeśli chodzi o Magsów to w ich przypadku myślę, że żadne sztuki walki by nie pomogły w starciu z jednak dość twardymi ulicznikami którzy pięściami musieli sobie często wywalczyć byt
Więc tutaj bym nie szarżował. Nie potwierdzam tego ani nie zaprzeczam, że miało to miejsce.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Panowie, dajcie spokój. Wczuwanie się – o ile bez totalnych przeginek – nie jest złe, w końcu chodzi o imponderabilia.
Oczywiście młodość (często, acz nie zawsze) musi się wyszumieć. Normalny człowiek wraz z wiekiem dojrzewa i mądrzeje. Mam wrażenie, że tak jest w przypadku Mustaine'a.
U niego chyba - bo książki jego i o nim czytałem czas jakiś temu - wiele zrobiło nawrócenie. Inna sprawa, że gdyby naparzał hermana tak jak to robił to nie byłoby żadnego Megadeth.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Nawrócenie u niego wygląda mi na część dojrzewania i mądrzenia, chociaż zdaję sobie sprawę, że taki mój pogląd tutaj jest nieco odosobniony. 
- AncientMariner
- -#Clansman

Mustaine jechał często po zespołach pokroju jak Bon Jovi i Motley Crue w starych wywiadach nazywając je nie raz i nie dwa pedalskimi, gównianymi. Mieszał z błotem nawet metalowe grupy które troche łagodniej grały hehe. Dziwne że Taki Wielki Fan nie wie takich rzeczyBon Dzosef pisze: ↑pn cze 20, 2022 6:16 pm Zresztą boze, z kim ja dyskutuje. Wy od roku nie umiecie znalezc przykładu jak Mustaine krytykował Bon Jovi i nikt się do błędu nie przyznał. Także nie wiem, zalozcie sobie jakiś temat bo zasmiecacie sensowny wątek.
Co on mówił później to juz inna kwestia bo później to się u niego wszystko wywróciło do góry nogami
Napisał ten który każdorazowo się umywa od przyznania do błęduBon Dzosef pisze: ↑pn cze 20, 2022 6:16 pm Wy od roku nie umiecie znalezc przykładu jak Mustaine krytykował Bon Jovi i nikt się do błędu nie przyznał.
Ostatnio zmieniony pn cze 20, 2022 9:22 pm przez AncientMariner, łącznie zmieniany 1 raz.
- blackcocker
- -#Moderator

Hehe, to ja chyba z wiekiem głupieję
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- LukaSieka

Ja po prostu od dwudziestu lata nie zmieniam zdania na temat Mustgeja i całego Megageja. Tyle. Wiem, że to pewnie dla niektórych dziwne, bo dość normalne jest, że ktoś zmienia zdanie co chwilę na jeden temat w krótkim czasie, ale ja pozostaje od lat przy swoim.Bon Dzosef pisze: ↑pn cze 20, 2022 6:16 pm Trochę cie nie rozumiem Lukasieka, masz pewnie ponad 3 dychy a się wczuwasz jak ja w liceum
Co do sytuacji Mustgeja z Cro-Mags i Bad Brains to na dniach poszukam i przytoczę.
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

o Mercyful Fate i Diamondzie też mówił w samych superlatywach. Gadał że marzy mu się wspólna trasa i w ogóle a później nie chciał wystąpić z Diamondem na jednej scenie kiedy King Diamond miał zaśpiewać razem z Volbeat jedynie jeden utwór na festiwalu buehehe.Bon Dzosef pisze: ↑pn cze 20, 2022 6:16 pm
I like the Cro Mags. We took them out touring with us a very long time ago and it was really fun!! https://t.co/UutHZmfC9w
Mustaine o CroMags. I tyle w temacie tych głupot
Te gadki Dave'a to sobie można w buty wsadzić
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Tak tylko pare lat po sytuacji z Diamondem przyznał się do błędu i mówił że zachowal się glupio i że zaluje. I nie na festiwalu tylko na gigantourAdrian S.O.S. pisze: ↑pn cze 20, 2022 10:14 pmo Mercyful Fate i Diamondzie też mówił w samych superlatywach. Gadał że marzy mu się wspólna trasa i w ogóle a później nie chciał wystąpić z Diamondem na jednej scenie kiedy King Diamond miał zaśpiewać razem z Volbeat jedynie jeden utwór na festiwalu buehehe.Bon Dzosef pisze: ↑pn cze 20, 2022 6:16 pm
Mustaine o CroMags. I tyle w temacie tych głupot
Te gadki Dave'a to sobie można w buty wsadzić![]()
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

CytatMustaine jechał często po zespołach pokroju jak Bon Jovi
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Widzę, że niektórzy nie kumają, że życie człowieka to jest droga kręta i wyboista. Mustine to charakterny typ, który wyrażał siebie zazwyczaj mocno, dosadnie i szczerze. Osobiście nie dziwię się, że jako hardrockowy chrześcijan nie chciał dzielić sceny z Dissection czy KD. Potem to przemyślał i podejście zmienił. Bardzo ludzkie. Najgorzej jest wejść do okopów własnych poglądów, postawić dookoła drut kolczasty i nie wpuszczać żadnych nowych myśli. Takich ludzi jest pełno, ale akurat Rudy taki nie jest. Jechanie po nim za coś, co zrobił/powiedział dekady temu pokazuje tylko, że to koleś o prawdziwej sławie i ugruntowanej pozycji.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Tyle stron tematu, a Wy znow analizujecie profil psychologiczny Mustaine'a? 
- LukaSieka

Praktycznie cały ruch thrash metalowy wywodzący się ze sceny amerykańskiej w połowie lat osiemdziesiątych był jawną opozycją dla każdego rodzaju komercyjnego, gwiazdorskiego rockowego i metalowego grania. W tamtych latach ekipy takie jak Metallica, Megadeth ,Overkill, Exodus, Slayer, Dark Angel, Testament i wiele innych znanych kapel dawały to jasno do zrozumienia w wywiadach, na koncertach. A na co dzień głosiły hasła pokroju "Anty Motley Crue", "Anty Bon Jovi" czy "Zabić Pozerów". Na pewno chciały przez to być bardziej ekstremalne. Jednak nie zmienia to faktu, że przez parę ładnych lat tak to działało.AncientMariner pisze: ↑pn cze 20, 2022 8:31 pmMustaine jechał często po zespołach pokroju jak Bon Jovi i Motley Crue w starych wywiadach nazywając je nie raz i nie dwa pedalskimi, gównianymi. Mieszał z błotem nawet metalowe grupy które troche łagodniej grały hehe. Dziwne że Taki Wielki Fan nie wie takich rzeczyBon Dzosef pisze: ↑pn cze 20, 2022 6:16 pm Zresztą boze, z kim ja dyskutuje. Wy od roku nie umiecie znalezc przykładu jak Mustaine krytykował Bon Jovi i nikt się do błędu nie przyznał. Także nie wiem, zalozcie sobie jakiś temat bo zasmiecacie sensowny wątek.
![]()
Co on mówił później to juz inna kwestia bo później to się u niego wszystko wywróciło do góry nogami
Zgadza sie.
A Baloff to juz w ogole tepil "pozerow".
Wylapywal ich z tlumu, rozdzieral koszulki, przywiazywal do drzewa po koncercie
Paul to byl MANIAK
A Baloff to juz w ogole tepil "pozerow".
Wylapywal ich z tlumu, rozdzieral koszulki, przywiazywal do drzewa po koncercie
Paul to byl MANIAK