Gdyby nie bylo "Dave Mustaine Presents" i wokalu Rudego, pewnie malo kto zawrocilby sobie tym glowe.
niczego nie ujmujac kawalkowi
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Dajesz tróję z plusem i mówisz, że Ci się podoba?

Ide wg. Podzialki filmwebowej 6,5 to pomiędzy niezły a dobry
Szkoda, że go Muir nie połamał wtedy.Bon Dzosef pisze: ↑czw cze 23, 2022 3:02 pm Faktycznie, wielka zbrodniaMnie to bardziej śmieszy, że taki gość jak Muir przejął się, że Mustaine krytykuje jego wokal
![]()
To samo mialem mówic xD
Zależy z czego. Jak mówimy o lubianym przedmiocie, to rzekłbym, że 3+ słabizna, a w końcu lubimy metal
Metal to walka, wywalczone 3+ smakuje wybornie

yyyy... nie?

W okresie Clash of Titans to już mógł być Mustaine dosyć trzeźwy a co za tym idzie w dobrej formie i raczej nie miałby problemu z Muirem.widman pisze: ↑czw cze 23, 2022 6:21 pmSzkoda, że go Muir nie połamał wtedy.Bon Dzosef pisze: ↑czw cze 23, 2022 3:02 pm Faktycznie, wielka zbrodniaMnie to bardziej śmieszy, że taki gość jak Muir przejął się, że Mustaine krytykuje jego wokal
![]()

??? Nic takiego nie słyszę
Są zdecydowanie fragmenty w zwrotkach, które bardzo przypominają GM/BF ale nie traktowałbym tego jako jakiś problem.Nie jest to jakiś gigantyczny autoplagiat, zresztą mimo wszystko wątpię czy świadomy. Kompletnie nie widzę problemu w takich drobnych "autoplagiatach".

Żeby nie było - nie jestem oburzony. Kompletnie nie o to mi chodziło. Przytoczyłem kilka sytuacji, kilka wypowiedzi po to, żeby pokazać jakim zakłamanym, dwulicowym, gwiazdorskim szczurem był Mustaine na prawdę. I tyle. W żadnym wypadku nie oburzają mnie różne głupie akcje Dave'a. Raczej irytuje fakt, że mocny był jedynie w gębie, że lubił opierdalać dupę swoim kolegom i zmieniał zdanie co dwa dni jak prawdziwa chorągiewa.Recit The Thornographer pisze: ↑czw cze 23, 2022 3:16 pm![]()
Rock & roll, metal, niegrzeczne typki, jazda bez trzymanki, a tu wielkie oburzenie, bo napruty Rudy wygłosił kiedyś opinię, że inny koleś brzmi jak żabaI oburza się na to DEKADY POZNIEJ, wygrzebując stare rzeczy, koleś, który sam na forum wyzywa typa od ostatnich czując się pewnie lepszym
Ach, Internet.
Akurat rzucanie tekstem - "Jebane dziwki, ssijcie mi kurwa pałę" w stronę muzyków, ich kobiet i dzieci uważam za zwyczajnie debilne. Tak tylko skończony skurwiel i totalny idiota się zachowuje. No ale wiadomo - ktoś taki jak Wielki, Wszechmocny Pan Mustaine mógł w tamtych czasach wszystkoRecit The Thornographer pisze: ↑czw cze 23, 2022 3:16 pm![]()
Rock & roll, metal, niegrzeczne typki, jazda bez trzymanki, a tu wielkie oburzenie, bo napruty Rudy wygłosił kiedyś opinię, że inny koleś brzmi jak żabaI oburza się na to DEKADY POZNIEJ, wygrzebując stare rzeczy, koleś, który sam na forum wyzywa typa od ostatnich czując się pewnie lepszym
Ach, Internet.

Niestety dla Mustgeja - gwiazdorskiego, pyskatego cwaniaczka i twardziela jedynie w gębie skończyło się to walnięciem gębą w ścianę. Takich sytuacji, które pokazywały jaką nadętą gwiazdeczką był Mustgej było dużo więcej, ale nie chce mi się całych książek i gazet przepisywać.octavian pisze: ↑pt cze 24, 2022 1:37 pmAkurat rzucanie tekstem - "Jebane dziwki, ssijcie mi kurwa pałę" w stronę muzyków, ich kobiet i dzieci uważam za zwyczajnie debilne. Tak tylko skończony skurwiel i totalny idiota się zachowuje. No ale wiadomo - ktoś taki jak Wielki, Wszechmocny Pan Mustaine mógł w tamtych czasach wszystkoRecit The Thornographer pisze: ↑czw cze 23, 2022 3:16 pm![]()
Ach, Internet.
![]()