Megadeth

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

najlepszy album MegadetH to:

Killing Is My Business... And Business Is Good
16
9%
Peace Sells... But Who's Buying?
20
11%
So Far, So Good... So What!
7
4%
Rust In Peace
81
46%
Countdown to Extinction
24
13%
Youthanasia
18
10%
Hidden Treasures
0
Brak głosów
Cryptic Writings
4
2%
Risk
2
1%
The World Needs a Hero
2
1%
The System Has Failed
1
1%
United Abominations
3
2%

Liczba głosów: 178

Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Re: Megadeth

Post autor: widman »

Bon Dzosef pisze: pt cze 24, 2022 1:51 pm Ale już Baloff napierdalający losowych ludzi spoko? XD Ale wy jestescie smieszni
Jak losowych? Byle babci i dziadka nie bił. Raczej kolesi w koszulkach BonJoSHIT, Motgej Crue, Warrgejant czy jakichś innych, plastikowych tworów, gdzie kolesie siedzieli w łazience więcej niż laski, poprawiając włosy, malując paznokcie i pudrując ryje.
KILL THE POSERS!!!
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

XDDDD wyobrazam sobie w jakich emocjach to musiałeś pisac przed komputerem
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Gość, który bije innych, bo nie podoba mu się ich koszulka, jest po prostu debilem, którego należy izolować od społeczeństwa.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Zdan »

pz pisze: pt cze 24, 2022 3:47 pm Gość, który bije innych, bo nie podoba mu się ich koszulka, jest po prostu debilem, którego należy izolować od społeczeństwa.
Chyba, że to koszulka Senjutsu. Wtedy wolno ;)
pz
-#Administrator
-#Administrator

Zdan pisze: pt cze 24, 2022 3:47 pm
pz pisze: pt cze 24, 2022 3:47 pm Gość, który bije innych, bo nie podoba mu się ich koszulka, jest po prostu debilem, którego należy izolować od społeczeństwa.
Ewentualnie Turbo lub Opeth. A jak jeszcze zna teksty, to w ogóle do piachu ;)

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Zdan »

pz pisze: pt cze 24, 2022 3:49 pm
Zdan pisze: pt cze 24, 2022 3:47 pm
Ewentualnie Turbo lub Opeth. A jak jeszcze zna teksty, to w ogóle do piachu ;)
O najgorzej taki pozer ;) Wtedy annihilacja od razu i nie ma dyskusji ;)
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Ewętułalnie Toksik Cholokałst.
Awatar użytkownika
Felcio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Felcio »

octavian pisze: czw cze 23, 2022 3:00 pm
LukaSieka pisze: czw cze 23, 2022 1:46 pm Trochę o Megadeth, o trasie Clash Of The Titans '90/'91 i o tym jakim Dave Mustine był delikatnie mówiąc zakłamanym i dwulicowym dupkiem zanim stał się słodkim chrześcijaninem.

"To było zanim powstały rzeczy typu Ozzfest, więc Slayer, Megadeth i Testament na jednym koncercie, to było coś naprawdę wyjątkowego. Potem, gdy dodasz jeszcze Anthrax w Stanach, nic takiego wcześniej nie miało miejsca. Powinna to być dobra zabawa, ale zanim zaczęliśmy europejską część, musieliśmy zrobić sesję fotograficzną dla Rolling Stone i Tom Araya, ja, Chuck Billy i Mike Muir mieliśmy wszyscy się tam znaleźć, ale Mike nie dał rady. Powiedziałem coś, dotarło to do Mike'a i nie spodobało mu się. Tak zaczął się gówniany deszcz." Dave Mustaine (Megadeth)

"Zanim wyruszyliśmy, ktoś powiedział: "Hej stary, siedzisz?". Ja mówię: "Nie, a co?". On na to: "Chcę ci coś przeczytać:. Przeczytał mi parę wywiadów z Dave'em Mustainem. Stwierdziłem: "Dlaczego wygaduje o mnie takie brednie? Przecież nie znam kolesia". Gdy w końcu zobaczyłem go po paru dniach w trasie, powiedział mi; "Hej, nigdy nie powiedziałem żadnej z tych rzeczy. To prasa. Próbują się do mnie dobrać. Po co miałbym to mówić?". Odpowiedziałem: "Nie wiem człowieku. Ale mi się to wydaje, ze to trochę zbyt ciężkie jak na spisek, wiesz?". Następnego dnia przyszedł i otwarcie powiedział: "Powiedziałem coś, czego nie powinienem był powiedzieć. Mam trochę problemów, sam nie wiem czemu to zrobiłem. Wszystko, co mogę powiedzieć, to to, że nie powinienem był tego robić i myliłem się". No i na tym się skończyło."
Mike Muir (Suicidal Tendencies)

"Dave Mustaine to palant. Nie jestem kimś, kto poniża ludzi i obgaduje ich za plecami, ale w czasie tej trasy on publicznie stwierdził na łamach jakiejś gazety, że jesteśmy nieprofesjonalni, niewystarczająco dobrzy i nie zasługujemy na granie w ramach trasy Clash Of The Titans. Mówił, że Mike nie umie śpiewać - "śpiewa jak żaba", powiedział coś głupiego w tym stylu. Potem, jak to ma w zwyczaju, powiedział, że był wtedy odurzony i przeprosił. Dave ma farta, ze Mike faktycznie mu nie wpierdolił, bo na to zasługiwał. Możesz spytać kogokolwiek." Mike Clark (Suicidal Tendencies)
Choćby takie jego zachowania pokazują ze zdanie Mustaine'a jest gówno warte. Najpierw napieprzy głupot, potem się wypiera w żywe oczy a później przeprasza. Szkoda gadać
Dlatego napisze to samo co tak pisałem kiedyś tam wcześniej. Pamiętam doskonale wywiady z Dave'em i to jak obrzucał gównem (bo już nawet nie błotem, bo jechał ostro) gwiazdy rocka i na 100% padła nazwa Bon Jovi. Dobrze to pamietam bo w tamtych latach w Polsce kiedy panowała tendencja do podążania za co raz większa ekstremą takie hasła na ludzi zwyczajnie działały (w tym i na mnie). A to że Megadeth i Bon Jovi występowali razem na trasie w 1988 roku i Dave zobaczył że ten cały Jon Bon Jovi, kiedy wspólnie pochlali i poćpali to wcale nie taki skurwysyn jak wcześniej myślał, no to zbijali sobie piątki i Dave zwyczajnie jak to on ma w zwyczaju zmienił o tym zespole zdanie. Mustaine w wywiadach wyzywał takze rózne inne zespoły typu Hellion albo The Great Kat. Dlaczego to dokładnie nie pamietam bo to sie czytało ze 35 lat temu ale widac było że mieli coś do siebie
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: octavian »

ale właśnie z drugiej strony fajnie jest chodzić na koncerty Mustaine'a który w kierunku dzieci rzuca hasło "Jebane dziwki, ssijcie mi kurwa pałę" :wink:
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

octavian pisze: pt cze 24, 2022 4:06 pm
ale właśnie z drugiej strony fajnie jest chodzić na koncerty Mustaine'a który w kierunku dzieci rzuca hasło "Jebane dziwki, ssijcie mi kurwa pałę" :wink:
Byłem na 20 i nic takiego nie powiedział

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Bon Dzosef pisze: pt cze 24, 2022 3:26 pm XDDDD wyobrazam sobie w jakich emocjach to musiałeś pisac przed komputerem
Przestań bo sobie to wyobraziłem xD

EDIT
Skojarzyło mi się z jakimś wysrywem z tego słynnego już peja, podobna energia
Obrazek

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

Bon Dzosef pisze: pt cze 24, 2022 4:20 pm
No, a Jan Borysewicz nawet pokazał pałe w latach 80. I to na koncercie z okazji dnia dziecka! To jest dopiero true, nie to co ten Mustgej tylko mówiący o tym
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
pz
-#Administrator
-#Administrator

Bo Jan Bo to jest gość, a tutaj jest jak jest. A tam tylko gadają.

A w międzyczasie posłuchałem nowego Megadeth. Nie porwało mnie, ale słuchało się całkiem spoko.

Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

A z tych 20tu ile razy za niegrzecznych czasów Mustaine'a czyli tak do początku lat dziewięćdziesiątych? Bo jeżeli ani razu to raczej nie masz sie co wypowiadać w tej kwestii bo później Dave jako ugrzeczniony pan i przykładny katolik raczej takich rzeczy nie odwalał
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

octavian pisze: pt cze 24, 2022 5:34 pm
octavian pisze: pt cze 24, 2022 4:06 pm ale właśnie z drugiej strony fajnie jest chodzić na koncerty Mustaine'a który w kierunku dzieci rzuca hasło "Jebane dziwki, ssijcie mi kurwa pałę" :wink:
A z tych 20tu ile razy za niegrzecznych czasów Mustaine'a czyli tak do początku lat dziewięćdziesiątych? Bo jeżeli ani razu to raczej nie masz sie co wypowiadać w tej kwestii bo później Dave jako ugrzeczniony pan i przykładny katolik raczej takich rzeczy nie odwalał
A ty na ilu w 90?

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Bon Dzosef pisze: pt cze 24, 2022 5:54 pm
octavian pisze: pt cze 24, 2022 5:34 pm

A ty na ilu w 90?
Nie byłem ani razu w dziewięćdziesiątych. Ale to przecież nie ja pisze z przekonaniem jaki jest Mustaine na koncertach i poza nimi względem dzieci :wink: A jeżeli nie byleś ani razu to raczej nie masz się co wypowiadać w tym temacie. No chyba ze byłeś na gigu Bad Brains, Slayer i Megadeth w latach osiemdziesiątych to zwracam honor :D
Ostatnio zmieniony pt cze 24, 2022 6:05 pm przez octavian, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Przecież przed chwilą pisałes xD

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Bon Dzosef pisze: pt cze 24, 2022 6:05 pm Przecież przed chwilą pisałes xD
Co przed chwilą pisałem? To ja napisałem: "Byłem na 20 i nic takiego nie powiedział" ????
Ostatnio zmieniony pt cze 24, 2022 6:06 pm przez octavian, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Bon Dzosef pisze: pt cze 24, 2022 6:06 pm
Ja jedynie zacytowałem gościa z Cro-Mags który opowiadał te historie o Mustainie
ODPOWIEDZ