Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Megadeth
Czyli jak gosć z Cro-Mags raz coś powiedział, to znaczy że wszystkie koncerty Megadeth tak wyglądają i to jest złe, bo zamiast coś tam gadać powinien bić ludzi w koszulkach Bon Jovi? Bo trochę się gubię.
A ktoś gdzies napisał ze wszystkie koncerty Megadeth tak wyglądają? Podałem ten jeden konkretny przykład. I to nie ja sie głupio wychyliłem ze byłem na 20tu koncertach Megadeth skoro an irazy w czasach kiedy Mustaine takie rzeczy odwalał. Chciałes sie pochwalić ze byłes na ich koncertach 20 razy ?Bon Dzosef pisze: ↑pt cze 24, 2022 6:08 pm Czyli jak gosć z Cro-Mags raz coś powiedział, to znaczy że wszystkie koncerty Megadeth tak wyglądają i to jest złe, bo zamiast coś tam gadać powinien bić ludzi w koszulkach Bon Jovi? Bo trochę się gubię.
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Bon Josefowi widać przydałoby się jeszcze trochę czytania ze zrozumieniem bo chłopak sie juz widać gubi jak jego ryżawy idol 
A jakby to napisał guru Dzosefa - Vorgel - to wszystko i tak jest nieprawda bo Mustaine jest zbyt fajnym koleżką

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie, chciałem was wyśmiać jak zawsze xDoctavian pisze: ↑pt cze 24, 2022 6:13 pmA ktoś gdzies napisał ze wszystkie koncerty Megadeth tak wyglądają? Podałem ten jeden konkretny przykład. I to nie ja sie głupio wychyliłem ze byłem na 20tu koncertach Megadeth skoro an irazy w czasach kiedy Mustaine takie rzeczy odwalał. Chciałes sie pochwalić ze byłes na ich koncertach 20 razy ?Bon Dzosef pisze: ↑pt cze 24, 2022 6:08 pm Czyli jak gosć z Cro-Mags raz coś powiedział, to znaczy że wszystkie koncerty Megadeth tak wyglądają i to jest złe, bo zamiast coś tam gadać powinien bić ludzi w koszulkach Bon Jovi? Bo trochę się gubię.![]()
Dzosef, spokojnie, nie daj sorowokowac. Zlap kilka wdechow frotami Rudego i na pelnym spokoju, piatek jest 
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Dzosef na internecie widać konkretnie szaleje, za to w rzeczywistości na koncertach to strasznie cichy chłopiec... No, ale to chyba raczej normalne już. Wielu internetowych wojowników tak ma
.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Czyli co? Finalnie: Cro-Mags >>>>>> Mustaine finalnie tak? 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ale o czym ty mówisz xD Nie wiem czy jestem cichym chłopcem, wydaje mi się, ze całkiem głośno śpiewam na koncertach
I sorry, to nie ja tu jestem internetowym wojownikiem i to nie ja jaram się biciem ludzi bo słuchają Motley Crue.
Zaraz wyjdzie, że ja robiąc Fuzza jestem internetowym wojownikiem. W sumie to nie byłby pierwszy raz jak mi zarzucają coś takiego 
- LukaSieka

A ja się jaram? Znajdź choćby jeden post gdzie jarałem się czy chwaliłem tego typu rzeczy. Cytowałem, przytaczałem takie historie, a gdzie się tym jarałem?Bon Dzosef pisze: ↑pt cze 24, 2022 7:51 pmAle o czym ty mówisz xD Nie wiem czy jestem cichym chłopcem, wydaje mi się, ze całkiem głośno śpiewam na koncertach.
I sorry, to nie ja tu jestem internetowym wojownikiem i to nie ja jaram się biciem ludzi bo słuchają Motley Crue.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Trochę was traktuje jak jedną osobę, ale jakoś nie widziałem żebyś potępiał rzekome przekopanie Mustaine'a przez Cromags (co nie miało miejsca, no ale wiadomo).LukaSieka pisze: ↑pt cze 24, 2022 9:02 pmA ja się jaram? Znajdź choćby jeden post gdzie jarałem się czy chwaliłem tego typu rzeczy. Cytowałem, przytaczałem takie historie, a gdzie się tym jarałem?Bon Dzosef pisze: ↑pt cze 24, 2022 7:51 pmAle o czym ty mówisz xD Nie wiem czy jestem cichym chłopcem, wydaje mi się, ze całkiem głośno śpiewam na koncertach.
- LukaSieka

nie znam sytuacji, w której by Cro-Mags przekopali Mustaine'a. Znam jedynie tę w której Joseph złapał i uderzył łbem Mustgeja o ścianę oraz tę, kiedy Mustgej uciekał przed pierwszym składem Cro-Mags. I co ja miałem potępiać niby? To, że Mustgej dostał w pysk, bo wyzywał wszystkich dookoła i strugał wielką gwiazdę?Bon Dzosef pisze: ↑pt cze 24, 2022 9:06 pm jakoś nie widziałem żebyś potępiał rzekome przekopanie Mustaine'a przez Cromags (co nie miało miejsca, no ale wiadomo).

1. "The Sick, the Dying... and the Dead!" Mustaine 5:04
2. "Life in Hell[11]"
MustaineDirk Verbeuren
4:12
3. "Night Stalkers" (feat. Ice-T)
MustaineLoureiroVerbeuren
6:38
4. "Dogs of Chernobyl" 6:14
5. "Sacrifice" 4:08
6. "Junkie" Mustaine 3:39
7. "Psychopathy" Mustaine 1:20
8. "Killing Time" 5:13
9. "Soldier On!" 4:54
10. "Célebutante" 3:51
11. "Mission to Mars" 5:24
12. "We'll Be Back" 4:29
Total length: 55:10
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dirk współautorem 
Okładka paskudna, ale to w ogóle bez znaczenia, jeśli płyta będzie na poziomie singla.
Czekam na otwieracz.
Czekam na otwieracz.
Czyli średniawka, 3+
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
I spoko że większość płyty ma po tytule nazwisko Loureiro. Może być dobra rzecz
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01