Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Taki se gig, publika skrajnie chujowa. Stali nie spiewali, porazka. Miałem z metr wolnego miejsca za sobą.
Wpadla kostka Jana, która gral cały podstawowy set.
(Arnhem)
Wpadla kostka Jana, która gral cały podstawowy set.
(Arnhem)
Ostatnio zmieniony śr lip 27, 2022 10:11 am przez Bon Dzosef, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A w ogóle od Graspopu Brus przestał wymieniać kraje przed Blood Brothers i gadka stała się bardzo zachowawcza, chyba dostał opierdol po tym Graspopie i "Russians and Ukrainians".
Na BL Stefek wychodzi po koncercie do ludzi?
@Dzosef
Brus przeczytał jak go tutaj zjebałem, przepuścił przez translator i się zmitygował.
@Budziol
Na forum IM w wątku o BL piszą, że Stefek już nie wychodzi, co miało początek podczas trasy zeszłej jesieni w UK i przypuszczalnie wiązało się z mimo wszystko pewnymi obawami sanitarnymi. Teraz przypuszczają, że nie znajdzie na to sił/czasu, skoro zwykle nast. dnia po występie klubowym ma grać show z Maiden.
M.
Brus przeczytał jak go tutaj zjebałem, przepuścił przez translator i się zmitygował.
@Budziol
Na forum IM w wątku o BL piszą, że Stefek już nie wychodzi, co miało początek podczas trasy zeszłej jesieni w UK i przypuszczalnie wiązało się z mimo wszystko pewnymi obawami sanitarnymi. Teraz przypuszczają, że nie znajdzie na to sił/czasu, skoro zwykle nast. dnia po występie klubowym ma grać show z Maiden.
M.
Niby już znalazłem bilety na Barcelonę lecz ponowie pytanie. Czy ktoś nie ma sprzedaż dwóch biletów na płytę? Lepiej to od swoich kupić niż iść w ryzyko od jakiegoś Hiszpana i Włocha
O, to lipton. Dobrze wiedziećbeaviso pisze: ↑wt cze 28, 2022 9:53 pm @Budziol
M.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Faktem jest, że gdyby mieli jakieś pozytywne testy to mogłoby być ryzyko odwoływania koncertów. A wtedy ubezpieczyciel szpera po Insta i pokazuje, że Stefan wychodzi do ludzi i tam łapie covida.
Hehe, w 2016 w Gdańsku pojechałem tylko po fotę, teraz wystarczy mi muzyka. The Burning chodzi u mnie nonstop a paryski występ BL to był mega sztos. Nie mogę się doczekać Wawy + na pewno pojadę do UK zimą (jeden z gitarzystów to zasugerował).zgo pisze: ↑śr cze 29, 2022 10:08 amO, to lipton. Dobrze wiedziećbeaviso pisze: ↑wt cze 28, 2022 9:53 pm @Budziol
M.![]()
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Zostało mi 4:30 snu i kierunek Zurych 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No i na barierce w drogim Zurychu. 2h do Maiden
^^^ A ten CURIŚ to prawdziwy? Czy taki jak w Vabank II, między Warszawą a Zegrzem ?
M.
M.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Patrzac ile zaplacilem za nocleg to niestety prawdziwy.
Lord of shit też bardzo prawdziwy.....
[/quote]
[/quote]
Nie kumam stania pare godzin, by stać w pierwszym rzędzie i słuchać zespołów których się nie lubi…
[/quote]
Nie kumam stania pare godzin, by stać w pierwszym rzędzie i słuchać zespołów których się nie lubi…
On ich nie słucha, zakłada wtedy słuchawki
. I propsy za to.
prodiża kabel wskazał mi drogę
Dlatego ja przychodzę na
Maiden w trakcie doctor doctor
Maiden w trakcie doctor doctor
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

[/quote]
[/quote]
Nie lubie ogladac koncertow z innego miejsca niż barierka, nie tylko Maiden. Trzeba się przemęczyć, posłuchać czegoś na słuchawkach, poczytać forum itd
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Bardzo fajny gig, nie był może topowym, ale bawilem się dobrze. Murray dzisiaj wyjątkowo zadowolony, za to pod względem fantow lewa strona to był jakiś dramat. Raptem jedna kostka, do tego wokol kilku kolegow Thorgala.
Rano idę pozwiedzać, a wieczorem do Kolonii
Rano idę pozwiedzać, a wieczorem do Kolonii
-
Deleted User 4876
Przyjebał się o tę kartkę do Hansena i kuwa 4ty już rok dalej się przy tym onanizuje w co drugim wątku.
Kiedyś już to wyjaśniałem, ale żeby zamknąć temat dokumentnie to kostkę Hansena poprosiłem na jego insta kilka tygodni przed praskim gigiem i mu napisałem o kartce, żeby wiedział kto i o co go będzie prosił. Także dlatego mi tego picka w Pradze podał do dłoni. Żeby było zabawniej, to w środę w Wiedniu sam mi rzucił bez proszenia czy cuś, ale był niedolot - jednak ochroniarz mi ją podał. Obok mnie stał na oko 10-cio latek - i bez żadnego żalu mu tę kostkę oddałem. A była to jedyna kostka Kaia rzucona na środku barierek.
sorry za offtop, ale rzygać mi się już chce od zaczepek Dzosefa - prymitywny dzieciak i tyle.
Kiedyś już to wyjaśniałem, ale żeby zamknąć temat dokumentnie to kostkę Hansena poprosiłem na jego insta kilka tygodni przed praskim gigiem i mu napisałem o kartce, żeby wiedział kto i o co go będzie prosił. Także dlatego mi tego picka w Pradze podał do dłoni. Żeby było zabawniej, to w środę w Wiedniu sam mi rzucił bez proszenia czy cuś, ale był niedolot - jednak ochroniarz mi ją podał. Obok mnie stał na oko 10-cio latek - i bez żadnego żalu mu tę kostkę oddałem. A była to jedyna kostka Kaia rzucona na środku barierek.
sorry za offtop, ale rzygać mi się już chce od zaczepek Dzosefa - prymitywny dzieciak i tyle.
Oj chyba miałeś kiepski wieczór skoro wcześniej przez 3 lata niespecjalnie na to reagowałeś, ba - nawet wielokrotnie obracałeś to w żart i pokazywałeś, że masz dystans a tu taki wybuch. Spokojnie thorgal - to już weszło do forumowego żargonu i nie zmienisz tego. Tak jak jest cytat o Kiss, koszule Dejwa itp. tak i będzie kartka thorgala.
-
Deleted User 5490
... i tak jak jest nos tapira.