Z sektorem na płycie czy bez?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Z sektorem na płycie czy bez?
chyba nie ma co panikowac 90% osob pewnie nie bedzie wiedzialo o tym sektorze. Chyba ze Mystic oficjalnie bedzie o tym informowal, albo wy bedziecie za duzo paplac 
hehe
jakie podejście
teraz możemy na wszystkich forach pisać, że sektora nie bedzie
btw. przed metallicą nie wiedziałem, że będzie takowy sektor, ale oglądając duże koncert na kompie doszedłem do wniosku, że na pewno będzie coś w tym stylu, nie wyobrażałem sobie tylko jak to zrobią
myślałem, że będzie żywioł, ileś wpuszczą a potem won
jakie podejście
teraz możemy na wszystkich forach pisać, że sektora nie bedzie
btw. przed metallicą nie wiedziałem, że będzie takowy sektor, ale oglądając duże koncert na kompie doszedłem do wniosku, że na pewno będzie coś w tym stylu, nie wyobrażałem sobie tylko jak to zrobią
myślałem, że będzie żywioł, ileś wpuszczą a potem won
I tak wszyscy mają równe szanse. Każdy może stać przed stadionem o której chce.Eddie Rips Up Mystic Fest pisze:. Wszyscy będą mieli równe szanse a nie tak że są równi i równiejsi
Nie rozumiem trochę, że o wpuszczeniu do niego będzie decydowała kolejność wejścia na koncert.
czyli jak?
czyli jak?
pierwsi ktorzy wchodza dostaja opaski, nastepni nie 
czyli nie będzie rozdawanie przed stadionem, tak??
Raczej bedzie tak że jak już sie ludzie grzecznie
w kolejce do wejśc ustawią to boczkiem przejdą ochroniaże i zaczną tym pierwszym rozdawac opaski.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie wiadomo. Zobaczy się.Man_Of_The_Edge pisze:czyli nie będzie rozdawanie przed stadionem, tak??
W każdym razie im wcześniej przybędziesz, tym większa szansa, że dostaniesz się do tego sektora.
Oczywiście liczymy też na jakiś pakiet opasek dla FC...
Wiesz, ja jestem z Katowic
mogę tam być o 5 rano
chodzi tylko o to czy będę musiał stać w kolejce czy będę mógł walnąć się na polance i czekać, aż wyjdą z opaskami i do nich podejść
mimo to liczę na pakiet dla fc
mogę tam być o 5 rano
chodzi tylko o to czy będę musiał stać w kolejce czy będę mógł walnąć się na polance i czekać, aż wyjdą z opaskami i do nich podejść
mimo to liczę na pakiet dla fc
Ja zaraz po pojawieniu sie pod stadionem idę pod wejście. Tylko najpierw sie wysikam 
z jednej strony taki sektor ma swoje plusy, ale jednak chyba lepiej byloby bez sektora. chociaz moze na tak wielkich koncertach jest to potrzebne
zdecydowanie jest potrzebne
wyobraż sobie, że napiera nawet 15 000 - masakra
wyobraż sobie, że napiera nawet 15 000 - masakra
Nie chcę robic zamieszania ale wyobraźcie sobie jaki to może byc choas-Ci którzy nie dostaną się do tych "wyróżnionych" przez różnicę kilku osób. Można mieć wtedy raczej pretensje tylko do siebie... 
O której przypuszczalnie zacznie się cała impreza?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To pytanie należało umieścić w innym temacie.mystic666 pisze:O której przypuszczalnie zacznie się cała impreza?
Ale skoro są Święta... Na razie nic nie wiadomo. Jak będzie znany pełny rozkład festiwalu to z pewnością wrzucimy go na stronę.
a na RiR byl taki sektor ?? tam bylo kilkanascie tysciecy ludzi wiecej
a chyba nie widizalem takiego czegos ...
Własnie kurcze też sobie takie pytanie zadaje. Powinno to być na bilecie a nie mamystic666 pisze:O której przypuszczalnie zacznie się cała impreza?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie wiem. Z tego co widziałem na zdjęciach to nie. Mam gdzieś dużą fotkę z lotu ptaka całego obszaru, na którym odbywał się RIR. Postaram się Wam ją zapodać jeśli chcecie.Michcio pisze:a na RiR byl taki sektor ?? tam bylo kilkanascie tysciecy ludzi wieceja chyba nie widizalem takiego czegos ...
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

No jasne że chcemy 
Proste że chcemy