No widzisz, ja liczyłem na to samo a dostałem senjutsuSardi z Batumi pisze: ↑pn cze 27, 2022 1:15 pmOtóż ma. Ludzie już byli na tej trasie w 2018, pewnie chcieliby coś innego
24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
Witajcie chłopaki i dziewczęta.
Ze względów osobistych nie będę mógł uczestniczyć w koncercie Iron Maiden na stadionie narodowym w Warszawie. Z tego powodu mam do sprzedania 2 wejściówki - sektor G23 (trybuna górna) rząd 9 miejsca 238 i 237. Bilety są z ebilet (ta wersja z nadrukowanym Eddiem). Bilety warte 458 zł + obsługa techniczna ebilet. Sprzedam za 375 zł.
Ze względów osobistych nie będę mógł uczestniczyć w koncercie Iron Maiden na stadionie narodowym w Warszawie. Z tego powodu mam do sprzedania 2 wejściówki - sektor G23 (trybuna górna) rząd 9 miejsca 238 i 237. Bilety są z ebilet (ta wersja z nadrukowanym Eddiem). Bilety warte 458 zł + obsługa techniczna ebilet. Sprzedam za 375 zł.
Gdybym sie zdecydowal na zakup z drugiej reki,jak sie miewa sprawa ze zmiana danych osobowych,ile sobie cenia???
Szczerze mówiąc nie wiem, ale to nie ma znaczenia - nawet niech to kosztuje 50 zł to zrobię to gratis. Nie zależy mi na "zarobieniu" czy skorzystaniu. Nie chce być całkiem w plecy.
Powitać. Chciałem małe ogłoszenie dać.
Z powodów osobistych nie mogę być na koncercie w Warszawie i mam do sprzedania dwa bilety na płytę w cenie 299 lub do dogadania
Jeśli będzie potrzeba to na własny koszt zmienię dane w bilecie. Pozdrawiam serdecznie. Up the Irons. Jak ktoś chętny to zapraszam na PW lub tutaj
Z powodów osobistych nie mogę być na koncercie w Warszawie i mam do sprzedania dwa bilety na płytę w cenie 299 lub do dogadania
-
Lonerunner
- -#Prisoner

Nie szkoda Ci koncertu? Kto wie kiedy do nas przyjadą kolejny raz. Daj ogłoszenie na polskich grupach Iron Maiden, ludzie chcą kupić...Pichu pisze: ↑sob lip 02, 2022 12:56 pm Powitać. Chciałem małe ogłoszenie dać.
Z powodów osobistych nie mogę być na koncercie w Warszawie i mam do sprzedania dwa bilety na płytę w cenie 299 lub do dogadaniaJeśli będzie potrzeba to na własny koszt zmienię dane w bilecie. Pozdrawiam serdecznie. Up the Irons. Jak ktoś chętny to zapraszam na PW lub tutaj
>z powodów osobistych nie mogę być na koncercie
>NiE sZkOdA Ci KoNcErTu???
>NiE sZkOdA Ci KoNcErTu???
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- blackcocker
- -#Moderator

jezus, znowu ty XD
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
Szkoda i to nie wiesz jak bardzo. Ale nie mogę pójść.
Ostatnio zmieniony sob lip 02, 2022 2:02 pm przez Pichu, łącznie zmieniany 1 raz.
Znowu Ty czyli kto?
- blackcocker
- -#Moderator

#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
A jakie to te grupy, bo żadnej nie znam, a chętnie wrzucę?Lonerunner pisze: ↑sob lip 02, 2022 1:32 pmNie szkoda Ci koncertu? Kto wie kiedy do nas przyjadą kolejny raz. Daj ogłoszenie na polskich grupach Iron Maiden, ludzie chcą kupić...Pichu pisze: ↑sob lip 02, 2022 12:56 pm Powitać. Chciałem małe ogłoszenie dać.
Z powodów osobistych nie mogę być na koncercie w Warszawie i mam do sprzedania dwa bilety na płytę w cenie 299 lub do dogadaniaJeśli będzie potrzeba to na własny koszt zmienię dane w bilecie. Pozdrawiam serdecznie. Up the Irons. Jak ktoś chętny to zapraszam na PW lub tutaj
Iron Maiden Poland na fb, powstawiaj też na biletowe, tylko strzeż się wrzucania zdjęć biletu z widocznym kodem kreskowym, bo wielu się już na tym przejechałobrezdi pisze: ↑sob lip 02, 2022 4:12 pmA jakie to te grupy, bo żadnej nie znam, a chętnie wrzucę?Lonerunner pisze: ↑sob lip 02, 2022 1:32 pmNie szkoda Ci koncertu? Kto wie kiedy do nas przyjadą kolejny raz. Daj ogłoszenie na polskich grupach Iron Maiden, ludzie chcą kupić...Pichu pisze: ↑sob lip 02, 2022 12:56 pm Powitać. Chciałem małe ogłoszenie dać.
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Byliśmy w Pradze, byliśmy w köln teraz zamierzamy jechać do Stanów w październiku. Jest opcja taniego hotelu nie przekraczającego tysiąc euro?
Zależy gdzie, zależy na ile. 
-
Xardas2309
- -#Invader

Mam może trochę dziwne pytanie. Czy z plecakiem. Takim zwykłym szkolnym wpuszcza mnie na koncert ? Jadę z okolic Krakowa więc mały zapas picia jedzenia i kurtki muszę wziąć ze sobą w razie deszczu.
Czy to jednak za duży bagaż. Gdzieś czytałem że bagaż max formatu A4.
Nie wpuszczą, każą oddać do depozytu za jedyne 50złXardas2309 pisze: ↑pn lip 04, 2022 11:22 am Mam może trochę dziwne pytanie. Czy z plecakiem. Takim zwykłym szkolnym wpuszcza mnie na koncert ? Jadę z okolic Krakowa więc mały zapas picia jedzenia i kurtki muszę wziąć ze sobą w razie deszczu.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
-
Xardas2309
- -#Invader

Ok dzięki. Właśnie to też znalazłem w regulaminie. No trudno, trochę się przeorganizujęSardi z Batumi pisze: ↑pn lip 04, 2022 11:36 amNie wpuszczą, każą oddać do depozytu za jedyne 50złXardas2309 pisze: ↑pn lip 04, 2022 11:22 am Mam może trochę dziwne pytanie. Czy z plecakiem. Takim zwykłym szkolnym wpuszcza mnie na koncert ? Jadę z okolic Krakowa więc mały zapas picia jedzenia i kurtki muszę wziąć ze sobą w razie deszczu.
-
Deleted User 4876
za to z workami wpuszczają - przynajmniej ostatnio zaobserwowałem, że zagranicą wszędzie tam gdzie piszą o A4 - to worki przechodzą.
-
Lonerunner
- -#Prisoner

Oby dojechali do Polski z tym koncertem, nowa odmiana koronawirusa ujawniła się w Hiszpanii. Shit!