Dokładnie. Z kartek przecież wiele razy tu żartowaliśmy przy okazji różnych koncertów i często byłeś przy tym wspominany i uczestniczyłeś w tych dyskusjach. Ale może i "niechęć" do Dzosefa wpłynęła na tą reakcję.
Szczerze mówiąc kilka razy byłem na Maiden z przodu i nie kojarzę kartek. W ogóle mi się nie kojarzył ten zespół z fanami proszącymi w ten sposób o suweniry
PS. To jeszcze mały offtop dotyczący kartek. Oglądałem ostatnio jakiś koncert Springsteena z Portugalii. Tam to pani miała "horą curkem". Na tekturze miała mniej więcej taki tekst: "Bruce obiecałam synowi, że przywiozę mu twoją harmonijkę. Nie pozwól mi go zawieść / spraw bym go nie zawiodła"
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Na Mysticu był jakiś ojciec horej curki z Czech i nie znał nawet tekstów utworów. A żebrał od Opeth i Judasów, miał rozmach.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Schizoid pisze: ↑pt lip 01, 2022 10:41 am
Na Mysticu był jakiś ojciec horej curki z Czech i nie znał nawet tekstów utworów. A żebrał od Opeth i Judasów, miał rozmach.
Jezu jaki to byl cymbał xD
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Schizoid pisze: ↑pt lip 01, 2022 10:41 am
Żelazny pisze: ↑pt lip 01, 2022 10:56 am
W 2019 na brutalu kiedy była seria Metal Church - Sodom - Testament - Anthrax jeden typ miał kartkę na każdy z zespołów i tylko zmieniał
W 2019 na brutalu kiedy była seria Metal Church - Sodom - Testament - Anthrax jeden typ miał kartkę na każdy z zespołów i tylko zmieniał
Klasa. Dobrze przygotowany.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Cztery córy miał tata,
Stary metal Pepiczek.
Każda piękna, bogata,
Każda chciała mieć picka.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Cztery córy miał tata,
Stary metal Pepiczek.
Każda piękna, bogata,
Każda chciała mieć picka.
Cztery cory miał thorgal
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: ↑wt sie 18, 2026 9:50 pm
Jebać czarnuchów
Patrzac ile zaplacilem za nocleg to niestety prawdziwy.
Lord of shit też bardzo prawdziwy.....
Nie kumam stania pare godzin, by stać w pierwszym rzędzie i słuchać zespołów których się nie lubi…
[/quote]
Nie lubie ogladac koncertow z innego miejsca niż barierka, nie tylko Maiden. Trzeba się przemęczyć, posłuchać czegoś na słuchawkach, poczytać forum itd
[/quote]
Ja na koncerty idę słuchać muzyki, a słuchanie spod barierki nie jest idealnym rozwiązaniem. A oglądać starych dziadków to faktycznie musi być mocne przeżycie xD
Nie no, słuchać to można z dobrego zestawu w domu względnie w samochodzie.
Na koncert idę po to, żeby zobaczyć brak górnej prawej czwórki w uzębieniu basisty.
No, na ogół, ale w Wawie pójdę popatrzyć z dystansu, ciesząc się do 20.00 zimnym pilsnerkiem w Ceskiej, bo ile razy można męczyć się od popołudnia na FTTB? No i znowu ktoś by mi wpierdo...ił jak w Krakowie, a po co mi to?
beaviso pisze: ↑pt lip 01, 2022 9:34 pm
Nie no, słuchać to można z dobrego zestawu w domu względnie w samochodzie.
Na koncert idę po to, żeby zobaczyć brak górnej prawej czwórki w uzębieniu basisty.
No, na ogół, ale w Wawie pójdę popatrzyć z dystansu, ciesząc się do 20.00 zimnym pilsnerkiem w Ceskiej, bo ile razy można męczyć się od popołudnia na FTTB? No i znowu ktoś by mi wpierdo...ił jak w Krakowie, a po co mi to?
M.
Że dopiero w tym roku ten Twój wpierdol ogarnęłam...
Ostatnio zmieniony pt lip 01, 2022 10:55 pm przez Pati, łącznie zmieniany 1 raz.
Patrzac ile zaplacilem za nocleg to niestety prawdziwy.
Lord of shit też bardzo prawdziwy.....
Nie kumam stania pare godzin, by stać w pierwszym rzędzie i słuchać zespołów których się nie lubi…
Nie lubie ogladac koncertow z innego miejsca niż barierka, nie tylko Maiden. Trzeba się przemęczyć, posłuchać czegoś na słuchawkach, poczytać forum itd
[/quote]
Ja na koncerty idę słuchać muzyki, a słuchanie spod barierki nie jest idealnym rozwiązaniem. A oglądać starych dziadków to faktycznie musi być mocne przeżycie xD
[/quote]
No i widzisz, przez to nie masz czasu czytać forum
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Jebać czarnuchów
Murzyn z piwna wieza na głowie
Agresywna naćpana fanka lord, do ktorej klei się kilku typow żeby po koncercie ją wyruchac
Jakas bijatyka
Jakas awantura
Nie jest nudno w Kolonii
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Jebać czarnuchów