Swoją drogą - pamiętam jak wracałem do Bytomia z biesiady Tyskiego w tym roku - właśnie 6. Tłok był niemożliwy... ale dzięki temu zupełnie obca dziewczyna siedziała mi na kolanach
dworzec PKP
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- real_alien
- -#Long distance runner

Re: dworzec PKP
Najlepiej tak jak mówi Laurana - 6 albo 41 spod dworca
Stają obok śląskiego.
Swoją drogą - pamiętam jak wracałem do Bytomia z biesiady Tyskiego w tym roku - właśnie 6. Tłok był niemożliwy... ale dzięki temu zupełnie obca dziewczyna siedziała mi na kolanach
Koniec oftopa 
Hahaha Killer fajna masz rangeKILLER pisze:Jesli tramway'em z Łodzi to tylko Łódź Kaliska
Sorry za off-top, ale nie moglem sie powstrzymac
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Hehe, ja też.Kroczniok pisze:Hahaha Killer fajna masz range![]()
Sorry za off-top, ale nie moglem sie powstrzymac
Widocznie prezent świąteczny od któregoś Admina/Moda.
Zaznaczam, że nie ode mnie.
fajny prezent
nie wytrzymam zaraz

nie wytrzymam zaraz
Dlaczego inni są faworyzowani na tym forum i za co (myśle oczywiście o KIller'rze)

Ostatnio zmieniony sob gru 25, 2004 12:53 pm przez Eol_Eddie, łącznie zmieniany 1 raz.
UpTheIrons
za głupote.
]Eol_Eddie pisze:Dlaczego inni są fworyzowani na tym forum i za co (myśle oczywiście o KIller'rze)![]()
Hehehe, jezeli bycie forumowym matołem to faforyzowanie, to ja bym sie tak nie upominała
PS. Wybaczcie mu on ma dopiero 14 lat
- likipiki
- -#Lord of the flies

Kea już się zdradziła w offtopowni, że to zrobiła 
Slayer, Blood Brother, Kszaku (ileś tam) nie mają więcej od Killera a tak głupotą nie świecą jak Zabijaka
Slayer, Blood Brother, Kszaku (ileś tam) nie mają więcej od Killera a tak głupotą nie świecą jak Zabijaka
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Niech chłopak wyciągnie z tego jakiś morał na przyszłość - Święta to doskonała okazja do przemyśleń.
A tego piętna nie będzie przecież nosił wiecznie.
Koniec off-topa.
A tego piętna nie będzie przecież nosił wiecznie.
Koniec off-topa.
Koncert Ironów będzie moim pierwszym koncertem w innym mieście i to jeszcze tak odległym od mojego. I mam pytanie. Czy zdążyłbym na pociąg startujący z Katowic o godznie 00:55 po koncercie??
Mysle ze spokojnie. Koncert powinien zakonczyc sie w granicach 23:00 - 23:30. Tyle ze musialbys sie raczej szybko ulatniac po koncercie, zanim wiara opusci stadium to troche potrwa - nie wiem tez ja z tramwajem do katowic, ale o tej porze cos chyba jeszcze jezdzi - tramwaj to jest moze 15 minut i jestes na dworcu, wiec problemu nie maZoltan pisze:Koncert Ironów będzie moim pierwszym koncertem w innym mieście i to jeszcze tak odległym od mojego. I mam pytanie. Czy zdążyłbym na pociąg startujący z Katowic o godznie 00:55 po koncercie??
A wiecie coś na temat cen biletów PKP przejazd Olsztyn-Katowice. Na stronie pkp albo nic nie ma, albo nie moge znaleźć 
Pospieszny 2 klasa caly bilet - ok 52 zeta - ulgowy okolo 33
Po Metallice były podstawiane specjalne tramwaje na pętli zaraz obok stadionu, więc jeśli będzie tak samo teraz, z powrotem na dworzec problemu nie będzie. Oczywiście oprócz mało komfortowych warunków w tramwajuSzymon pisze:nie wiem tez ja z tramwajem do katowic, ale o tej porze cos chyba jeszcze jezdzi
ja po Mecie o 1 byłem w domu nie śpiesząc się, a mieszkam kawałek za dworcem, więc looz 
Koło pierwszej jest pociąg z Katowic do Krakowa, ja potem mam przesiadke na pociąg do Olsztyna. Jak będzie w takich pociągach? Czy da się tam wejść? Czy może do pociągów siada określona liczba osób z wykupionymi biletami? W takij sytuacji rezerwacja biletów to najlepszy pomysł.
-
_Sand_man_
- -#Invader

Spoko dla każdego starczy miejsca ( ah ten powrót z Ironów w Katowicach - na baczność do Wrocławia :rocx :rocx ) Będzie ścisk ale nic czego by się nie dało przetrzymaćZoltan pisze:Koło pierwszej jest pociąg z Katowic do Krakowa, ja potem mam przesiadke na pociąg do Olsztyna. Jak będzie w takich pociągach? Czy da się tam wejść? Czy może do pociągów siada określona liczba osób z wykupionymi biletami? W takij sytuacji rezerwacja biletów to najlepszy pomysł.