kupione/pożyczone/zamienione/ukradzione
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 8107
Re: kupione/pożyczone/zamienione/ukradzione
Biorę 500 zł i idę na giełdę winyli/cd/kaset do Galerii Kazimierz (mam nadzieję, że wszystkiego nie wydam) może sobie kupię coś fajnego
miało iść na Opeth ta kasa plus flixbus i jeszcze by coś zostało, ale na pewno nie wykupią na nich biletów 
-
Deleted User 5490
Budgie - Nightflight
Budgie - You're All Living in Cuckooland
Kreator - Hate Über Alles
Budgie - You're All Living in Cuckooland
Kreator - Hate Über Alles
Ten ostatni studyjny Budgie niestety kiepski.
-
Deleted User 8107
Kupiłem 16 płyt zmiescilem sie w 5 stowach: Sting, Judasi (składanka), Japoński Maiden, Fates Warning, Opeth, Metallica i ZZ top.
-
Deleted User 5490
Gratuluję oddania zespołom bo ja bym nie ruszał tego nawet kijemPierre Dolinski pisze: ↑sob cze 18, 2022 5:13 pmNo nie tylko Iron Maiden zaniżają loty. Ale skoro kupiłem Senjutsu, co prawda pirackie w jewelu, to i znalazłem kasę na oryginalne Budgie.![]()
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Tobie się podoba jak Łoza "spiewa" o cipki smaku, rozumiem że czyste melodie z Senjutsu mogą nie siadać hehe
Ty lubisz zaśpiewy Mustaine'a więc rozumiem jak takie szroty jak Senjutsu mogą spokojnie ci wchodzić he heBon Dzosef pisze: ↑sob cze 18, 2022 7:17 pm Tobie się podoba jak Łoza "spiewa" o cipki smaku, rozumiem że czyste melodie z Senjutsu mogą nie siadać hehe
-
Deleted User 8107
A gdzie takie coś dorwałeś? jest książeczka?Pierre Dolinski pisze: ↑sob cze 18, 2022 5:13 pm Ale skoro kupiłem Senjutsu, co prawda pirackie w jewelu
-
Deleted User 5490
Jest książeczka. Podejrzewam, że wyrób ukraiński, albo kacapski. Mignęło mi kiedyś przed oczami na allegro, więc wyrwałem za grosze.
O ile wiem to ruskie to popełnili.
-
Deleted User 5490
Pewnie tak. Właściwie to głównie u nich są takie nielegalności.
A i owszem. Podrabiają też prawie bezbłędnie stare wydania płyt dziady.
-
Deleted User 5490
Po 24 lutego już nic nie kupię, ale mieli sporo fajnych rzeczy, których na zachodzie nie uświadczysz.
A właśnie przed oczami mignął mi ruski King Diamond (In Concert 1987)Pierre Dolinski pisze: ↑sob cze 18, 2022 11:05 pm Po 24 lutego już nic nie kupię, ale mieli sporo fajnych rzeczy, których na zachodzie nie uświadczysz.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 5490
Z allegro? Pewnie niejaki gazpacho..... o ile go jeszcze nie wywalili z allegro.
Ta, to on
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 5490
Nigdy od niego nie kupowałem, bo trochę negatywów gość ma. Ja generalnie już mało kupuję na allegro używek, bo niestety ludzie sprzedają płyty porysowane jako idealne. Nie wierzę, że są ślepi i nie wiedzą co mają na półkach, żeby nie móc tego uczciwie opisać. Dużo szonów po prostu na polskich handlowniach.
-
Deleted User 8107
Byłem na giełdzie, ale bardzo słaby wybór, kupiłem 12 cd za 190 zł, opłacalo sie (Blur, Radiohead, Sting, Phill Collins itp)
-
Deleted User 8107
Byłem na giełdzie, kupiłem tylko 4 płyty, ale za to jakie - pierwsze wydania Queensryche - Promised Land, King Diamond - The Eye (miałem te z 97? chyba) Depeche Mode - amerykańskie Songs of the Faith and Devotion i pierwsze wydanie Ram it Down - Judasów