24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: 24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
Wcale nie było o tym już kilku dyskusji
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
-
Deleted User 4876
Przed chwilą była płyta na ticketmasterze - ale już nie ma heh
Spoko. Coś znalazłem. Mimo wszystko ciekawy jestem, czy ktoś już jednak kolekcjonerski bilet dostał, bo do koncertu niecałe dwa tygodnie, a wiec teoretycznie powinni już wysyłać.
Pewnie będą dorzucać niewielkie pule raz na jakiś czas.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Zajebiście mu się japa cieszy, nie?Pierre Dolinski pisze: ↑pn lip 11, 2022 9:39 pm Scoobany. Masz fajnego hobbita w awatarze.
Jedyna szansa dla cherlaków z EE to przykuć się kajdankami do barierki.![]()
-
Deleted User 5490
Jest tu tak przekonywujący, że mam wrażenie, że w tej chwili naprawdę cieszy się tym co robi, choć od lat mam o nim inne zdanie.
thorgal_30 pisze: Nie no mając wiedzę o FTTB to kupno EE = totalny brak szacunku do piniondzaZa te 200 PLN już lepiej se koszulkę kupić, albo czort wie...wodę mineralną. Ale co kto lubi. W każdym razie mój apel do Sanatorian wciąż ważny, jak mnie który posiadacz FTBB wpuści na czas występu Sharon na żelastwo to peany na jego cześć pisał będę po wsze czasy.
Hmmm, no w sumie racja. 90 kg masy to jakoś się do przodu dopcham. Z kulturką rzecz jasna.
Zobaczysz, że on pierwszy zrezygnuje z tego zespołu.Pierre Dolinski pisze: ↑wt lip 12, 2022 7:11 pm Jest tu tak przekonywujący, że mam wrażenie, że w tej chwili naprawdę cieszy się tym co robi, choć od lat mam o nim inne zdanie.
Przecież to fota z The Book of Souls Tour.Pierre Dolinski pisze: ↑wt lip 12, 2022 7:11 pm Jest tu tak przekonywujący, że mam wrażenie, że w tej chwili naprawdę cieszy się tym co robi, choć od lat mam o nim inne zdanie.
Po tym jak widzę stan wizualny Nicko to chyba jestem innego zdania.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Nita Strauss ma akurat wolneGeri666 pisze: ↑wt lip 12, 2022 7:18 pmZobaczysz, że on pierwszy zrezygnuje z tego zespołu.Pierre Dolinski pisze: ↑wt lip 12, 2022 7:11 pm Jest tu tak przekonywujący, że mam wrażenie, że w tej chwili naprawdę cieszy się tym co robi, choć od lat mam o nim inne zdanie.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Nita już w coś nowego zaangażowana, tylko jeszcze nie ujawniła, ma to zrobić niedługo. Ona lubi Dream Theater... 
-
Deleted User 5490
To może z żoną Petrucciego coś dłubią razem.
No, o tym mowie. Już jest dogadana z Rodem, wlatuje za Dejwa i Janicka i od razu poziom skoczyZakkahletz pisze: ↑wt lip 12, 2022 11:42 pm Nita już w coś nowego zaangażowana, tylko jeszcze nie ujawniła, ma to zrobić niedługo. Ona lubi Dream Theater...![]()
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Cześć! Czy komuś z Was udało się uzyskać od Ticketmaster informację, kiedy można spodziewać się przesyłki z biletem kolekcjonerskim? Na zgłoszenia mailowe nie odpowiadają, telefon do działu obsługi klienta ciągle zajęty, do koncertu zostało niewiele ponad tydzień, a bilet nadal nie został wysłany.
Nie przejmuj się - pewnie dotrze na początku przyszłego tygodnia. Jeśli nie, to w razie czego w dniu koncertu z samego rana robimy na miejscu rozpierdol z numerem zamówienia i kwitami 
Dzięki, zgłaszam akces do rozpierdolu!
Który wygląda na to, że jednak nie będzie potrzebny, jako że przed chwilą otrzymałem maila o nadanej przesyłce kurierskiej, widać Ticketmaster siedzi na Sanktuarium, haha. 
Na oficjalnym forum jest paru wqrwionych osobników, którzy już wyjechali w podróż i nie mają szansy odebrać tak późno wysłanego biletu kolekcjonerskiego.
M.
M.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Polskie live nation to sa jednak wyjątkowi debile.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
-
Deleted User 4876
Ebilet dzisiaj rzucił całe 2 bilety na płytę
tak się zmieniają z ticketmasterem heh
Dostałem dziś maila od shitmastera
Hi,
We would like to inform you that we will not send your collector ticket, because it is too late for it. Your tickets can be collected on the day of the event at the venue at gate 2 at PGE Narodowy in Warsaw.
Ciekawe czy przy odbiorze będą zwracac kasę za wysyłkę?
Hi,
We would like to inform you that we will not send your collector ticket, because it is too late for it. Your tickets can be collected on the day of the event at the venue at gate 2 at PGE Narodowy in Warsaw.
Ciekawe czy przy odbiorze będą zwracac kasę za wysyłkę?