Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Megadeth
Body Count zjada mega na śniadanie
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Fajny ten nowy Slayer z Ice T
No chodzi mi o występy na żywo, w domu nie słucham. Na żywo byli fantastyczni.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Frank Drebin
- -#Clansman

FotD = TOP5 albumów Maiden
Gitarowo mega, wokalnie znowu zaskakująco dobrze. Ten gadający jest na szczęście krótko, więc nie przeszkadza aż tak. Ale znowu brakuje mi wyraźnego refrenu.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Zajebisty numer a udział Ice Tea byś rapowania. Do tego swietne solówki tym razem, czego brakowalo mi w We'll be Back. Refren trochę lepszy w poprzednim singlu.
Tak czy siak wysoki poziom, ta płyta to może być petarda
No i Dirk z Kiko wpisani jako współautorzy!
Tak czy siak wysoki poziom, ta płyta to może być petarda
No i Dirk z Kiko wpisani jako współautorzy!
No Rudy chylę czoła - w tym momencie obu singli masz Pan 2-0. Tutaj nawet zwolnienia dobrze wchodzą. Tempo wybitnie smaczne, solówki bardzo dobre. To może być płyta lepsza niż Dystopia. Jestem pozytywnie nastawiony.
Jak będzie lepsza niż Dystopia, to będę rozwalony, bo tamta mi przypasowała mocno. Choć ja aż takim optymistą nie jestem, bardziej stawiam na podobny poziom lub trochę niżej, ale wciąż na plusie.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Póki co single podobnie wysoki poziom co Dystopijne. Zobaczymy jak reszta. Ale bardzo czekam!
- Saimon1995
- -#Moderator

Niezły numer, oj niezły. Choć też uważam, że ciut za długi. Już nie mogę się doczekać tego albumu. Wyczuwam, że poziom "Dystopii" może zostać utrzymany.
Bardzo dobry numer, ma w sumie wszystko, za co lubię Megadeth. Jedynie myślę, że dałoby się zmieścić więcej solówek, ale jest naprawdę dobrze. Ciekawa płyta się szykuje
Zasko, że ICE-T tak oszczędnie, myślałem że jego rola będzie bardziej znacząca. Nie jest to jednak minus. Numer bardzo dobry, choć to pierwsze zwolnienie takie sobie. Ja jestem zdecydowanie na tak.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 8107
A ja posłucham jak będzie premka, pierwszego singla też nie słuchałem, a jak wokal Rudego?
Dość wściekły bym powiedział
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Bardzo dobry!
Przyznam, ze nie sadzilem, ze jeszcze bede chcial zamowic pre-order jakiejs plyty Rudego 
Damn...
Damn...
Wokale Rudego bardzo w porządku jak na Rudego oczywiście. 
Niby fajny ten nowy deth, ale jakoś mi na 100% nie siada.
Ten sam problem mam z ostatnim albumem. Dla mnie te riffy są takie "prostackie" i nic w nich nie ma ciekawego. Do tego mam wrażenie, ze muza sobie, a wokal sobie...
Ten sam problem mam z ostatnim albumem. Dla mnie te riffy są takie "prostackie" i nic w nich nie ma ciekawego. Do tego mam wrażenie, ze muza sobie, a wokal sobie...
www.MetalSide.pl