Judas Priest

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 357

Re: Judas Priest

Post autor: Deleted User 357 »

Ooo to już w ogóle najgorzej!
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Tak

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Bon Dzosef pisze: pt lip 22, 2022 4:53 pm
Schizoid pisze: pt lip 22, 2022 2:32 pm
Sardi z Batumi pisze: pt lip 22, 2022 2:29 pm

Nikt nie wspomniał o Maiden ale ty jak zwykle musiałeś się spuscic

Potężne kompleksy muszą siedzieć w tej głowie xD
Kompleksy? Wiesz w ogóle co znaczy to słowo? XD
Tak

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Schizoid pisze: pt lip 22, 2022 8:19 pm
Bon Dzosef pisze: pt lip 22, 2022 4:53 pm
Schizoid pisze: pt lip 22, 2022 2:32 pm

Potężne kompleksy muszą siedzieć w tej głowie xD
Kompleksy? Wiesz w ogóle co znaczy to słowo? XD
Tak
I jakie mam kompleksy?
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Nie jesteś w stanie zderzyć się z rzeczywistością, w której zespół, wokół którego budujesz swoją osobowość nie jest przedmiotem spustów wszystkich dookoła, więc notorycznie psioczysz na inny, który obecnie zgarnia tych osób pochwały xD

Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Schizoid pisze: sob lip 23, 2022 12:02 am Nie jesteś w stanie zderzyć się z rzeczywistością, w której zespół, wokół którego budujesz swoją osobowość nie jest przedmiotem spustów wszystkich dookoła, więc notorycznie psioczysz na inny, który obecnie zgarnia tych osób pochwały xD
Zupełnie się mylisz xD

Specjalnie lecialem do innego kraju zobaczyć Priest kosztem Maiden, ponieważ:
- bardzo dobrze bawilem się na poprzednich koncertach JP
- bardzo odpowiadała mi setlista
- Halford ma 70 lat, zespoly z frontmanem w tym wieku nie będą grały następne 10 lat

Na tym koncercie bawiłem się dużo słabiej, wycięcie 4 numerow uważam za bardzo słabe i po prostu nie miesci mi się w głowie że ktoś może po czymś takim postawić Priest ponad IM. Ja bym ich nie postawił nawet ponad klubowym Saxon w tym momencie.

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Max323 »

Są 10/10 ale ucinają set
A
B
C
D
E
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

Max323 pisze: sob lip 23, 2022 2:14 pm Są 10/10 ale ucinają set
Wciąż 10/10 ;)
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Ale byk do przerobienia na burgery.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Po co jest ten byk?????????
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

krusejder pisze: sob lip 23, 2022 3:26 pm Po co jest ten byk?????????
Po to żeby podkreślić lokalny patriotyzm, to symbol Birmingham ;)
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Bon Dzosef pisze: sob lip 23, 2022 10:11 am

Na tym koncercie bawiłem się dużo słabiej, wycięcie 4 numerow uważam za bardzo słabe i po prostu nie miesci mi się w głowie że ktoś może po czymś takim postawić Priest ponad IM. Ja bym ich nie postawił nawet ponad klubowym Saxon w tym momencie.
No i grali jakieś półtorej godziny, przecież to nie do pomyślenia. Co by na to powiedział King Diamond?

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

krusejder pisze: sob lip 23, 2022 3:26 pm Po co jest ten byk?????????
Cała scenografia oparta jest na industrialnym Birmingham, ten byk to Bullring Bull, który tam stoi gdzieś w centrum. Halford mówił, że chcieli nawiązać do swoich korzeni i złożyć taki hołd dla harujących w ich lokalnych hutach ludzi.

Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Schizoid pisze: sob lip 23, 2022 3:36 pm
Bon Dzosef pisze: sob lip 23, 2022 10:11 am

No i grali jakieś półtorej godziny, przecież to nie do pomyślenia. Co by na to powiedział King Diamond?
King Diamond od zawsze gra takie koncerty i idac spodziewasz się ile będzie to trwało. Tak jak MF, wiadomo było przed gigiem że nie zagraja całego slota.

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

No a JP zagrało dość standardowy set jak na swój wiek, więc gdzie problem? Spinasz dupę o półtoragodzinny koncert ekipy, w której niedawno gitarzyście wybuchło serce, a 72-letni wokalista jest świeżo po nowotworze xD

Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Schizoid pisze: sob lip 23, 2022 3:49 pm No a JP zagrało dość standardowy set jak na swój wiek, więc gdzie problem? Spinasz dupę o półtoragodzinny koncert ekipy, w której niedawno gitarzyście wybuchło serce, a 72-letni wokalista jest świeżo po nowotworze xD
I rozumiem że wybuch serca wydarzyl się miedzy czerwcem a lipcem?

Skrocenie o 2 zrozumiałem i się nie czepiałem. O 4 to już przegiecie, ja kupiłem bilet po zobaczeniu setu z Mystic

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Nie, ale myślisz, że Richie nosi ten "zegarek" do mierzenia tętna dla szpanu? Oni w tym roku skończą na ponad 80 koncertach (co uważam zresztą za spory błąd), wymaganie koncertów po 1h45 jest dla mnie niedorzeczne.

Ja bilet kupiłem przed rozpoczęciem trasy, liczyłem na Rocka Rollę symfonicznie i the best of z czasów Rippera.

Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Schizoid pisze: sob lip 23, 2022 4:03 pm Ja bilet kupiłem przed rozpoczęciem trasy, liczyłem na Rocka Rollę symfonicznie i the best of z czasów Rippera.
Nie wiem po co takie teksty, zamiast przyznania że po prostu JP nie jest już w stanie dać tego co pare lat temu.
Pisanie, że zespół jest nr1 koncertowo bo jest czyims ulubionym jest mega niedojrzałe, polecam poczytać moje posty po koncertach Megadeth żeby zrozumieć różnice.

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Bon Dzosef pisze: sob lip 23, 2022 6:00 pm
Schizoid pisze: sob lip 23, 2022 4:03 pm Ja bilet kupiłem przed rozpoczęciem trasy, liczyłem na Rocka Rollę symfonicznie i the best of z czasów Rippera.
Pisanie, że zespół jest nr1 koncertowo bo jest czyims ulubionym jest mega niedojrzałe, polecam poczytać moje posty po koncertach Megadeth żeby zrozumieć różnice.
No ale co ja Ci poradzę że nie byłem na żadnym innym zespole (a widziałem jakieś 200 kapel na żywo) który wyzwoliłby we mnie takie emocje, na którym tak bardzo dobrze bym się bawił, nawet jezeli set jest skrocony i bardziej kotletowy? (oczywiście poza Genesis, ale to inny temat)

Każdy wie że ten przysłowiowy nr 1 to kwestia indywidualna, a pisanie o dojrzałości to zenada xD
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

No nie, pisanie że koncertowo ktoś jest nr.1 i nie ma konkurencji w gatunku to nie jest "kwestia indywidualna".

Ja uwielbiam Megadeth jak nic na swiecie, a nie napisze że to nr.1 w thrashu

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
ODPOWIEDZ