24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy

Wszystko na temat Legacy Of The Beast World Tour 2018

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Re: 24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy

Post autor: blackcocker »

Max323 pisze: ndz lip 24, 2022 8:36 am A na koncerta Lorda nie życzysz nam dobrej zabawy?
To niemożliwe, więc nie :D
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

thorgal_30 pisze: ndz lip 24, 2022 8:23 am Dobra Ptysie - jestem zaskoczony tym tłumem ludzi, którzy się rzucili na priv aby udostępnić mi spota na barierce, jak Sharon będzie śpiewać :P A tak poważniej, to miałem nadzieję, że znajdzie się chociaż jeden Sanktuarianin-Samarytanin, który wyśle mesga " jak się dopchasz do cię wpuszczę na kilka numerów" :P Nie żebym miał jakiś żal czy coś, wiadomo polskie realia ( pies ogrodnika i te sprawy)
Może gdybyś był jakimś dzieciakiem mega fanem widzącym WT pierwszy raz na żywo a nie dorosłym chłopem który pewnie widział ich razy kilkanaście a mimo tego żebrzącym jak Rafał Gikiewicz o chociaż minutę z San Marino w kadrze to odbiór by był inny
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Chyba kilkadziesiąt razy. Z drugiej strony nie wiem ilu forumowiczów ma fttb dzisiaj. Jakoś chętnych do chwalenia się wylosowaniem brakowało tym razem.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Nie żebym miał jakiś żal czy coś, wiadomo polskie realia ( pies ogrodnika i te sprawy)
Nie wiem jak można być takim dzbanem.

Nikt cie nie wpusci, bo jak tłum będzie napierał to może już tam nie wrocic.
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Bon Dzosef pisze:
Nie wiem jak można być takim dzbanem.

Nikt cie nie wpusci, bo jak tłum będzie napierał to może już tam nie wrocic.
Wolę być dzbanem, ba nawet wolałbym być pisowcem niż Dzosefem. Tłum zacznie wariować przy fear of the dark, a wt to nie slayer aby nie można spróbować.

Do reszty krytyków, tak, widziałem WT 31razy, SHARON 34, ale to uzależnia, jej uśmiech i spojrzenie...hehe. I nie o wiek przecież chodzi. Po 40stce jest zakaz bycia devoted fan czy jak? A zresztą, mój post był skierowany do tych empatycznych, zawsze chętnych do pomocy, którzy zaspamowali mi skrzynkę 😜
pz
-#Administrator
-#Administrator

thorgal_30 pisze: ndz lip 24, 2022 9:14 am widziałem WT 31razy, SHARON 34,
Pisząc kilkadziesiąt obstawiałem, że to będzie koło 35, wiec widzę, że niewiele się myliłem :) Zacny wynik.

thorgal_30 pisze: ndz lip 24, 2022 9:14 am I nie o wiek przecież chodzi. Po 40stce jest zakaz bycia devoted fan czy jak?
Nie no, to zawsze chwalimy. Co do barierki, to przecież na Maiden na barierce są zwykle ludzie, którzy byli na tej barierce kilkanaście/kilkadziesiąt razy.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

To trzeba było do nich bezpośrednio pisać. Jak chcę coś (hehe) od Sardiego, to piszę bezpośrednio ;)
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
wittek
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: wittek »

Jeszcze jedno pytanie logistyczne do bywalców na koncertach a zwłaszcza na Narodowym. Czy na wejściu muszę mieć plastikowy dokument tożsamości czy ludzie na bramce idą z duchem czasu i mObywatel i e-dowod w moim telefonie im wystarczy?
Awatar użytkownika
dostoevsky
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: dostoevsky »

wittek pisze: ndz lip 24, 2022 11:04 am Jeszcze jedno pytanie logistyczne do bywalców na koncertach a zwłaszcza na Narodowym. Czy na wejściu muszę mieć plastikowy dokument tożsamości czy ludzie na bramce idą z duchem czasu i mObywatel i e-dowod w moim telefonie im wystarczy?
Wczoraj bez problemu użyłem e-dowodu przy odbiorze biletu.
Awatar użytkownika
brezdi
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: brezdi »

Może zamiast "podbijania" progresji Steve skupiłby się na dopilnowaniu nagłośnienia dzisiejszego koncertu. Scena dopiero powstaje, więc rozumiem, że żadnej próby dźwięku nie będzie i dostaniemy dzisiaj jeden wielki rzęchot. Ehh.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

brezdi pisze: ndz lip 24, 2022 11:25 am Może zamiast "podbijania" progresji Steve skupiłby się na dopilnowaniu nagłośnienia dzisiejszego koncertu. Scena dopiero powstaje, więc rozumiem, że żadnej próby dźwięku nie będzie i dostaniemy dzisiaj jeden wielki rzęchot. Ehh.
Na tej trasie zawsze jest soundcheck, do tego jak na razie Maiden brzmia bardzo dobrze niezależnie czy to hala czy stadion.
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
brezdi
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Bon Dzosef pisze: ndz lip 24, 2022 11:26 am
brezdi pisze: ndz lip 24, 2022 11:25 am Może zamiast "podbijania" progresji Steve skupiłby się na dopilnowaniu nagłośnienia dzisiejszego koncertu. Scena dopiero powstaje, więc rozumiem, że żadnej próby dźwięku nie będzie i dostaniemy dzisiaj jeden wielki rzęchot. Ehh.
Na tej trasie zawsze jest soundcheck, do tego jak na razie Maiden brzmia bardzo dobrze niezależnie czy to hala czy stadion.
To oby, bo na narodowym ciężko nagłośnić było nawet Rogera Watersa.
Awatar użytkownika
brezdi
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Panowie czy wiecie jak zmienić dane osobowe na bilecie? Wypadła mi jedna osoba, druga wskoczyła w zamian. W systemie elektronicznym ebilet przy próbie zmiany danych osobowych jest informacja, że na to wydarzenie nie można zmienić danych osobowych. Jednocześnie na ebilet jest informacja, że można zmienić dane po kontakcie z działem obsługi klientów z wyjątkiem koncertu rammstein. Tymczasem ten dział obsługi klientów działa w dni powszednie :D Wiecie może jak ugryźć temat?
pz
-#Administrator
-#Administrator

Też jestem ciekawy jak wypadnie. Na tej trasie byłem w hali (Kowno) i na stadionie (Praga), oba koncerty brzmiały bardzo dobrze. Ludzie, którzy byli na większej liczbie koncertów (jak np. Dzosef) też nie widziałem, żeby po którymś narzekali na dźwięk.

Awatar użytkownika
remi
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: remi »

brezdi pisze: ndz lip 24, 2022 11:33 am
Pisałem dwukrotnie do ich dźwiękowca, że czeka go wzywanie, to odpisał ze zna sprawę i zrobi wszystko by nie dołączyć do niesławnego grona wielkich zespołów ze słabym udźwiękowieniem.
Chciałbym się pozytywnie zaskoczyć. To mój 7my koncert na Narodowym i pozostałe 6 (trybuny) było słabe poza Metą (barierka).
szatanista
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: szatanista »

Elo! Kupię bilet za jakieś 100zl na dowolne trybuny :)
Mikson
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Mikson »

brezdi pisze: ndz lip 24, 2022 11:33 am
Sam ostatni raz byłem na Narodowym na Metallice w 2019 i na nagłośnienie nie narzekałem. Było bardzo ok z tego co pamiętam. Ostatnio jak czytałem opinie tych, którzy byli na Rammstein, to też raczej pozytywne. Więc da się i myślę, że teraz też dostaniemy przyzwoity dźwięk.
wittek
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: wittek »

Mieszkam blisko stadionu, "widzę" go bez żadnych przeszkód i niektórych koncertów słucham z balkonu, kwestia chyba czy dach jest otwarty czy nie wtedy słychać lepiej albo gorzej. Reasumując, wczoraj od 22 do północy była próba dźwięku, dość głośna i dźwięk był czysty, wnioskuję że dach jest otwarty
Awatar użytkownika
Beny82
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Beny82 »

wittek pisze: ndz lip 24, 2022 12:04 pm
Reasumując, wczoraj od 22 do północy była próba dźwięku...
Urzekające;)
Awatar użytkownika
brezdi
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

a tak apropo. Ktoś się orientuje jakiej frekwencji można się spodziewać?
ODPOWIEDZ