Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
Świetna historia z tym bykiem
Szkoda że Rob tego nie przybliżył ze sceny
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Nie wiem, czy Rob wydusił z siebie choć jedno nieśpiewające zdanie, wyłączając "... The Priest is back".
Wydusił: This is the Green Manalishi with the two prong crown
On z reguły mało gada, wcześniej na tej trasie była krótka gadka o robieniu metalu od 50 lat i tego jak wciąż kochają debiut przed zagraniem Rocka Rolli. Wraz z numerem wyleciała i konferansjerka
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
No tak, bo jak już ustaliliśmy gadanie obciąża gardło 
I jest nienaturalne dla ludzi
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
To jest jak najbardziej kwestia indywidualna, bo dotyczy emocji, które budzą się w człowieku. Ba, podejrzewam żeBon Dzosef pisze: ↑sob lip 23, 2022 6:19 pm No nie, pisanie że koncertowo ktoś jest nr.1 i nie ma konkurencji w gatunku to nie jest "kwestia indywidualna".
Ja uwielbiam Megadeth jak nic na swiecie, a nie napisze że to nr.1 w thrashu
sam widziałeś idealne od technicznej strony występy kapel, których nie trawisz przez prezentowany styl, czy cokolwiek innego, ale uznałeś je za słabe - choć w teorii takie nie były, ale zabrakło tego czegoś.
A sam naprawdę nie powinieneś pisać o dojrzałości, bo to wygląda po prostu zabawnie xD
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No właśnie nie. Ja potrafie powiedzieć, że KISS to w tym momencie najlepsze show w muzyce rockowej, lepsze niż Maiden*, mimo że muzyka KISS mnie specjalnie nie rusza i już za trzecim razem koncert nie wzbudził we mnie emocji, a Maiden za 5. razem w miesiącu cieszy mnie jak nic na świeciepodejrzewam że sam widziałeś idealne od technicznej strony występy kapel, których nie trawisz przez prezentowany styl, czy
*ramsztajna i mety nie uwzględniam bo nie widziałem
A Beast In Black albo inne Battle Beast jest w stanie wyjść poza chujowy poziom, czy nie?
No i super że jarasz się kolejnym Maiden, wiele osób natomiast by ziewało i skupiło się na piciu piwka przez jakieś 3/4 setu, co teraz?
No i super że jarasz się kolejnym Maiden, wiele osób natomiast by ziewało i skupiło się na piciu piwka przez jakieś 3/4 setu, co teraz?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Beast in Black to tragedia, a ich koncerty to nie dość, że tragedia to jeszcze cringe. Nie da się grać dobrych koncertow mając chujowy material zrodlowy.
Jeśli ktoś ziewa przez 3/4 setu Maiden to pewnie nie lubi heavy metalu.
No widzisz i do tego się wszystko sprowadza. Ty uznasz koncert Beast In Black za z natury słaby, bo źle oceniasz ich płyty. Problem w tym, że oni mogą dawać z siebie na scenie wszystko i obiektywnie bardzo się przykładać do występów na żywo, ale to nie zda się na nic, bo masz negatywny stosunek do samych utworów. I tutaj tak naprawdę kończy się całe to gadanie o twoim rzekomym obiektywizmie, z którym nigdy nie miałeś nic wspólnego, o czym zainteresowani dobrze wiedzą, ale co warto co jakiś czas przypominaćBon Dzosef pisze: ↑ndz lip 24, 2022 2:35 pmBeast in Black to tragedia, a ich koncerty to nie dość, że tragedia to jeszcze cringe. Nie da się grać dobrych koncertow mając chujowy material zrodlowy.
Jeśli ktoś ziewa przez 3/4 setu Maiden to pewnie nie lubi heavy metalu.
Można się nudzić na Maiden lubiąc heavy metal, a mając średni stosunek do wykonywanego przez nich obecnie repertuaru. Bo nie da się grać dobrych koncertów, mając chujowy materiał źródłowy
Dodam, że znam ludzi, którzy UWIELBIAJĄ heavy metal tylko po prostu nie lubią konkretnie Iron Maiden 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie chce mi się dłużej dyskutowac z kimś zapatrzonym w Priest, natomiast ja zarówno Battle Beast jak i Beast in Black widzialem na żywo i po pierwsze nie ma sensu ich zestawiac, bo Battle Beast (ten z baba) to plastikowy, ale jednak metal. Ich koncerty sa zwykle, nie wyróżniają się negatywnie. Beast in Black to plastikowe gowno, a ich koncerty sa cringowe.
xDBon Dzosef pisze: ↑ndz lip 24, 2022 7:37 pm Nie chce mi się dłużej dyskutowac z kimś zapatrzonym w Priest
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Aż sobie sprawdziłem swojego Lasta, żeby zobaczyć, jak to z tym Priest.Bon Dzosef pisze: ↑ndz lip 24, 2022 7:37 pm Nie chce mi się dłużej dyskutowac z kimś zapatrzonym w Priest
No i przykładowo jesienią 2021 przesłuchałem całe 85 utworów autorstwa Judas Priest. Zawrotny wynik, nie? To na pewno więcej, niż liczba odsłuchów IM u obiektywnego mecenasa sztuki, u którego "lecą prawie codziennie, czasami włącza automatycznie". Pomijam już twoje regularne spusty i skakanie na palcach wokół Harrisa i ekipy, ale to niezwykłe, że gość dla którego wszystko kręci się wokół kukły Eddiego zarzuca mi zapatrzenie w dany zespół xD
Aczkolwiek creme de la creme to dla mnie twoje reakcje na zazwyczaj oczywiste trollingi Sardiego, kiedy zachowujesz się jak niebieskowłosa Małgosia, która pierwszy raz widzi memy z Georgem Floydem xD Ale tak, ja jestem zaślepiony czerwonymi spodniami Tiptona i motorkiem Halforda.
- blackcocker
- -#Moderator

Bilety na Halle kupione!!!
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

13 numerow będzie
Żeby tak jeździć za homoseksualistami. To nie po katolicku!
-
Deleted User 5490
O, czyli jednak mają sprzedaż online?