w przedsionku będzie jeszcze lepsza impreza niż w środkuS1MON pisze:Tylko do przedsionka
Zlot po koncercie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Zlot po koncercie
-
El Dorado
hahaYavanna pisze:w przedsionku będzie jeszcze lepsza impreza niż w środkuS1MON pisze:Tylko do przedsionka
Tam nie ma przedsionku, wiec za drzwiami
Dobra nie offtopujmy jak to mówi sami wiecie kto 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeśli się zmieścicie to jasne.tobink pisze:czy niezrzeszeni tez moga wpasc???
A na serio - myślę, że dla każdego powinno starczyć miejsca. Tylko po koncercie nie uciekajcie od razu do domu. Z tego co wiem to Rampa jest 2 minuty drogi od Stadionu Śląskiego więc każdy obowiązkowo melduje się w niej (na kilka godzin
-
El Dorado
ja organizuje atobus wiec nie wiem jak to by było z tym spotkaniem :/ ale zobaczy sieWICKER MAN pisze:Jeśli się zmieścicie to jasne.tobink pisze:czy niezrzeszeni tez moga wpasc???![]()
![]()
A na serio - myślę, że dla każdego powinno starczyć miejsca. Tylko po koncercie nie uciekajcie od razu do domu. Z tego co wiem to Rampa jest 2 minuty drogi od Stadionu Śląskiego więc każdy obowiązkowo melduje się w niej (na kilka godzin) w drodze na dworzec/do domu.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

=> Tobink, postaraj się, zeby grupa z autokaru wpadła na to spotkanie. Licze na to.
-
_Sand_man_
- -#Invader

gdzie jest Rampa może ktos dać mapke z zaznaczonym obiektem
mapka okolic stadiony jest na http://www.stadion-slaski.com.pl/?mod=lokalizacja albo jak ktoś ma inną to prosze o załączenie.
mapka okolic stadiony jest na http://www.stadion-slaski.com.pl/?mod=lokalizacja albo jak ktoś ma inną to prosze o załączenie.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z tego co pamiętam to jest w parku tuż obok Stadionu. Na mapie wygląda to jak obok ulicy Chorzowskiej. Ale lepiej niech ktoś miejscowy potwierdzi._Sand_man_ pisze:gdzie jest Rampa może ktos dać mapke z zaznaczonym obiektem
-
El Dorado
czyli ty tez idziesz?? ja nie wiem czy wszyscy by chcieli isc :/JMM pisze:=> Tobink, postaraj się, zeby grupa z autokaru wpadła na to spotkanie. Licze na to.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Ci którzy są tutaj na Sanktuarium to na pewno. Ale rzeczywiscie pozostali musieli by czekać na nas...
- real_alien
- -#Long distance runner

-
Wujek_Wojtek
- -#Wrathchild

Ja sie piszę ale na bezalkoholowe imprezowanie bo bede autkiem
a ze zostaje na śląsku do następnego dnia to wpadne z Armia ze Szczecinka
)
masz całkowitą rację, ważna sprawaSaymon pisze:Po koncercie można też zrobić jakieś spotkanie organizacyjne odnośnie Paryza
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na pewno omówimy wszystko w Rampie przy piffku!Man_Of_The_Edge pisze:masz całkowitą rację, ważna sprawaSaymon pisze:Po koncercie można też zrobić jakieś spotkanie organizacyjne odnośnie Paryza
a tak nawiasem.. czy ktos juz sie czegos dowiadywal?? bo wszyscy jak na razie tylko mowia a przydalo by sie zeby ktos jeszcze cos zrobil..
zebym ja mial blizej to sam bym sie tam wybral..
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z tego co wiem to Leon ma nam załatwić Rampę. Chcielibyśmy mieć lokal na wyłączność po koncercie, żeby nie było problemu z miejscem, nieproszonym towarzystwem itp.Sim0n pisze:a tak nawiasem.. czy ktos juz sie czegos dowiadywal?? bo wszyscy jak na razie tylko mowia a przydalo by sie zeby ktos jeszcze cos zrobil..zebym ja mial blizej to sam bym sie tam wybral..
-
Deleted User 357
Niekoniecznie.Jak chcesz możesz pić Coca-Colę lub Pepsi 
Zostało jeszcze
pifko