Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4876
Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Maiden headem Mystica w świetle tego ogłoszenia? Live Najszon by odpuściło - Mystic na tyle zarobił na tegorocznej edycji że byłby w stanie powalczyć z LN?
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ta, chyba na Warm Up Day.
Steve, zawsze wyglądałeś mi na gościa, który nie liczy lat, a tu nagle "czas"?
- Steve Harris
- -#Prisoner

Witam kto ma wiedzieć ten już wie
You walk through the subway
His eyes burn a hole in your back
His eyes burn a hole in your back
Mystic jest za małym festiwalem jak na Maiden. Na oficjalnym profilu Mystica była informacja, że teren pod główna scena mieści około 10 tys ludzi
-
Xardas2309
- -#Invader

Z takimi newsami mogę się budzić co rano 
Bon Dzosef Maiden/Megadeth na Wacken to dla Ciebie chyba spełnienie marzeń? 
Czyli Europa w wakacje jednak bedzie. Pewnie jednak trasa SENJUTSU
Czyli Europa w wakacje jednak bedzie. Pewnie jednak trasa SENJUTSU
-
Xardas2309
- -#Invader

Coś mi się wydaje że tak. Będzie senjutsu stratego the writing od the wall. Zamienia może że 2-3 kawałki na której z senjutsu. Zostaną odgrzewane kotlety i kilka dawno nie granych. Czyli coś jak na the book of souls.
1 Senjutsu
2. Stratego
3. The writing od the wall
4. 2 minutes to midnight
5. Coś dawno nie granego
6. Coś z senjutsu
7. The trooper
8. Coś dawno nie granego
9. Coś z senjutsu
10. Fear od the Dark
11 the number od the beast
12. Iron Maiden
Bisy
13 moonchild - pewnie mało prawdopodobne ale fajnie by jakby zagrali
14. Hallowed
15. Nie mam pojęcia co tu wstawić
W wypadku senjutsu podejrzewam mniej więcej coś takiego
Musi byc HoE!
I cos mowa o SiT
Dali info o Wacken, ciekawe kiedy reszta dat na Europe
I cos mowa o SiT
Dali info o Wacken, ciekawe kiedy reszta dat na Europe
Nie jestem pewny czy zaczną znowu od Senjutsu ale jestem przekonany, że w secie będzie Stratego, WOTW, Hell on Earth, Time Machine i Alexander
Ciągnięcie dalej Legacy z Ikarem/samolotem (bez Sign of the Cross) na pewno napotkałoby się z lekka krytyką ale suma Summarum na festiwale, by się sprawdziło (ale też swoją droga w 2016 też było Wacken a set był albumowy…..
).
Najważniejsze pytanie czy wracają do Europy na wybrane rynki coś jak 2014 (głównie hale, kilka stadionów) czy właśnie coś jak 2016 (mix hal, stadionów i festiwali)??
I jeszcze jedno - aby w mediach nie było odczucia, że trasa będzie „gorsza”, bo już się nie nazywa Legacy, muszą naprawdę wrzucić coś nostalgicznego na pożarcie - chyba tylko wspomniane Somewhere on Tour z Alexandrem, by to udźwignęło. „Przemycenie” trzech kawałków z S w tym roku jednak trochę wyczerpało PR potencjał tego albumu (a szkoda).
Ciągnięcie dalej Legacy z Ikarem/samolotem (bez Sign of the Cross) na pewno napotkałoby się z lekka krytyką ale suma Summarum na festiwale, by się sprawdziło (ale też swoją droga w 2016 też było Wacken a set był albumowy…..
Najważniejsze pytanie czy wracają do Europy na wybrane rynki coś jak 2014 (głównie hale, kilka stadionów) czy właśnie coś jak 2016 (mix hal, stadionów i festiwali)??
I jeszcze jedno - aby w mediach nie było odczucia, że trasa będzie „gorsza”, bo już się nie nazywa Legacy, muszą naprawdę wrzucić coś nostalgicznego na pożarcie - chyba tylko wspomniane Somewhere on Tour z Alexandrem, by to udźwignęło. „Przemycenie” trzech kawałków z S w tym roku jednak trochę wyczerpało PR potencjał tego albumu (a szkoda).
-
Deleted User 4876
W przyszłym roku to w ogóle wypada 15-sto lecie "Somewhere Back in Time" Tour
- domagam się seta z Gwardii!
-
Deleted User 5490
Już widzę tego Alexandra i 3 kawałki z SiT. Jeśli w ogóle będą to Wasted Years, Heaven Can Wait i kropka.
Każdemu wolno kochać, ale pora się obudzić.
Każdemu wolno kochać, ale pora się obudzić.
Takiego stężenia Alexandra to już dawno tu nie było 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 5490
Można powiedzieć, ze niektórzy cierpią na Syndrom Alexandra. 
Rozkminiajcie dalej, wtedy zderzenie z realem bedzie jeszcze bardziej bolesne, kiedy wjedzie trzecia partia odgrzewanych kotletow 
-
Deleted User 5490
Prędzej spodziewałbym się, że zagrają całe Swędziutsu, bo są do tego zdolni. 
-
Xardas2309
- -#Invader

Ja mam dziwne wrażenie że będzie moonchild. Seven son. Haven cant wait. Aleksander wbrew pozorom.
Jeżeli miała by być trasa typu best of. To chyba zdają sobie sprawę że 3 raz granie tego samego już może być nie na miejscu. W tym wypadku spodziewam się 3 kotlety. Coś z senjutsu i reszta jakieś nowości. Bez Ikara song od the cross itp.
Jeżeli miała by być trasa typu best of. To chyba zdają sobie sprawę że 3 raz granie tego samego już może być nie na miejscu. W tym wypadku spodziewam się 3 kotlety. Coś z senjutsu i reszta jakieś nowości. Bez Ikara song od the cross itp.
- blackcocker
- -#Moderator

Skąd masz takie wrażenie? XDXardas2309 pisze: ↑ndz sie 07, 2022 12:48 pm Ja mam dziwne wrażenie że będzie moonchild. Seven son. Haven cant wait. Aleksander wbrew pozorom.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Będzie Stranger in a Strange Land.
Adrian chętnie jeszcze raz zagra swoje wspaniałe solo. Już mam ciary na samą myśl.
Najnowsze piwo Trooper - edycja Day of the Dead na październik 2022 - jest zapowiadana z Edkiem w przebraniu właśnie z okładki singla Stranger.
M.
Adrian chętnie jeszcze raz zagra swoje wspaniałe solo. Już mam ciary na samą myśl.
Najnowsze piwo Trooper - edycja Day of the Dead na październik 2022 - jest zapowiadana z Edkiem w przebraniu właśnie z okładki singla Stranger.
M.