Bon Dzosef pisze: ↑czw lip 21, 2022 1:35 pm
Zastanówmy się co jest bardziej męskie?
Bon Jovi może być w tym wypadku dziewuszyńskie skoro podoba się laskom.
Czyli faceci są dziewuszyńscy jak podobają się kobietom?
przyznawaniu się do jarania na przystojnego wokalistę Bon Jovi jest trochę nie tego
Doceniam próbę, ale nigdzie nie pisałem o wyglądzie Jona ani Halforda. Tylko o tematyce kawałków i reakcjach płci przeciwnej. Znowu sam sobie coś wymyślasz (wymyślacie)
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: ↑wt sie 18, 2026 9:50 pm
Jebać czarnuchów
Bon Dzosef pisze: ↑czw lip 21, 2022 1:35 pm
Zastanówmy się co jest bardziej męskie?
Bon Jovi może być w tym wypadku dziewuszyńskie skoro podoba się laskom.
Czyli faceci są dziewuszyńscy jak podobają się kobietom?
Poison w USA byli bożyszczami dla kobiet w latach osiemdziesiątych. Bret Michaels jest nawet do dzisiaj. A czy wyglądają bardzo męsko czy raczej bardziej dziewuszyńsko podczas kiedy byli obiektem pożądania przez kobiety ??
Ostatnio byłem w tym okrąglaku niedaleko kiosku ruchu w kaczkach średnich i mieli tam całkiem okazyjne ceny na wiertarki spalinowe do mieszania wody po ogórkach. Niezastanawiając się długo strzeliłem z łuku brwiowego i popędziłem co sił ku rozwianych na wietrze kablach bezprzewodowych w celu zakupienia łopaty doodbytniczej marki RAJZER. Chciałem jeszcze kupić mechanicznie napędzany miernik do przyspieszania kaset ale wszystkie były połamane w pół
Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
AncientMariner pisze: ↑ndz sie 07, 2022 2:22 pm
Poison w USA byli bożyszczami dla kobiet w latach osiemdziesiątych. Bret Michaels jest nawet do dzisiaj. A czy wyglądają bardzo męsko czy raczej bardziej dziewuszyńsko podczas kiedy byli obiektem pożądania przez kobiety ??
No ci to bez dwóch zdań prawdziwi stuprocentowi mężczyźni
A może te laski za nimi biegały, bo ci kolesie zaje... im ubrania z szaf?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Adrian S.O.S. pisze: ↑pn sie 08, 2022 12:05 pm
A tak na marginesie to nie wiem że laski były tak pojebane że jarały się na tych plastikowych transseksualistów
A tak na marginesie to nie wiem że laski były tak pojebane że jarały się na tych plastikowych transseksualistów
To proste - po prostu laski to pedały
no, typiary lubią fiuty a lubienie fiutów jest pedalskie
To proste - po prostu laski to pedały
no, typiary lubią fiuty a lubienie fiutów jest pedalskie