A mówiłem. To co niektórzy gadali że to fejki. Czyli jednak to prawda. Teraz przez to szamieszanie nie wiem czy 13 lipiec czy inna data.
Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Xardas2309
- -#Invader

Re: Koncertowe przewidywania
-
Deleted User 4876
To nie niektórzy, ale sam zespół wydał dementi - że tamto info to był fejk! Poza tym trasa była oczywista - przecież wydali nową płytę - to ogrywanie jej na jednym legu byłoby zupełnym absurdem z punktu widzenia $$, zwłaszcza że się to sprzedaje jak swieże bułeczki.
-
Xardas2309
- -#Invader

Aaaaa racja było coś. To pomyliłem z czymś innym. Zwracam honor. Kots mi to podsyłał ale nie tłumaczyłem sobie do końca. Tak czy siak fajnie jak bedąthorgal_30 pisze: ↑pt sie 05, 2022 10:34 am To nie niektórzy, ale sam zespół wydał dementi - że tamto info to był fejk! Poza tym trasa była oczywista - przecież wydali nową płytę - to ogrywanie jej na jednym legu byłoby zupełnym absurdem z punktu widzenia $$, zwłaszcza że się to sprzedaje jak swieże bułeczki.
- Saimon1995
- -#Moderator

Tak, masz rację. Więc jakieś zmiany tam będą.Max323 pisze: ↑pt sie 05, 2022 10:12 am Z tą rozpiską z wycieku jest też problem, że jest niespójna z wideo. Brakuje na liście miejscówki duńskiej, holenderskiej, litewskiej oraz fińskiej. Natomiast jest data w Grecji, której nie ma na wideo.
Co do Narodowego, ponoć samemu Lindemannowi nie przypadł do gustu, więc tli się nadzieja na inną miejscówkę.
Fajnie, gdyby ten Narodowy odpadł. I to by mogło się złożyć w logiczną całość - najpierw miała być Warszawa, grupa zagrała, nie do końca Till był zadowolony, i teraz zmieniają rozpiskę. (śmiech)
-
Xardas2309
- -#Invader

Jest dobrze. Scorpions. Rammstein. Gdyby Ironi jeszcze byli i Meta byloby cudownie. Gunsi też byłoby świetnie jakby byli. A ACDC to już mega. Ale cóż. Jak ktoś nie przyjedzie są inne zespoły w zapasie
Git, nie bęzie Stones na trasie to można więcej R+ zrobić.
Chyba, że AC/DC w końcu coś urodzi
Chyba, że AC/DC w końcu coś urodzi
-
Xardas2309
- -#Invader

Ja bym chciał Im Mete i ACDC zaliczyć jakby byli. Jeżeli nie to Rammstein , Gunsi/Scorpions no i Im. Oni na 90% będą w Polsce. Na każdej trasie są.
- blackcocker
- -#Moderator

Ile jeszcze razy napiszesz ten sam post?Xardas2309 pisze: ↑pn sie 08, 2022 6:33 pm Ja bym chciał Im Mete i ACDC zaliczyć jakby byli. Jeżeli nie to Rammstein , Gunsi/Scorpions no i Im. Oni na 90% będą w Polsce. Na każdej trasie są.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
No właśnie... co chwilę w różnych tematach czytam to samoblackcocker pisze: ↑pn sie 08, 2022 6:37 pmIle jeszcze razy napiszesz ten sam post?Xardas2309 pisze: ↑pn sie 08, 2022 6:33 pm Ja bym chciał Im Mete i ACDC zaliczyć jakby byli. Jeżeli nie to Rammstein , Gunsi/Scorpions no i Im. Oni na 90% będą w Polsce. Na każdej trasie są.
www.MetalSide.pl
Deja Vu 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- blackcocker
- -#Moderator

Za spam się nie usuwa postów, a za bronienie scream makera tak????
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
To forum. Jak ktos lubi się powtarzać 
Nie spamuje
Nie spamuje
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Może to forma zaklęcia; liczy że jeśli napisze to określoną ilość razy to się spełni 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Myślę, że niedługo zobaczymy odwołania paru tras na jesień i zimę. Po pierwsze możliwy powrót korony (lub punktowe "ataki" wyłączające muzyków z grania), po drugie wzrost kosztów transportu i innych rzeczy, po trzecie związane z przestojem w latach 2020-21 nadmierne zagęszczenie imprez teraz, które wzajemnie się kanibalizują. Nie pytajcie, co do których tras przewiduję odwołania, bo wróżbitą nie jestem. 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

O plandemii nie ma co już pisac, swiat się póki co uspokoił, kto miał zarobic to zarobił.
Nie wiem o co chodzi z kanibalizowaniem, raczej w Europie więcej soldoutow niż pustek. Festiwale pełne.
Nie wiem o co chodzi z kanibalizowaniem, raczej w Europie więcej soldoutow niż pustek. Festiwale pełne.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Nie festiwale mam na myśli i nie lato, o czym napisałem wyraźnie. Tu i ówdzie ludzie z branży piszą/mówią o tym, że ww. przyczyny znacznie utrudniają organizację tras, często stawiając je na granicy opłacalności.
E tam, myślę że plandemia się kończy, będzie spokój na jakiś czas. Jakby mieli odwoływać, to już by odwoływali.
www.last.fm/user/darkfuneral18
-
Deleted User 5490
Teraz już nic nie będzie odwoływane. Na pierwszym planie jest wojna i temu podporządkowane są różne sprawy w Europie. Antypandemiczne działania wykończyłyby gospodarkę.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Śmiem bardzo poważnie wątpić w to, że "nic".