Kto ma już bilet?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- real_alien
- -#Long distance runner

Re: Kto ma już bilet?
Nie wiem, czy fotka Wam się pokazuje... ale ja mam 0000191 
ja tesh mam, tesh mam, jupi!!
240, hi hi
240, hi hi
- likipiki
- -#Lord of the flies

oo.... to masz numer zaraz koło mnie.... może się jakoś spotkamy przed koncertemLilith (: pisze:ja tesh mam, tesh mam, jupi!!
240, hi hi
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
nom ki ki, możemy sie spotkać, Panie Swinka, to wielce prawdopodobne, że się spotkamy,
pozdrówka!
pozdrówka!
-
_Sand_man_
- -#Invader

jak ktoś nie ma to może zakupić
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38205791
Swoją drogą czy niektórzy ludzie mają równo podsufitem zwłaszcza że w sklepach biletów jest mnóstwo ???
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38205791
Swoją drogą czy niektórzy ludzie mają równo podsufitem zwłaszcza że w sklepach biletów jest mnóstwo ???
Hehe. No może się skuszę
Widocznie ktoś to musi kupować, zawsze się znajdą jacyś nieobyci, którzy łykną takie numery
Widocznie ktoś to musi kupować, zawsze się znajdą jacyś nieobyci, którzy łykną takie numery
-
Wujek_Wojtek
- -#Wrathchild

MAM !!!!!!!
Oficjalnie mogę powiedzieć że Ja już mam (na któryś z sektorów 27-33) i już się nie mogę doczekać
))
To będzie już 5 koncert Maiden w życiu. Po Warszawie, Katowicach, Londynie i Wrocławiu czas na Chorzów
)
Będę tam razem z Maiden świrami z Armii Szczecinek oraz z wielką flagą Sanktuarium która była już z nami na Mysticu w Ludowej (SIMON potwierdzi)
Dozobaczenia na Śląskim !!!!!!!!!!
Up the Irons !!!!!!!
To będzie już 5 koncert Maiden w życiu. Po Warszawie, Katowicach, Londynie i Wrocławiu czas na Chorzów
Będę tam razem z Maiden świrami z Armii Szczecinek oraz z wielką flagą Sanktuarium która była już z nami na Mysticu w Ludowej (SIMON potwierdzi)
Dozobaczenia na Śląskim !!!!!!!!!!
Up the Irons !!!!!!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: MAM !!!!!!!
Wujek - na którym koncercie w Londynie byłeś?Wujek_Wojtek pisze:To będzie już 5 koncert Maiden w życiu. Po Warszawie, Katowicach, Londynie i Wrocławiu czas na Chorzów)
Wicker chce powspominać chyba
Głupi temat , ale skoro pisze tu posta to znaczy, że juz mam...
-
Wujek_Wojtek
- -#Wrathchild

Re: MAM !!!!!!!
WICKER MAN pisze:Wujek - na którym koncercie w Londynie byłeś?Wujek_Wojtek pisze:To będzie już 5 koncert Maiden w życiu. Po Warszawie, Katowicach, Londynie i Wrocławiu czas na Chorzów)
Na BNW Tour w 2001 w jakimś (Sheaperd's Hall czy Empire cos takiego- Maideni grali tam wydaje mi się z 2 koncerty) dokładnej nazwy za bardzo nie pamiętam bo nie kupowałem biletów a na sam koncert sie spóźniłem kilka minut więc sie za bardzo nie interesowałem. W każdym razie atmosfera była o piekło gorsza niż u nas !!!!!! Nasi fani rule !!!!!! Angole owszem sa nieźli ale to nie ten sam amok w który wpadają nasi fani na koncercie
A ja mam bilety nr 5822 i 5823
sektor 29 rząd 5 miejsce 16 & 17
jeah
dostal ktos juz moze bilet zamawiany bezposrednio ze stronki mystica?
Dobre pytanie...!!! chciałbym się dowiedzieć jak długo się czeka, bo w Empiku w Poznaniu nic nie wiedzą o tym koncercie nie mówiąc już o biletachwhite pisze:dostal ktos juz moze bilet zamawiany bezposrednio ze stronki mystica?
UpTheIrons
ja dostalam z Mystica. Zamawiałam telefonicznie, a na bileciki czekałam tydzień i dzisiaj mi przyszly 
No w moim wypadku tydzien minal wczoraj mam nadzieje ze przyjda jutroSz_elka pisze:ja dostalam z Mystica. Zamawiałam telefonicznie, a na bileciki czekałam tydzień i dzisiaj mi przyszly
A mój kolega poszedł kupić bilet i mówi "Poprosze bilet na Mystic Festiwal" a sprzedawca na to Niestety nie mamy. On zdziwiony wychodzi a on za nim mówi "Ale jak chcesz to na Iron Maiden Mamy"
:):):)
prędzej czy później napewno przyjdą. Mystic ma tyle zamówień że się wyrobić nie może, a do tego poczta chodzi wolniej przez święta......cierpliwościiron84 pisze:No w moim wypadku tydzien minal wczoraj mam nadzieje ze przyjda jutroSz_elka pisze:ja dostalam z Mystica. Zamawiałam telefonicznie, a na bileciki czekałam tydzień i dzisiaj mi przyszly
-
szatanista
- -#Long distance runner

Mialem w poniedzialek identyczna akcje w Empiku w Arkadii hehe... Wchodze i pytem:kinder pisze:A mój kolega poszedł kupić bilet i mówi "Poprosze bilet na Mystic Festiwal" a sprzedawca na to Niestety nie mamy. On zdziwiony wychodzi a on za nim mówi "Ale jak chcesz to na Iron Maiden Mamy":):):)
ja: "Czybobry!!! Czy sa bilety na Mystic Festival???"
Baba: Na mEstic co???
ja: Mystic Festival...
Baba: aha... czegos takiego to nie mamy
Ja (po chwili): No jak to??? Mystic Festival... No Iron Maiden...
Baba: aaa Ajron Mejden... sa
Ja: To poprosze bilet na plyte
Baba: jaki???
Ja: No na plyte... za 100zl
Baba: Nima, sa za 120 i 150
Ja: Ehhh...
I musialem jechac do Empicu na Marszalkowska, a i tam nie obylo sie bez problemow. Ale o tym moze kiedy indziej....
heh niewiedziałem że w Akadii wogóle były bilety.............
Dzisiaj doszly bileciki co je z kumplem zamawialem przez neta
Troche dlugo to trwalo ale warto bylo czekac :rocx
Zapomnialem o numerze
------> 0001880
Zapomnialem o numerze
Ostatnio zmieniony czw gru 30, 2004 4:34 pm przez Clans, łącznie zmieniany 1 raz.