Raczej covid zniechęcał ludzi do kupienia biletów, największe ilości sprzedano na przełomie 2019/20 kiedy to jeszcze pandemia nie była oczywistością. No i sporo biletów sprzedano w ostatnich tygodniach przed koncertami. IM jeśli chcą grać duże sztuki niestety skazani są na wykonywanie tzw. kotletów. Nawet przed koncertem w Warszawie rozmawiałem z gośćmi, którzy przyjechali usłyszeć taki FotD. Kolejna trasa to będzie przekrojówka z kilkoma niespodziankami. Tym razem zabookują więcej festów i wszyscy poczują satysfakcję.Bon Dzosef pisze: ↑śr sie 24, 2022 2:06 pm Pytanie czy tak mocne wyniki Maiden to efekt covidu, czy już stały trend. Zwłaszcza, że w 2023 bilety będą BARDZO drogie, a ludzie w Europie biednieją.
Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Lonerunner
- -#Prisoner

Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Jak dla mnie to efekt tej przerwy. 2 lata to dużo żeby sobie uzbierać te 2-3 stówy na bilet. W przyszłym roku może już nie być tak mocno.Bon Dzosef pisze: ↑śr sie 24, 2022 2:06 pm Pytanie czy tak mocne wyniki Maiden to efekt covidu, czy już stały trend. Zwłaszcza, że w 2023 bilety będą BARDZO drogie, a ludzie w Europie biednieją.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
-
Lonerunner
- -#Prisoner

Nie sądzę aby w przyszłym roku przyjechali znów do nas. Jeśli tak, to raczej zrobią coś mniejszego, np. Tauron czy Arena Gliwice. Prawdopodobnie jednak odczekają jeszcze rok czy dwa i wrócą na duży obiekt.marekkraw pisze: ↑śr sie 24, 2022 2:40 pmJak dla mnie to efekt tej przerwy. 2 lata to dużo żeby sobie uzbierać te 2-3 stówy na bilet. W przyszłym roku może już nie być tak mocno.Bon Dzosef pisze: ↑śr sie 24, 2022 2:06 pm Pytanie czy tak mocne wyniki Maiden to efekt covidu, czy już stały trend. Zwłaszcza, że w 2023 bilety będą BARDZO drogie, a ludzie w Europie biednieją.
Jeżeli będzie nowa trasa to Polska jest raczej pewna. Od 1995 oprócz trasy pełnego a matter, nie pominęli naszego kraju. Frekwencja jest zawsze co najmniej dobra więc sam koncert się wg mnie odbędzie.
Tauron lub Arena Gliwice mile widziane
Tauron lub Arena Gliwice mile widziane
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie no wrócą na sto procent i nawet nie zdziwiłby mnie jakiś mniejszy stadion.
-
Lonerunner
- -#Prisoner

Zapraszam na ŁKS w Łodzi.Bon Dzosef pisze: ↑śr sie 24, 2022 4:28 pm Nie no wrócą na sto procent i nawet nie zdziwiłby mnie jakiś mniejszy stadion.
-
Xardas2309
- -#Invader

A ja nie sądzę. Wrócą bo zawsze są. Z takim samym show lub lepszym. Wydaje mi się że są świadomi że gorzej nie mogą zrobić. Po frekwencjach myślę że narodowy lub Chorzów.
W sobote BRA!
Na pewno dla jednej z zapewne ulubionych publicznosci przygotowali cos wyjatkowego
Tia...
Na pewno dla jednej z zapewne ulubionych publicznosci przygotowali cos wyjatkowego
Tia...
No to czekamy na stream z Rock in Rio. Oby wypadło dobrze;)
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Hm, ciekawa sprawa to pominięcie. Czy gdzieś się pisało/mówiło o powodach, a jeżeli tak, to jakie były wymieniane?
-
Deleted User 5490
Bruce już w Brazylii, na Instagramie są filmiki jak zachwala Troopera
don't waste your time always searching for those wasted years
Rio z legacy of the beast było došć mocno krytykowane...Pierre Dolinski pisze: ↑czw sie 25, 2022 2:05 pmBruce na streamach zawsze wypada bardzo dobrze. Już w 2000 roku podejrzewali go o to, że na takich koncertach śpiewa z playbacku.
Był chory, co słychać gdy zapowiadał utwory. Poza tym dobry występ Dave’a i ogólnie ładnie to wyglada. Ale fakt Legacy się należy lepsza pamiątka.Beny82 pisze: ↑czw sie 25, 2022 5:55 pmRio z legacy of the beast było došć mocno krytykowane...Pierre Dolinski pisze: ↑czw sie 25, 2022 2:05 pmBruce na streamach zawsze wypada bardzo dobrze. Już w 2000 roku podejrzewali go o to, że na takich koncertach śpiewa z playbacku.
I tak Rio lepsze niż NOTDremi pisze: ↑czw sie 25, 2022 9:15 pmBył chory, co słychać gdy zapowiadał utwory. Poza tym dobry występ Dave’a i ogólnie ładnie to wyglada. Ale fakt Legacy się należy lepsza pamiątka.Beny82 pisze: ↑czw sie 25, 2022 5:55 pmRio z legacy of the beast było došć mocno krytykowane...Pierre Dolinski pisze: ↑czw sie 25, 2022 2:05 pm
Bruce na streamach zawsze wypada bardzo dobrze. Już w 2000 roku podejrzewali go o to, że na takich koncertach śpiewa z playbacku.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
-
Deleted User 8107
Jakiś link do tego strema macie?
RiR 2019 tu masz:
https://youtu.be/kglmRsumUao
https://youtu.be/kglmRsumUao
-
Deleted User 8107
Miałem na mysli Rir ten, ktory ma się odbyć.