Bo ja wpłaciłbym w przeciągu 7 dni tylko w ostateczności, bo naprawdę teraz (Judas, Chorzów, Praga, bilet na paryż, studia) po prostu nie mam!! Myślałem że te bilety to będzie trzeba zapłacić dopiero w styczniu/lutym
25/06/2005 - Eddie Rips Up Paris - Paryż @ Parc Des Princes
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25/06/2005 - Eddie Rips Up Paris - Paryż @ Parc Des Princes
Ok, w takim razie czy możesz Mayer na bieżąco informować o stanie wpłat?
Bo ja wpłaciłbym w przeciągu 7 dni tylko w ostateczności, bo naprawdę teraz (Judas, Chorzów, Praga, bilet na paryż, studia) po prostu nie mam!! Myślałem że te bilety to będzie trzeba zapłacić dopiero w styczniu/lutym
za 7 dni bedzie wlasnie styczenSabi pisze: Myślałem że te bilety to będzie trzeba zapłacić dopiero w styczniu/lutym
301 zl to i tak taniej niz zakladalismy na poczatku (350zl)
w styczniu/lutymMaYeR pisze:za 7 dni bedzie wlasnie styczen![]()
No wiem, wiem że taniej.. Ale nic nie poradzę! Najwyżej zobaczę czy starsi dołożą mi i tym razem. Jak nie to... Hmm. Zobaczymy.
To bardzo dobrze:)MaYeR pisze:
Nie musisz mieć żadnych zezwoleń.
Też mnie to cieszy, w dzień koncertu będzie mi brakowało dokładnie tygodnia do pełnoletności 
ech przegapilem ten temat
Mayer wyslalem Ci maila, mam nadzieje ze sie łapie na to....
Mayer wyslalem Ci maila, mam nadzieje ze sie łapie na to....
zapłacone jak dotąd wszystko, teraz tylko na hotel czekanie 
i jeszcze jedna sprawa:
czy bilety na koncert (na samolot ewentualnie też) będą rozsyłane do domów czy prze spotkaniu dopiero przed lotniskiem to się rozda?
i jeszcze jedna sprawa:
czy bilety na koncert (na samolot ewentualnie też) będą rozsyłane do domów czy prze spotkaniu dopiero przed lotniskiem to się rozda?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Osobiście sądzę, że najlepiej jakby Mayer zabrał wszystko na lotnisko i rozdał przed odlotem. Bo inaczej może zdarzyć się jeszcze, że ktoś zapomni biletu i będzie płacz... 
Ale niech sam szef się wypowie.
Ale niech sam szef się wypowie.
Ja tez juz kase poslalemMan_Of_The_Edge pisze:zapłacone jak dotąd wszystko, teraz tylko na hotel czekanie
i jeszcze jedna sprawa:
Jesli chodzi o bilety na samolot to fizycznie nie istnieja. Jest tylko imie i nazwisko i kod. Wiec chyba nie problem zeby kazdy kto leci to dostal.
Man widze jestes z Katowic(tak mi sie wydaje:D), ktos jeszcze leci i jest z okolicy?? Musimy sie zgadac na jakis transport na Balice - samolot wylatuje o 7.00 rano!! Jezeli sobie kazdy nie znajdzie meliny w Krakowie na noc to trzeba bedzie bardzo wczesnie wyjechac
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie wiem jak to wygląda w przypadku Sky Europe, ale chyba masz rację.Szymon pisze:Jesli chodzi o bilety na samolot to fizycznie nie istnieja. Jest tylko imie i nazwisko i kod. Wiec chyba nie problem zeby kazdy kto leci to dostal.
Man widze jestes z Katowic(tak mi sie wydaje:D), ktos jeszcze leci i jest z okolicy?? Musimy sie zgadac na jakis transport na Balice - samolot wylatuje o 7.00 rano!! Jezeli sobie kazdy nie znajdzie meliny w Krakowie na noc to trzeba bedzie bardzo wczesnie wyjechac
Już gadałem o tym z paroma osobami. Jesteśmy za tym, żeby zjechać się do Kraka w czwartek wieczorem, zamelinować gdzieś na noc (i zrobić Maiden-imprę
jasne ze sie pisze, tylko zebysmy sie nie ockneli o 4 popoludniu
Odprawa sie zaczyna na 2h przed z tego co wiem wiec na okolice 5 trza tam dotrzec
Odprawa sie zaczyna na 2h przed z tego co wiem wiec na okolice 5 trza tam dotrzec
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Spoko. Poimprezujemy kilka godzin i koło 3.30 zwiniemy się na lotnisko.Szymon pisze:jasne ze sie pisze, tylko zebysmy sie nie ockneli o 4 popoludniu![]()
to sie jeszcze wszystko ustali jak bedzie blizej koncertu, nie ma strachu 
----> Szymon - jestem z Katowic
pomysł z noclegiam jest wypas
ale się ucieszyłem, dzień wcześniej się zacznie cała ta wspaniała przygoda
pomysł z noclegiam jest wypas
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie Szymon. Jest jeszcze mnóóóóóóóstwo czasu.Man_Of_The_Edge pisze:----> Szymon - jestem z Katowic![]()
pomysł z noclegiam jest wypas![]()
![]()
![]()
No ba! I tak nie ma co spać skoro mielibyśmy wyruszać na lotnisko koło 3-4 więc lepiej poimprezować przy dziewiczych dźwiękach. :rocx :beer
ale będzie wspaniale
no pewnie, że nie będziemy spać - imprezka :beer
no pewnie, że nie będziemy spać - imprezka :beer
Bilety na koncert moge wyslac - wedle Waszego zyczenia.Man_Of_The_Edge pisze:czy bilety na koncert (na samolot ewentualnie też) będą rozsyłane do domów czy prze spotkaniu dopiero przed lotniskiem to się rozda?
Co do biletow na samolot, to nie ma ich fizycznie. Mam tylko dokument w html - potwierdzajacy rezerwacje. Zabiera sie to na lotnisko - pokazuje i wtedy kazdy dostaje bilet
Co do noclegu w Krakowie - to dla mnie to bedzie chyba mus. Inaczej nie dostanje sie do Krakowa na 5 rano
Mayer mozesz mi wyslac maila z info czy dostales kase za samolot??
to jak bilety już dojdą do Ciebie zaczniemy dyskutować na ten temat, zobaczy się jeszcze jak to będzie wyglądałoMaYeR pisze:Bilety na koncert moge wyslac - wedle Waszego zyczenia.Man_Of_The_Edge pisze:czy bilety na koncert (na samolot ewentualnie też) będą rozsyłane do domów czy prze spotkaniu dopiero przed lotniskiem to się rozda?
Co do biletow na samolot, to nie ma ich fizycznie. Mam tylko dokument w html - potwierdzajacy rezerwacje. Zabiera sie to na lotnisko - pokazuje i wtedy kazdy dostaje bilet
Co do noclegu w Krakowie - to dla mnie to bedzie chyba mus. Inaczej nie dostanje sie do Krakowa na 5 rano
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Uwaga!
Pojawiły się komplikacje... Niestety nie ma już tańszych biletów - teraz ceny na trasie Kraków-Paryż Orly-Kraków zaczynają się od 440 PLN...
U innych przewoźników/z innych lotnisk jest podobnie - można polecieć od około 400 PLN. Zresztą sami sprawdźcie na www.skyeurope.com i www.wizzair.com ... Oczywiście być może pojawią się jeszcze jakieś promocje, ale nie możemy na to specjalnie liczyć - zwłaszcza, że lecimy w pierwszy weekend wakacji.
Jest teraz problem jak rozwiązać sprawę zaległych biletów. Być może będziemy musieli zebrać jeszcze od każdego po około 50 PLN dopłaty za bilet... Osoby, które jeszcze nie wpłaciły kasy Mayer'owi muszą liczyć się z tym, że koszt biletu lotniczego będzie wynosił ok. 450-500 PLN...
Mayer jeszcze da Wam znać co robimy w tej sprawie. Mam nadzieję, że uda się to rozwiązać w taki sposób, żeby osoby, które już wpłaciły pieniądze, nie musiały już nic dopłacać... Ale być może będzie to konieczne...
Poinformujemy Was jeszcze jak dokładnie wygląda sprawa...
Pojawiły się komplikacje... Niestety nie ma już tańszych biletów - teraz ceny na trasie Kraków-Paryż Orly-Kraków zaczynają się od 440 PLN...
Jest teraz problem jak rozwiązać sprawę zaległych biletów. Być może będziemy musieli zebrać jeszcze od każdego po około 50 PLN dopłaty za bilet... Osoby, które jeszcze nie wpłaciły kasy Mayer'owi muszą liczyć się z tym, że koszt biletu lotniczego będzie wynosił ok. 450-500 PLN...
Mayer jeszcze da Wam znać co robimy w tej sprawie. Mam nadzieję, że uda się to rozwiązać w taki sposób, żeby osoby, które już wpłaciły pieniądze, nie musiały już nic dopłacać... Ale być może będzie to konieczne...
Poinformujemy Was jeszcze jak dokładnie wygląda sprawa...