Blind Guardian
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 8107
Re: Blind Guardian
Koleś z demo music moze by Wam załatwił fizyczne bilety i potem wysłał kurierem, czy coś.
Najlepiej chyba poczekać aż wszyscy chętni będą wiedzieć czy chcą bilety czy nie. Ja na Drezno jestem w zasadzie zdecydowany - co do transportu to się dogadamy w zależności kto będzie jechał.Bon Dzosef pisze: ↑czw cze 23, 2022 10:36 am Ja to bym zrobił oba![]()
A co do fizycznych biletów jakbyśmy zamówili w tym tyg to mozna na berlinski adres mojego kumpla, mogę odebrać potem.
Ale mi Drezno wystarczy
-
Deleted User 357
Dobra, ja bym cisnął do tego Drezna po namyśle
BTW nie wiem jak sprawdzaliście, ale tutaj https://blind-guardian.ticket.io/gldq69 ... Bsfoy2AJQs normalnie jest opcja print at home a to link który jest na wydarzeniu na fb
BTW nie wiem jak sprawdzaliście, ale tutaj https://blind-guardian.ticket.io/gldq69 ... Bsfoy2AJQs normalnie jest opcja print at home a to link który jest na wydarzeniu na fb
Z tego co pamiętam wchodziłem przez googla i znajdował tylko eventim niemiecki. Na fejsie nie patrzyłem. Ale to tym lepiej jak gdzieś e-ticket da się kupić.
Ja chyba jednak odpadnę. Ciężko mi w każdym razie teraz podjąć decyzję na wrzesień.
Z tymi biletami u nich trzeba uważać, żeby nie było jak na Helloween w Berlinie.
Z tymi biletami u nich trzeba uważać, żeby nie było jak na Helloween w Berlinie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
No i kupiony e-ticket. Normalny, prawilny, żadna rezerwacja tylko bilet.Żelazny pisze: ↑sob cze 25, 2022 9:33 pm Dobra, ja bym cisnął do tego Drezna po namyśle
Kwestię transportu dogadamy bliżej terminu.
3 singiel wleciał https://www.youtube.com/watch?v=vUpF6VjIC-8
Zresztą taki to singiel nowy że jest znany od roku i nagrany na wirtualnym koncercie Wacken.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Nowy album Blindów już wydany 
- AncientMariner
- -#Clansman

kurde ja tego przemóc nie mogłem.
Prophecies, Twilight Of The Gods, Ashes i ewentualnie Miracle Machine to jeszcze jeszcze. Nadal, za dużo wstawek orkiestrowych dla mnie na tym albumie było.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Zupelnie nie mam hajpu na ten album, ale trzeba się będzie zmotywowac.
Dobra, po pierwszym odsłuchu jestem.
Słabo niestety. Kontynuacja ostatniego albumu, tylko bez tych smyczków i innych rzeczy. Chyba najlepsze dostaliśmy jako single.
Wracac będę do deliver i american gods. Cała reszta to meh.
Słabo niestety. Kontynuacja ostatniego albumu, tylko bez tych smyczków i innych rzeczy. Chyba najlepsze dostaliśmy jako single.
Wracac będę do deliver i american gods. Cała reszta to meh.
Nie wiem, czy jest sens to odpalać w ogóle. Najważniejsze, że na trasie teraz nie grają nic z nowości.
Właśnie mi ten album podoba się pod tym względem że jest bardziej surowy i mniej pompatyczny niż poprzednie dwie płyty. Zamiast nudnych kloców typu Grand Parade, Wheel Of Time czy Ninth Wave, mamy sporo dobrego grzania w stylu Violent Shadows, Blood Of The Elves czy Damnation. Super album kurwa !
No dobra, zachęciłeś
Wieczorem odpalę zaraz po Megadeth.
W ogóle mamy teraz okres gdzie same smakołyki wychodzą. Nowy Blind Guardian, Megadeth, Amon Amarth, Arch Enemy.. Jest czego słuchać