Tylko środek. Nie zapominajmy, że 1/3 tego utworu to intro/outro.
Dla mnie najsłabszy album Maiden. Na żywo Stratego mi się podobało. Dla mnie chyba obecnie ulubiony na albumie.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Tylko środek. Nie zapominajmy, że 1/3 tego utworu to intro/outro.
Mam podobnie i te same 3 utwory uważam za bardzo dobre. Do tego Stratego też jest w porządku. Reszta średniawa i słabe. Z miesiąc temu sobie zrobiłem odsłuch przypominający i nic się nie zmieniło. Finalnie płyta będzie się kurzyła na półce jak 2 poprzednie. Ewentualnie czasami odpalę cd 2

To samo Priest, które poza bardzo dobrym Firepower nagrało z 5 dobrych numerow od 1991 roku?
Utkaj kamyszaBon Dzosef pisze: ↑sob wrz 03, 2022 1:46 pmTo samo Priest, które poza bardzo dobrym Firepower nagrało z 5 dobrych numerow od 1991 roku?
Tak to samo. Jestem przekonany że wydadzą porządny kawał muzy, bo im się po prostu chce pomimo trudności typu Parkinson Glenna, wiek i choroby Roba, i niedawno serducha Richiego. A nawet jeśli nie dostarczą, to powyższe powody dają im jednak duużą taryfę ulgową w porównaniu z leniwymi maidenowymi kotami, które po genialnym Amolad co album idą w dół, finalnie dochodząc do etapu senjutsu, że fajnie się słucha maks 2óch kawałków.
To wciąż więcej niż Maiden po BNWBon Dzosef pisze: ↑sob wrz 03, 2022 1:46 pmTo samo Priest, które poza bardzo dobrym Firepower nagrało z 5 dobrych numerow od 1991 roku?
Ale weź daj spokój. Na samym Jugulator i AoR jest więcej świetnych numerów niż na wszystkim razem IM po BNW.Bon Dzosef pisze: ↑sob wrz 03, 2022 1:46 pmTo samo Priest, które poza bardzo dobrym Firepower nagrało z 5 dobrych numerow od 1991 roku?

Nie ma nic z podjazdem do SOTC czy Clansmanem.sajki pisze: ↑sob wrz 03, 2022 2:23 pmAle weź daj spokój. Na samym Jugulator i AoR jest więcej świetnych numerów niż na wszystkim razem IM po BNW.Bon Dzosef pisze: ↑sob wrz 03, 2022 1:46 pmTo samo Priest, które poza bardzo dobrym Firepower nagrało z 5 dobrych numerow od 1991 roku?
EKHEM! Cathedral Spires!Bon Dzosef pisze: ↑sob wrz 03, 2022 3:00 pmNie ma nic z podjazdem do SOTC czy Clansmanem.sajki pisze: ↑sob wrz 03, 2022 2:23 pmAle weź daj spokój. Na samym Jugulator i AoR jest więcej świetnych numerów niż na wszystkim razem IM po BNW.Bon Dzosef pisze: ↑sob wrz 03, 2022 1:46 pm
To samo Priest, które poza bardzo dobrym Firepower nagrało z 5 dobrych numerow od 1991 roku?
A to SOTC czy Clansman zostały nagrane po BNW? Ale właśnie kolega Zdan dobry przykład z Cathedral Spires dałBon Dzosef pisze: ↑sob wrz 03, 2022 3:00 pmNie ma nic z podjazdem do SOTC czy Clansmanem.sajki pisze: ↑sob wrz 03, 2022 2:23 pmAle weź daj spokój. Na samym Jugulator i AoR jest więcej świetnych numerów niż na wszystkim razem IM po BNW.Bon Dzosef pisze: ↑sob wrz 03, 2022 1:46 pm

Ale ja pisałem o 1991. Cathedral fajny, ale gdzie mu do Navigatora czy innego Face in the SandŻelazny pisze: ↑sob wrz 03, 2022 3:31 pmA to SOTC czy Clansman zostały nagrane po BNW? Ale właśnie kolega Zdan dobry przykład z Cathedral Spires dał

No to samo, nie kupię, jakbym dostał w prezencie, to pewnie bym wziął (z grzeczności) ale i tak bym nie puszczał, no może raz.