Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Oni nie mogą Bronka wpuścić w niższe tonacje? Z tv tego się słuchać nie da.
A mi się bardzo dobrze słucha Brucea z tego RiR - wiadomo nie jest to poziom z Wawy ale o wiele lepiej niż RiR 2019. Na razie jedyny słuchalny jest ten stream co trwa 33 minuty, na innych Bruce i dźwięk jest zniekształcony. Najlepszy był ten co trwał 102 minuty ale ciagle YT go usuwa.
Szczerze to Bruce tylko AH trochę wymęczył - reszta całkiem dobra - ale w całej Europie tak chory nie był przez cały czerwiec lipiec i trochę maja …
Szczerze to Bruce tylko AH trochę wymęczył - reszta całkiem dobra - ale w całej Europie tak chory nie był przez cały czerwiec lipiec i trochę maja …
Wersja w 1080p, 60 klatek, z pełnym koncertem i dobrym dźwiękiem.
Jest na zatoce piratów, a oprócz tego na czyimś dysku google: https://drive.google.com/file/d/1BBmzQb ... b9-Ov/view
Póki co na dysku wyskakuje komunikat: Nie można chwilowo odtworzyć tego filmu wideo. Przekroczono liczbę dozwolonych odtworzeń. Spróbuj ponownie później. Ale jest na to sposób, można dodać do swojego dysku google, a potem utworzyć kopię. Ewentualnie ściągnąć za pomocą telefonu (u mnie poszło bez problemu).
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Hallowed wyszło mu swietnie, ja nie widzę sensu obniżania tonacji, tylko po prostu trzeba zrezygnować z rzeczy typu Aces High.
- blackcocker
- -#Moderator

Normalnie jak dwie różne wersje z Senjutsu - ta, która ma podmienione ścieżki i jest gorsza i ta lepsza, którą tylko niewielu zdołało posłuchać
Ja niestety miałem dostęp tylko do tej pierwszej

#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie ma się z czego smiac bo rozstrzal jakościowy miedzy wersjami jest ogromny, acz Senjutsu wypadlo tak sobie (ale nie zle)
No kurde ale przecież forma nie zależy od jakości nagrania
na chujowym filmiku Bruce śpiewa tak samo jak na proshocie chyba że ten drugi miałby być podciągany przez profesjonalistów. Dajta spokoj
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
No teraz z żadnego sposobu nie idzie ale dzięki, widocznie za dużo osób. Kopiowałem, próbowałem ściągnąć - wszędzie komunikat za dużo ściągnięć. Może do 21 się odetka bo przychodzi kumpel i chcieliśmy ogarnąć. Na Piracie nigdzie nie ma torrenta, na 1337 i innych też nie...wojczi pisze: ↑pn wrz 05, 2022 10:14 amWersja w 1080p, 60 klatek, z pełnym koncertem i dobrym dźwiękiem.
Jest na zatoce piratów, a oprócz tego na czyimś dysku google: https://drive.google.com/file/d/1BBmzQb ... b9-Ov/view
Póki co na dysku wyskakuje komunikat: Nie można chwilowo odtworzyć tego filmu wideo. Przekroczono liczbę dozwolonych odtworzeń. Spróbuj ponownie później. Ale jest na to sposób, można dodać do swojego dysku google, a potem utworzyć kopię. Ewentualnie ściągnąć za pomocą telefonu (u mnie poszło bez problemu).
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No ja ogladalem sporo i slysze roznice.Sardi z Batumi pisze: ↑pn wrz 05, 2022 6:53 pm No kurde ale przecież forma nie zależy od jakości nagraniana chujowym filmiku Bruce śpiewa tak samo jak na proshocie chyba że ten drugi miałby być podciągany przez profesjonalistów. Dajta spokoj
Przyznam, ze obejrzalem na YT dluzsze kawalki pierwszej sztuki z Chorwacji i kawalki z PGE, bo wypadalo 
Nie umiem sobie przekminic, po co mialbym ogladac ten sam spektakl i go analizowac kolejny raz, ale z innego kraju
Popierdolka ze mnie, a nie DajHard
Nie umiem sobie przekminic, po co mialbym ogladac ten sam spektakl i go analizowac kolejny raz, ale z innego kraju
Popierdolka ze mnie, a nie DajHard
Ja też
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Ja oglądałem każde wykonanie 3 piosenek z S i kilku wybranych z każdego gigu z tego roku. Uwielbiam oglądać z różnych ujęć rozpoczęcie koncertu, z różnych krajów.
Widocznie masz dużo czasu 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- blackcocker
- -#Moderator

Kurcze, niektórzy mają chyba dłuższą dobę. Robić jakieś 2 etaty i jeszcze mieć czas na oglądanie filmików, nagrywanie ich, jeżdżenie za Maiden i jeszcze spotykanie się ze znajomymi. Zazdraszczam 
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Gdyby jeszcze krecili pro-shoty na YT jak Metallica, to moze bym co ktoregos randomowo odpalil i przewinal na szybko, a tak - nie ma takiej sily, ktora mnie do tego zmusi 
W ogole mogliby troche kopnac swoj kanal na YT, a nie tylko cos na poczatek-koniec trasy i nowe bebny Nicko
W ogole mogliby troche kopnac swoj kanal na YT, a nie tylko cos na poczatek-koniec trasy i nowe bebny Nicko
do tego to potrzebne jest świetne podejście do fanów
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01