Dziewica z grzechotką czyli sny o Iron Maiden

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

A.S.F.A
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Re: Dziewica z grzechotką czyli sny o Iron Maiden

Post autor: A.S.F.A »

Natalia pisze:
A.S.F.A pisze: Nagle zdaliśmy sobie wszyscy sprawę że Natalia nie ma biletu a też ma lecieć! Było troche stresu ale zdążyłyśmy go(bilet) kupić i poszliśmy wszyscy do...baru! taki przyjemny pub we wnętrzu samolotu :wink: :lol: nie wiem skąd się toto tam wzięło ale sen to w końcu tylko sen :wink:
pamiętam że trochę się bałam lecieć ale H tak ładnie mnie pocieszał... :wink: :lol: Dalej nie pamiętam...
Hmmm... Dziwny sen... :wink:
Natalia-ja?
Jeśli tak, to to typowe dla mnie :lol:

BTW fajny sen, moj ostatni przedstawaial plakat Eddie Rips Up Paris + Guests :Michael Jackson :D

Tak tak- Ty :)

Michael Jackson- super support! LOL :wink: :lol:
Adrian Smith's Female Admirer
Awatar użytkownika
Natalia
-#Invader
-#Invader

Post autor: Natalia »

A.S.F.A pisze:

Hehe, to miło :D

Też tak uważam, i nawet wiem kto najbardziej by sie z takiego supportu cieszył :lol: :lol:
Negrita
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Negrita »

Natalia pisze:
A.S.F.A pisze:

Hehe, to miło :D

Też tak uważam, i nawet wiem kto najbardziej by sie z takiego supportu cieszył :lol: :lol:
eeee....Davey pewnie, prawda? :oops: :lol: :lol:
I SOLD MY SOUL FOR ROCK'N'ROLL
Awatar użytkownika
Natalia
-#Invader
-#Invader

Negrita pisze:
eeee....Davey pewnie, prawda? :oops: :lol: :lol:
Nie, nie, chodziło mi o pewnego forumowicza :lol:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Przestaniecie off-topować czy mam zacząć rozdawać ostrzeżenia? :twisted: :P :lol: :wink:
Awatar użytkownika
Natalia
-#Invader
-#Invader

WICKER MAN pisze:Przestaniecie off-topować czy mam zacząć rozdawać ostrzeżenia? :twisted: :P :lol: :wink:
Kurde, skąd wiedziałeś, że mówie o Tobie

Już nic nie postuję.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Ja wszystko wiem. :roll: :twisted: :P
Ok, EOT.
kocian_jr
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: kocian_jr »

A mi sie dzisiaj snilo ze chodze sobie po lubelskim parku saskim i nagle widze ze przy jednej lawce stoi tlum ludzi. Bardzo cbylem ciekaw wokol czego takie zbiorowisko. W koncu tlum sie rozstapil i okazalo sie ze na lawce nie siedzi nikt inny jak Dave! :) Byl caly rozpromieniony jak zwykle zreszta :D Przysiadlem sie do niego, przywitalem sie i zaczelismy se gadac (nie pamietam o czym) no i kiedy tak sobie gadalismy sie obudzilem.
Awatar użytkownika
Pati

Post autor: Pati »

S1MON pisze:Przepraszam bardzo: Ja pierwszy prorokowałem, że będą na Śląskim i mam posta na dowód, a Ty nie :twisted:
Bo jestem na sanktuarium po raz pierwszy od trzech - czterech miesiecy :twisted: :twisted: A poza to zycze nam wiecej tak skutecznych snow :beer :D
Awatar użytkownika
Natalia
-#Invader
-#Invader

Mi sie ostatnio śniło, że rozmawiałam z Janick'iem, który dał mi ok. 10 podpisow na jednej kartce, kreslil serduszka czerwonym długopisem i mamrotał coś w stylu "Od kiedy Cie zobaczyłem..."

:lol: :lol:
SzarA
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: SzarA »

Najgorszy koszmar jaki mi się kiedykolwiek przyśnił:
Siedziałam w kuchni i piłam herbate , a moja matka jak zwykle patrzyła się przez okna . Nagle powiedziała: "Ej czy to nie ten z Iron Maiden ?" .Wyjrzałam przez okno , pod moim blokiem szedł...JANICK !!! Oczywiście szybko wybiegłam na dwór . Już miałam prosić o autograf kiedy przypomniałam sobie że nie mam żadnej kartki ani długopisa . Powiedziałam żeby poczekał , a on na to (po polsku):"Spoko" :) .Poszłam do domu wziełam mojego analoga LAD i jakigoś markera . Zbiegając po schodach spadłam i się zabiłam... :cry: :cry: :cry:
Czego ja zawsze mam takiego pecha ?Nawet w snach...
Heavy Metal Is The Law...
SzarA
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: SzarA »

Natalia pisze:Mi sie ostatnio śniło, że rozmawiałam z Janick'iem, który dał mi ok. 10 podpisow na jednej kartce, kreslil serduszka czerwonym długopisem i mamrotał coś w stylu "Od kiedy Cie zobaczyłem..."

:lol: :lol:
Natalia zazdroszcze Ci !Też bym tak chciała :lol:
Heavy Metal Is The Law...
Awatar użytkownika
deadly_sin
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: deadly_sin »

A mi się śniło, że był olbrzymi koncert na odrestaurowanym stadionie X - lecia ( :lol: ) z udziałem Paula Di'Anno, Bruce'a i Blaze'a na wokalu, Dennisa, Jannicka Adriana i Dave'a na gitarach, Steve na basie i Clive Burr i Nicko na perkusjach, a po koncercie wszyscy oni wnoszą mnie na scenę na rękach jako pomysłodawcę 'gigu'.

Ach, gdyby coś takiego miało miejsce...
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

ja miałem poryty sen po sylwestrze :D
widicznie nawalony sen był :)

śniło mnie się, że IM mieli nowego gitarzystę i nazywał się John Lock (politologia się kłania :P ), skoro było już ich 4 to dwóch wystarczyło na scenie, więc losowali przed koncertem kto gra a kto obsługuje reflektory :D
koncert zChorzowa prznieśli do Spodka :D i nam się trafiło, że grali Janick i John :D :D
openerem był Wildest Dreams (niemożliwe :) )

dziwny sen
Awatar użytkownika
Natalia
-#Invader
-#Invader

SzarA pisze: Natalia zazdroszcze Ci !Też bym tak chciała :lol:
:wink: :wink:
IvonMaiden
-#Invader
-#Invader

Post autor: IvonMaiden »

ja calkie niedawno siedzialam sibie z Bruce'm w jego pokoju hotelowym i ogladalismy material z nowego dvd DOD Tour :D:D:D

albo jeszcze kiedys caly band spotkal mnie n aklatce schodowej jak wiazalam sznurowke bo mi sie trzewik rozwiazal a potem zaprosilam panow do mnioe na chatke sie siedzialam na kanapie na przeciwko Bruce'a

The dream is true , the dream is true... :rocx
Awatar użytkownika
deadly_sin
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: deadly_sin »

Ivona pisze:ja calkie niedawno siedzialam sibie z Bruce'm w jego pokoju hotelowym i ogladalismy material z nowego dvd DOD Tour :D:D:D

albo jeszcze kiedys caly band spotkal mnie n aklatce schodowej jak wiazalam sznurowke bo mi sie trzewik rozwiazal a potem zaprosilam panow do mnioe na chatke sie siedzialam na kanapie na przeciwko Bruce'a

The dream is true , the dream is true... :rocx
heh...
I only dream in black and white,
I only dream cause I'm alive,
I only dream in black and white
To save me from myself

Jak nic ta piosenka pasuje do tego tematu :wink:
Awatar użytkownika
Pati

Post autor: Pati »

Hehehe.... Mi sie kiedys snilo, ze bylam na koncercie Maiden razem z moja siostra i Beavisem... Oprocz nas bylo jeszcze tylko z pietnascie osob... Po koncercie moglismy spedzic z Maiden tyle czasu ile dusza zapragnie... Ehh...
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

ale mialem dzis porypany sen :lol: bylismy gdzies na wycieczce z klasa a kumplel potrafil czarowac :lol: nudzilo nam sie wiec sprowadzil nam jakas kapele i pograli ze 3 kawalki i rozplyneli sie...ja mysle niech maiden sprowadzi,ale chyba sie nie uda,bo jeszcze koledze żyłka walnie z tego... juz wychodzilem a tu łup - maiden :D i od razu graja metal gods judaszy...ja w tym czasie rozpacz - jakies kartki, musze zebrac autografy - aparat , musze jakies foty sobie zrobic :wink: łazilem po wszystkich i blagalem o jakas kartke i dlugopis a wystep trwał :( i zdaje sie jak znalazłem to co chcialem - rozplyneli sie w powietrzu jak ich poprzednicy... i chyba sie wtedy obudzilem, ale nie bylem mokry :P
Kro
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Kro »

Pare dni temu mialem "koszmar" :lol: Snilo mi sie, ze zniszczylem bilet na Mystic :wink: Tzn pokazywalem go koledze i jakos go tak zlapalem, ze zagialem ta czesc do oderwania i trzymala sie na jednym wlosku. Jakby tego bylo malo po chwili patrze, a tu hologramu nie ma :lol: Okazalo sie, ze spadl na ziemie, podnioslem go i chcialem spowrotem przykleic, ale jak go przykleilem to zrobil sie przezroczysty i bylo widac, ze byl oderwany. Zaraz potem sie obudzilem :lol:
A przed koncertem w Spodku tez mialem fajny sen. Snilo mi sie ze bylem na owym koncercie, ale byly tam trzy sceny :lol: tzn jedna na wprost i dwie po bokach pod katem 90st. ustawione, siedzialo sie poprostu w srodku miedzy scenami. Sceny byly takie jak w teatrze tzn z purpurowa kurtyna :lol: . Aha siedzialem z kumplem zaraz pod scena na .............. kanapie :lol: , bylo bardzo malo ludzi. Support gral na lewej scenie, gdy skonczyl grac, zaczela sie podnosic kurtyna na centralnej scenie i.................. wtedy sie obudzilem :evil:
ODPOWIEDZ