Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Lista kawałków, których powinni mieć ZAKAZ grania:
- Aces High
- 2 Minutes to Midnight
- Run to the Hills
- Blood Brothers
- Evil That Men Do
- Aces High
- 2 Minutes to Midnight
- Run to the Hills
- Blood Brothers
- Evil That Men Do
Evil spoko, bo to mój ulubiony kotlet obok WY. Poza tym do listy dorzucić Troopera i CIPWM i może byćBon Dzosef pisze: ↑wt wrz 06, 2022 10:12 pm Lista kawałków, których powinni mieć ZAKAZ grania:
- Aces High
- 2 Minutes to Midnight
- Run to the Hills
- Blood Brothers
- Evil That Men Do
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Trooper musi być niestety
2mtm i evil zajebisteBon Dzosef pisze: ↑wt wrz 06, 2022 10:12 pm Lista kawałków, których powinni mieć ZAKAZ grania:
- Aces High
- 2 Minutes to Midnight
- Run to the Hills
- Blood Brothers
- Evil That Men Do
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Tak, Evil to kotlet, ktory prawie zawsze mi smakuje.
Rock in Rio 22 juz smiga na YT w jednej czesci, w 1080.
Rock in Rio 22 juz smiga na YT w jednej czesci, w 1080.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Bruce wyraźnie zmęczony, i to od samego początku gigu.nugz pisze: ↑śr wrz 07, 2022 9:11 am https://www.youtube.com/watch?v=cfkcq_Do75U
remi, pobieraj, zanim spadnie z jutuba
wczoraj pobrałem. 8giga ale jest 5.1 i brzmi całkiem dobrze. Fajna pamiątka z trasy byle jeszcze kamery były normalne. Bruce jest spoko. Nie jest to poziom z Europy ale za to o wiele lepiej niż z 2019.nugz pisze: ↑śr wrz 07, 2022 9:11 am https://www.youtube.com/watch?v=cfkcq_Do75U
remi, pobieraj, zanim spadnie z jutuba![]()
Aces High powinien być zakopany raz na zawsze.
Wielbie numer calym soba, jak dla mnie keeper, tylko na poczatek, nie na koniec! 
Aces High tragedia. I to jeszcze zostało profesjonalnie uwiecznione... Dlaczego oni stwierdzili, że to dobrze siądzie na koniec?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Co ciekawe na większości koncertów Aces wypadało dobrze na koniec.
możesz podać przykład? Bo jak oglądam różne nagrania, to żadne nie brzmi dobrze, a Dickinson nie potrafi poprawnie zaśpiewać refrenu.Bon Dzosef pisze: ↑śr wrz 07, 2022 2:49 pmCo ciekawe na większości koncertów Aces wypadało dobrze na koniec.
Co najwyżej czasami było zaśpiewane poprawnie / akceptowanie. Bez większego szału. Nie trafili w tym roku ani z otwieraczem, ani z zamykaczem.Geri666 pisze: ↑śr wrz 07, 2022 4:13 pmmożesz podać przykład? Bo jak oglądam różne nagrania, to żadne nie brzmi dobrze, a Dickinson nie potrafi poprawnie zaśpiewać refrenu.Bon Dzosef pisze: ↑śr wrz 07, 2022 2:49 pmCo ciekawe na większości koncertów Aces wypadało dobrze na koniec.
Przyznam, ze jakos specjalnie nie przywiazuje wiekszej uwagi do formy Bronka, tym bardziej bedac pod scena kompletnie mi to zwisa 
Dobrze go wspominam w 18.
Dobrze go wspominam w 18.
-
Deleted User 5155
Przesłuchałem.
Muszę przyznać, że aż wzruszony jestem delikatnością z jaką nawet dyżurni turbo-krytycy IM podeszli do tego RiR. Nie będę zgadywał co się z Bronkiem stało (nie pierwszy zresztą raz akurat na RiR) ale cieszę się, że byłem w Zagrzebiu i W-wie a nie tam. Bo dla mnie taka jego forma koncertowa byłaby problemem i to sporym, nawet przy całej mojej, niemal bezgranicznej, spolegliwości wobec IM.
Reszta maszyny bez pudła - poza tempem AH, które przecie również mogło wynikać z możliwości wokalu.
Wygląda na to, że taktyka łapania pierwszych gigów na trasie, oprócz przesmakowitego przymiotu niespodzianki co do setu ma też i ten plus, że daje większą szansę na dobrą formę Bruce'a.
Muszę przyznać, że aż wzruszony jestem delikatnością z jaką nawet dyżurni turbo-krytycy IM podeszli do tego RiR. Nie będę zgadywał co się z Bronkiem stało (nie pierwszy zresztą raz akurat na RiR) ale cieszę się, że byłem w Zagrzebiu i W-wie a nie tam. Bo dla mnie taka jego forma koncertowa byłaby problemem i to sporym, nawet przy całej mojej, niemal bezgranicznej, spolegliwości wobec IM.
Reszta maszyny bez pudła - poza tempem AH, które przecie również mogło wynikać z możliwości wokalu.
Wygląda na to, że taktyka łapania pierwszych gigów na trasie, oprócz przesmakowitego przymiotu niespodzianki co do setu ma też i ten plus, że daje większą szansę na dobrą formę Bruce'a.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

ParyzGeri666 pisze: ↑śr wrz 07, 2022 4:13 pmmożesz podać przykład? Bo jak oglądam różne nagrania, to żadne nie brzmi dobrze, a Dickinson nie potrafi poprawnie zaśpiewać refrenu.Bon Dzosef pisze: ↑śr wrz 07, 2022 2:49 pmCo ciekawe na większości koncertów Aces wypadało dobrze na koniec.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Całkowicie się zgadzam i odnośnie formy Bruce'a tutaj, i co do pierwszych gigów na trasie.pinio pisze: ↑śr wrz 07, 2022 6:20 pm Przesłuchałem.
Oj tak... niestety Bruce brzmi kiepsko. Bez energii i w marnej formie wokalnejZakkahletz pisze: ↑śr wrz 07, 2022 9:32 amBruce wyraźnie zmęczony, i to od samego początku gigu.nugz pisze: ↑śr wrz 07, 2022 9:11 am https://www.youtube.com/watch?v=cfkcq_Do75U
remi, pobieraj, zanim spadnie z jutuba
www.MetalSide.pl