Megadeth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Megadeth
3 gitary? xD
Wokal taki średni, na gary mogli zaprosić Behlera
Wokal taki średni, na gary mogli zaprosić Behlera
Mam nadzieje, ze Rudego piecze dupa ze zlosci na sama mysl o tym projekcie 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Mysle, że go to nie obchodzi.
Pewnie nie, albo takie wrazenie bedzie do konca sprawial, zeby nie okazac slabosci 
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Rudy niby taki czarny charakter, a widziałem na oficjalnej grupie Megadeth pod postem z wywiadem Ellefsona jak ludzie masowo po nim - basiście - jadą. Serio kult lidera jest tak mocny wśród fanów? Nie chodzi mi o to, że trzeba wybrać stronę, bo chyba zresztą nie trzeba, ale trochę wyważenia w słowie jest chyba wskazane. Tymczasem Ellefson jest tam po prostu hejtowany.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Coz, takiego Bozka sobie wybrali, nie wiem, czy mozna popelnic gorszy wybor 
U mnie na dzis ratio LOVE-HATE Rudzielca jest gdzies na poziomie 30-70
U mnie na dzis ratio LOVE-HATE Rudzielca jest gdzies na poziomie 30-70
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie ma "oficjalnej" grupy Megadeth na fb.
Nie siedziałem nigdy w cyber army, więc nie wiem co i czy coś w ogóle dzieje się na oficjalnym fc
Nie siedziałem nigdy w cyber army, więc nie wiem co i czy coś w ogóle dzieje się na oficjalnym fc
- Saimon1995
- -#Moderator

Tak jak pisałem wcześniej - "Dystopia" bardziej mi siadła. Nowy album - w skali 1-10 - oceniłbym na solidne 7.5. Najlepsze momenty, to tak jak wspomniałem, single. Podoba mi się także otwieracz. Najsłabsze numery? "Sacrifice" czy "Killing Time".
W sumie dopiero tydzien od premiery, ale dla mnie na dzis 6 MAX. - taki mix killerow i fillerow 
Po 3 przesłuchaniach 7/10, może 7,5. "Dystopia" była jednak sporo lepsza.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
U mnie nie ma szans na taki rating, bo w okolicach 7,5 mam wlasnie Endgame, a najnowszy wypust zdecydowanie nie jest dla mnie na tym poziomie 
Dystopii nie znam za bardzo oprocz singli.
Dystopii nie znam za bardzo oprocz singli.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To czas się zapoznac
U mnie utrzymuje się wysoka ocena płyty
U mnie utrzymuje się wysoka ocena płyty
Planuje w koncu sie tam dokopac, nie zaprzeczam.
Album wyszedl w nienajlepszym dla mnie czasie, delikatnie mowiac, i jakos do dzis mnie ominal :/
Album wyszedl w nienajlepszym dla mnie czasie, delikatnie mowiac, i jakos do dzis mnie ominal :/
- Saimon1995
- -#Moderator

"Dystopia" to mocny strzał. Warto i to bardzo!
Nieskoczona beka z Rudego Klowna i jego samouwielbienia
- https://blabbermouth.net/news/dave-must ... -metallica
-
Deleted User 8107
nugz pisze: ↑pt wrz 09, 2022 6:58 pm Nieskoczona beka z Rudego Klowna i jego samouwielbienia- https://blabbermouth.net/news/dave-must ... -metallica
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ale przecież to prawda xDnugz pisze: ↑pt wrz 09, 2022 6:58 pm Nieskoczona beka z Rudego Klowna i jego samouwielbienia- https://blabbermouth.net/news/dave-must ... -metallica
Czy ja wiem - czy beka? Lars i James posunęli Rdzawego z buńczucznym i trudnym charakterkiem i zamienili na spolegliwego, spokojnego Kirka - ot co... Pewnie chcieli mieć spokój, sami dzielić i rządzić.
BJ, tak, to w wiekszosci prawda, ale ILE RAZY MOZNA TO WALKOWAC??? 
Cold - Rudy wylecial glownie za bycie agresywnym cpunem, ktoremu puszczaly lejce. byl niebezpieczny i sciagal wszystkich na dno - tak nieoficjalnie.t
Cold - Rudy wylecial glownie za bycie agresywnym cpunem, ktoremu puszczaly lejce. byl niebezpieczny i sciagal wszystkich na dno - tak nieoficjalnie.t