All Shall Fall , nówka
kupione/pożyczone/zamienione/ukradzione
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: kupione/pożyczone/zamienione/ukradzione
Elegancko
Ostatnio odświeżałem immortal i od tego momentu słucham ciągle.
Wskoczyło na moje top1.
No i pierwsza plyta immortal jaką poznałem
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 8107
Ja zaczynałem od At the Heart of Winter jakoś w 2001 roku.
Gniotą wora
-
Prodigal Son
- -#Wrathchild

-
Deleted User 8107
Ostatnie 2 razy garage pub pilsudzkiego 27Prodigal Son pisze: ↑pn wrz 05, 2022 6:53 amW Krakowie jest jakaś giełda metalowa? Gdzie to się odbywa?
Zakładam, że nie chodzi o tą na Balickiej.
-
Prodigal Son
- -#Wrathchild

Gdzie szukać jakichś informacji gdzie i kiedy będą następne?Scarred pisze: ↑pn wrz 05, 2022 7:19 amOstatnie 2 razy garage pub pilsudzkiego 27Prodigal Son pisze: ↑pn wrz 05, 2022 6:53 amW Krakowie jest jakaś giełda metalowa? Gdzie to się odbywa?
-
Deleted User 8107
Mnie sie pokazuja na wallu na fb, będzie kolejna giełda to dam Ci znać jak cośProdigal Son pisze: ↑pn wrz 05, 2022 8:40 amGdzie szukać jakichś informacji gdzie i kiedy będą następne?Scarred pisze: ↑pn wrz 05, 2022 7:19 amOstatnie 2 razy garage pub pilsudzkiego 27Prodigal Son pisze: ↑pn wrz 05, 2022 6:53 am
W Krakowie jest jakaś giełda metalowa? Gdzie to się odbywa?
-
Prodigal Son
- -#Wrathchild

Ok, dzięki!Scarred pisze: ↑pn wrz 05, 2022 1:12 pmMnie sie pokazuja na wallu na fb, będzie kolejna giełda to dam Ci znać jak cośProdigal Son pisze: ↑pn wrz 05, 2022 8:40 amGdzie szukać jakichś informacji gdzie i kiedy będą następne?
Ja bym sobie obczaił sam, tylko nie wiem na jakim profilu na fb szukać. Tego pubu?
Chyba, że to podrzucają Ci znajomi. No, ale oni też muszą skądś mieć to info
-
Deleted User 8107
Nie wiem, tak jakoś mam na fb, że mi się wszystkie giełdy pokazuja, teraz ma być chyba jakaś w halo wisła (nie hala, tylko halo, nie wiem gdzie to) i chyba na błoniach, ale to nei metalowe, tylko takie ogólne. Możesz wejśc też na garage pub i śledzić, tam jest sporo koncertów, ale tam giełda jest co kilka miechów.Prodigal Son pisze: ↑pn wrz 05, 2022 4:59 pmOk, dzięki!Scarred pisze: ↑pn wrz 05, 2022 1:12 pmMnie sie pokazuja na wallu na fb, będzie kolejna giełda to dam Ci znać jak cośProdigal Son pisze: ↑pn wrz 05, 2022 8:40 am
Gdzie szukać jakichś informacji gdzie i kiedy będą następne?
Ja bym sobie obczaił sam, tylko nie wiem na jakim profilu na fb szukać. Tego pubu?
Chyba, że to podrzucają Ci znajomi. No, ale oni też muszą skądś mieć to info![]()
-
Deleted User 8107
@Michał @Żelazny - byliście na metalowej giełdzie w Katowicach kiedyś? koleś jeden opowiadał, ze tego jest tam tyle, ze kilka godzin zajmuje same oglądanie, ale moze przesadzał, mysle ,zeby sie wybrać, jak mi sie pojawi na fb powiadomienie.
Nie byłem, ale raz przypadkowo załapałem się na podwózkę kolesia który czasem pomaga znajomemu wystawcy i sprzedaje i wspominał, że na tych katowickich jest sporo do przeglądania.
Ale z drugiej strony sporo opinii, że ogólnie na tych giełdach płytowych jest drogo i w sklepach można kupić taniej.
Jadąc na metal doctrine ściągnąłem apki do skanowania które sprawdzają ceny na necie (discogs też to ma) i faktycznie niektóre były dużo drożej niż w necie.
-
Deleted User 357
Potwierdzam, raz byłem i w sumie wszystko było na allegro/w sklepach taniej.
Jak masz fb to dodaj się do grupy Metal Collectors Polska Kupię/Sprzedam - tam można czasami całkiem spoko ceny znaleźć, wiadomo oczywiście że nie za płyty rzadkie/drogie z definicji
-
Prodigal Son
- -#Wrathchild

Kilka rzeczy na SDL:
Depressive Age - Lying In Wait (jeden z najbardziej UNIKALNYCH zespołów jakie znam)
Front Beast - Demon Ways Of Sorcery
Ritual - Widow
Attacker - Giants of Canaan
Depressive Age - Lying In Wait (jeden z najbardziej UNIKALNYCH zespołów jakie znam)
Front Beast - Demon Ways Of Sorcery
Ritual - Widow
Attacker - Giants of Canaan
-
Deleted User 8107
Nie to jak ja widze, ze cos jest drozej niz w sklepach to nie kupuje, ale tak to git.Michał pisze: ↑ndz wrz 11, 2022 2:14 pmNie byłem, ale raz przypadkowo załapałem się na podwózkę kolesia który czasem pomaga znajomemu wystawcy i sprzedaje i wspominał, że na tych katowickich jest sporo do przeglądania.
Ale z drugiej strony sporo opinii, że ogólnie na tych giełdach płytowych jest drogo i w sklepach można kupić taniej.
Jadąc na metal doctrine ściągnąłem apki do skanowania które sprawdzają ceny na necie (discogs też to ma) i faktycznie niektóre były dużo drożej niż w necie.
Record Scanner oraz zwykła z discogs
Iron Maiden - Killers
Black triangle z OBI. Idealny stan. A myślałem, że w dobrej cenie się nie uda.
Black triangle z OBI. Idealny stan. A myślałem, że w dobrej cenie się nie uda.