Obejmie okres 2012-2022 ze szczególnym nastawieniem na trasę TBoS.Lonerunner pisze: ↑ndz wrz 11, 2022 6:09 pmCzyli on nadal z nimi pracuje?! No zaskoczyłeś mnie. Rozumiem, że książka obejmie trwającą trasę.remi pisze: ↑ndz wrz 11, 2022 5:45 pmJohn dołączy do Maiden w Californi. W tym roku będzie jeszcze zapowiedź kolejnej książki On Board 666.Lonerunner pisze: ↑ndz wrz 11, 2022 11:30 am
To pewnie już mają zastępstwo. Wiadomo było, iż w tym wieku będzie chciał udać się na emeryturkę. Co do McMURTRIE- mówił, iż nie mógł uczestniczyć w europejskiej trasie z przyczyn osobistych. Raczej do pracy z Maiden już nie wróci, najpewniej poszło o pieniądze. Akurat zdjęć z trasy nie brakuje, fani dysponują niezłym sprzętem. Wystarczy trochę poszukać i można niezłe foty znaleźć.
Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
-
Lonerunner
- -#Prisoner

Fantastyczna rzecz, to chyba tych zdjęć nazbiera się cała masa. Szkoda, że Johna nie było w Warszawie.
No i Bruce wczoraj zakończył Iron Maiden tekstem „See you somewhere in Texas…somewhere in time”.
Cos jest na rzeczy?
czekamy na koniec trasy w Ameryce. Moze wtedy cos się rozjaśni, aprzede wszystkim zaczna padać kolejne europejskie daty na 2023
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

No to jeszcze półtora miecha poczekamy...
Tymczasem od Narodowego minęło już 7 tygodni, a reklamy tego koncertu na billboardach jak wisiały, tak wiszą.
Wiec jeszcze raz - okreslenie "somewhere in time" moze cos sugerowac, jak rowniez zupelnie nic 
Zanim zacznie sie kolejna runda odklejki, to polecam faktycznie zaczekac na jakies sprawdzone informacje
Oczywiscie sam mam ndzieje, ze juz niedlugo porzuca ten format LOTB.
Zanim zacznie sie kolejna runda odklejki, to polecam faktycznie zaczekac na jakies sprawdzone informacje
-
Lonerunner
- -#Prisoner

W sumie - racja, niemniej trochę sporo tych nawiązań do SiT w ostatnich tygodniach. Pożyjemy, zobaczymy.nugz pisze: ↑pn wrz 12, 2022 10:44 am Wiec jeszcze raz - okreslenie "somewhere in time" moze cos sugerowac, jak rowniez zupelnie nic
Zakkahletz pisze: ↑pn wrz 12, 2022 10:12 amNo to jeszcze półtora miecha poczekamy...
Tymczasem od Narodowego minęło już 7 tygodni, a reklamy tego koncertu na billboardach jak wisiały, tak wiszą.
I dobrze
Lepiej to niż
POKÓJ
POKÓJ
POKÓJ
Albo
GDZIE SĄ TE DZIECI?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Jak dla mnie to nie przypadek.Lonerunner pisze: ↑pn wrz 12, 2022 11:08 amW sumie - racja, niemniej trochę sporo tych nawiązań do SiT w ostatnich tygodniach. Pożyjemy, zobaczymy.nugz pisze: ↑pn wrz 12, 2022 10:44 am Wiec jeszcze raz - okreslenie "somewhere in time" moze cos sugerowac, jak rowniez zupelnie nic
Obyśmy mogli znowu przeżyć historyczną trasę... <3
Widzieliście w ogóle w jakieś hali zagrali koncert w El Paso?
U nas jak zrobią GC to jest 20 razy większe jak tam cała płyta była
U nas jak zrobią GC to jest 20 razy większe jak tam cała płyta była
-
Lonerunner
- -#Prisoner

ile może dać wywalenie tandetnych klawiszy
O ludzie ale on wyje. Jakoś z Pragi mam lepsze wspomnienie wokalu.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

O, załapałem się 
-
Lonerunner
- -#Prisoner

BJ, w ktorym momencie mozna Ciebie podziwiac w 2022? 
Na żywo zawsze lepiej się odbiera
www.MetalSide.pl
Był ktoś kiedyś na gigu w Hamilton w Kanadzie albo wybiera się na przyszły? Potrzebuję po koncercie wrócić do Toronto i z tego co widzę to nie jest to taka łatwa sprawa
Ma ktoś jakieś tipy?